Eh, moj Gligane... Kad se neko ponasa kao mu nista nisi napisao u postu treba samo da ga ignorises Niko nas ne placa ovde da molimo nekog da nas poslusa... Mada ima takvih koji deluju kao da jesu...
:: Eh, moj Gligane.. :: Kad se neko ponasa kao mu nista nisi napisao u postu treba samo da ga ignorise :: Niko nas ne placa ovde da molimo nekog da nas poslusa.. :: Mada ima takvih koji deluju kao da jesu.. ::
:: Nema potrebe da se branis.. :: Mislim da stvarno nije tesko da se zakljuci na koga jesam mislio.. :: I pravo je cudo sto se on ne javlja.. :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
@Miskonius Nemam problema sa tim, neka radi ko sta hoce. @forever Cepaj napred i samo pozitivno gledaj . Ne gresi samo onaj koji nista ne radi, zapamti to!!!
Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga. ``Albert Ajnštajn``
:: Eh, moj Gligane.. :: Kad se neko ponasa kao mu nista nisi napisao u postu treba samo da ga ignorise :: Niko nas ne placa ovde da molimo nekog da nas poslusa.. :: Mada ima takvih koji deluju kao da jesu.. ::
:: @Miskoniu :: Nemam problema sa tim, neka radi ko sta hoce. :: @foreve :: Cepaj napred i samo pozitivno gledaj . Ne gresi samo onaj koji nista ne radi, zapamti to!! :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: ``Albert Ajnštajn`` :: :: :: Eh, moj Gligane.. :: :: Kad se neko ponasa kao mu nista nisi napisao u postu treba samo da ga ignorise :: :: Niko nas ne placa ovde da molimo nekog da nas poslusa.. :: :: Mada ima takvih koji deluju kao da jesu.. :: ::
To je sad najbolja solucija. Sto se tice PowerColor-a, imam jedan a i par sam montirao, bas skoro jedan 6850 Ta kartica je u globalu mnogo bolja od 6790, kad se u obzir uzmu i potrosnja i grejanje. A razlika u ceni nije ogromna. Nemoj kupovati polovno jer ces ustedeti 17e koje ce ti pojesti postarina, otkupnina i slicno. Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.