Re: Re: Re: Re: Re: hd 6870 ovi msi sto rece miskonius
19.10.2011. 18:31
status: user broj poruka: 4890
Ma kazem, slucajno sam citirao, isao sam na odgovori, al` jbg, pogresio sam. Jbga ti si meni tovario batice kako uzimam ovde procenat i sluzim se necasnim sredstvima. Ne znam samo odakle ti ta ideja s obzirom da ovde nikada nista nisam prodao, al` dobro, ne ljutim se. :) NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Ah, pa da !!! :: Pa sto onda citiras Djokosrb-a :: Pa jos i meni da natovaris da ja ne pratim postove.. :: Ccccc :: Ali dobro, probao si...
Hvala svima na savetima i preporukama, vidim da je u zaru doslo i do nesporazuma :)
Ona ciklon 6850 je def reparirana tako da ne bih, inace je karta extra, al mnogo velika cena, oko 170 evra.
A a**m 6870 je dobra varijanta, ako je to ta tj. ako je twin frozr oc varijanta, kao sto je na it s***u. Poslao sam im mail da mi jave koja je tacno u pitanju.
retko ko je sta preporucio od NVIDIA, pa da priupitam kad sam vec postavio temu. Kako bi na komp legla neka 560 ili 560 ti?
Ma ne sluzim se klevetama, lazima, obmanama itd. Cast i obraz pre svega, moj moto. .) Kazem, pogresio sam, pogresno sam kliknuo i to je to, znas i sam da nikad ovde nikoga nisam pljuvao, klevetao itd. Moja je nenamerna greska bila i ja ti se izvinjavam. :) Lepa rec i gvozdena vrata otvara! :) NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Kad klevetas kredibilan info, a ovamo nudis polovnu grafulj :: ne znam sta sam drugo moga da pomislim :: E sad ako si se SVARNO zajebao, onda ok :: Mada... :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
@varangiane taj Cyclone 6850 je strasna karta, ali je 100% reparirana i zaobidji je kao sto bi trebalo da zaobidjes i Nvidiju ako mislis da igras ljudski..
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.