Ne brljavi ništa,sad probao na golom taze spičenom,win7 sp1 64bit sa instaliranim drajverima,od matične i zvučne i grafičke,znači 4 ukupne instalacije drajvera što mora,bez ikakvog update-a i opet diže procesor...ili su drajveri ili je tv karta....pogledaj slike pa mi pošalji tvoje od datuma drajvera...isto se dešava i na win 7 64bit koji nije sp1....
:: brljavi tebi neki drajver, kodek ili tako nesto, radi .39 bez problema. to sto ti secka na 20% ti je jos jedan pokazatelj da ti sa sistwemom nesto nije u redu. u vreme kad se pojavio winfast tjuner cimao je tadasnje procesore mnogo jace (mislim da sam imao celeron 2ghz tada, nisam siguran) pa nije bilo ni nagovestaja seckanj :: :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
Nažalost, tu ne mogu da ti pomognem, imam starije drajvere samo za 32-bit sedmicu.
:: Ne vredi ni sa ovom verzijom....šteta,jedino još neke starije drajvere da probam.. :: :: AMD Phenom X6 1090T BE 3.2-3.6 Ghz,Saphire HD6970 2GB DDR5,DDR3 Transcend 12GB,ExcelStor Texnology 250GB-Samsung 1TB,Gigabyte MA785GT-UD3H :: ::
ostaje samo da probas karticu u drugom kompu/ drugu karticu u tvom pa da iz toga izvuces neki zakljucak. ta karta ne sme da zabada ni PIII, bez obzira na zauzece procesora
Da još to,pre mi je bilo sve ok,zato sam i otvorio temu,.....što se tiče ver 39 zadnje,ona daje plav ekran kada je render prebačen na EVR,to je po difaultu,kad ga ručno prebaciš na VMR9 sve je ok,a na Overlay mixer isključuje providnost na win7 i vraća na basic shem color....to je to....
:: ostaje samo da probas karticu u drugom kompu/ drugu karticu u tvom pa da iz toga izvuces neki zakljucak. ta karta ne sme da zabada ni PIII, bez obzira na zauzece procesor :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
Dobro je da nismo ja i Panta019 jedini..... AMD Phenom X6 1090T BE 3.2-3.6 Ghz,Saphire HD6970 2GB DDR5,DDR3 Transcend 12GB,ExcelStor Texnology 250GB-Samsung 1TB,Gigabyte MA785GT-UD3H
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.