Ma lik nije normalan! Samo 700e za tu zver, a mogao je da ubaci ovaj SLI GTX 260 No.1 PERFOMANCE! TOP PERFOMANCE! INSANE SPEED! BEST COMPONENTS! i da izvuce barem 1200e!!! Budala... Ipak je to No.1 PERFOMANCE! TOP PERFOMANCE! INSANE SPEED! BEST COMPONENTS! Opis prodaje robu! I nikako ne sumnjati u velika slova! Ako je tako napisao, tako i jeste! Ipak su to DVE graficke u JEDNOM racunaru!
Izgleda da s vremena na vreme natrče neki biseri sa tim suludim oglasima i koji će to da prodaju limburga meseca. Da budem iskren, ti oglasi baš umeju da nas razvesele i poprave raspoloženje. Pokušavam da pročitam oglase do kraja i ne mogu da dođem ni do pola jer pocinjem da padam sa stolice od smeha.
Mislim da ce ova prica imati tuzan kraj i da cemo jednom citati u crnoj hronici Kurira - Ozlojedjeni Rados Todorovic, poznatiji u svetu interneta pod nadimkom Forever, naneo je juce oko 15 casova u Nisu teske telesne povrede Bojanu P. ozloglasenom preprodavcu polovnih racunarskih polukonfiguracija i konfiguracija udarajuci ga u glavu grafickom karticom Nvidia GTX260 poznatijom pod zargonskim nazivom - No.1 PERFOMANCE! TOP PERFOMANCE! INSANE SPEED! BEST COMPONENTS!
Samo ne kapiram sta ce dupli nalog i to 2 komada za ovakvu temu...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: jos jedan kreten u niz :: a tema puna trolova tj duplih nalog :: eh .. :: ma koliko cudno zvucalo ponekad nedostaje flame intel vs amd (tj ati vs nvidia ::
Ukoliko nemate bar najmanje 700-750 realnih WATI u napajanju(za SLI), Na defaultu daju potpuno iste(cak i za nijansu bolje perfomanse) kao i standardne GTX 275 varijante! (Brza i od 450 gts,460 gtx 256 bit. / od 465 gtx 192 bit. i slicnih. Provereno brze i od Ati 4890 i slicih. . .
Ovaj je jos veci mentol :D ODLICNA Polukonfiguracija osim MB I CPU 56k u kesici nekoriscen moze da kuva rucak itd :Dxxxxxxx Codegen Briza bez prasine noktiju i slicno lici na sporet smederevac idealno za selendru :Dxxxxx aaaaaaaaaaaa!
Znam :D reko samo da bacim jos veci akcenat na njegovu gaming ultra giga masineriju bez ploce i procesora sa 56k modemom Battlefield 3 READY :D i daje par pradeza za one koji dodju licno ,ukoliko salje postom pakuje u kese za zamrzivac :D
Ne! Ne! jos bolje,prodaje ocisceno kuciste sa par fleka od krvi jer kada je vadio ultra komponente presekao je vene i vide se tragovi koriscenja inace usiso ga je :Dx
Nije mi jasno sto ste se uzrujali oko vise naloga? Ja imam vise naloga, jer ne mogu sa jednim da oglasavam sve sto prodajem. A posto sam azurirao oglase na pc berzi, a ujedno me je i zainteresovala tema, jednostavno sam odgovarao na temu, ne misleci sa kojeg je to naloga. I nije mi jasno sto ste se oko toga toliko uznemirili?
Phenom II 980 x4 4,0GHz / 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu / M4N98TD EVO / Gainward GTX470 Superb overclock achieved a. k . a. The toster / Samsung 2TB / LCpower Veritas 920R / Acer P236H
kad si klokovao grafu cucore 6770 kolko si dobio fps u furmarku?i na kolko mhz? moja azdaja!!! Asus CUcore 6770 1gb ga m52s s3p rev 2.0 4x1gb ddr2 amd athlon x2 5000+ 3.0ghz lc600h
:: kad si klokovao grafu cucore 6770 kolko si dobio fps u furmarku?i na kolko mhz :: moja azdaja!! :: Asus CUcore 6770 1g :: ga m52s s3p rev 2. :: 4x1gb ddr :: amd athlon x2 5000+ 3.0gh :: lc600 :: ::
:: Nije mi jasno sto ste se uzrujali oko vise naloga? Ja imam vise naloga, jer ne mogu sa jednim da oglasavam sve sto prodajem. A posto sam azurirao oglase na pc berzi, a ujedno me je i zainteresovala tema, jednostavno sam odgovarao na temu, ne misleci sa kojeg je to naloga. I nije mi jasno sto ste se oko toga toliko uznemirili :: :: :: Phenom II 980 x4 4,0GHz / 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu / M4N98TD EVO / Gainward GTX470 Superb overclock achieved a. k . a. The toster / Samsung 2TB / LCpower Veritas 920R / Acer P236H :: ::
Muka ziva, mutim u ovoj temi? Svasta... Lepo si ti rekao - pa pa paranoja :D
Jbg za sinoc, probudio sam Marinu kuckanjem na tastaturi, a jos kad se onda u witcheru upalio vent na tosteru, pa je poceo da zuji kao usisivac, tu je totalno prsla i nagadila me... Uopste joj se nisu dopali bucni benchovi u tri ujutru, nije zgotivila vibe i nije imala ni mrvu razumevanja :D
Phenom II 980 x4 4,0GHz / 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu / M4N98TD EVO / Gainward GTX470 Superb overclock achieved a. k . a. The toster / Samsung 2TB / LCpower Veritas 920R / Acer P236H
:: Muka ziva, mutim u ovoj temi? Svasta... Lepo si ti rekao - pa pa paranoja : :: :: Jbg za sinoc, probudio sam Marinu kuckanjem na tastaturi, a jos kad se onda u witcheru upalio vent na tosteru, pa je poceo da zuji kao usisivac, tu je totalno prsla i nagadila me... Uopste joj se nisu dopali bucni benchovi u tri ujutru, nije zgotivila vibe i nije imala ni mrvu razumevanja : :: :: :: Phenom II 980 x4 4,0GHz / 4GB DDR3 1600MHz Kingston HyperX blu / M4N98TD EVO / Gainward GTX470 Superb overclock achieved a. k . a. The toster / Samsung 2TB / LCpower Veritas 920R / Acer P236H :: ::
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647811. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.