torent nemam ali linkove za razne hostove imam pa ... ako treba ja saljem na mejl (uzgred, sa rapida skida full, i nema cekanja, za 6 sati je tu, a sutra probam)
:: torent nemam ali linkove za razne hostove ima :: pa .. :: ako treba ja saljem na mej :: (uzgred, sa rapida skida full, i nema cekanja, za 6 sati je tu, a sutra probam :: :: CPU-Z: http://bit.ly/oxgxge :: :: :: :: Hajde molim vas Torrent link na email ako neko moze/zeli.. :: :: Hvala vam ::
aj salji linkove na mail(po mogucstvu da moze sa j downloader-om da se skida)
:: torent nemam ali linkove za razne hostove ima :: pa .. :: ako treba ja saljem na mej :: (uzgred, sa rapida skida full, i nema cekanja, za 6 sati je tu, a sutra probam :: :: CPU-Z: http://bit.ly/oxgxge :: :: :: :: Hajde molim vas Torrent link na email ako neko moze/zeli.. :: :: Hvala vam ::
Ok ljudi, trazim pomoc od nekoga ko je instalirao igru. Skinuo sam RELOADED verziju sa Partisa, i kada pokrenem instalaciju, krene da instalira Origin. Njega sam instalirao, regostrovao se i to. I evo sada ponovo pokrecem instalaciju BF3 ali me baca opet na Originov sajt, gde mi trazi cd key?? Kako ste vi uspeli da pokrenete instalaciju?
Citam sad mnogo ljudi kuka kako igra ima razne bagove.Izgleda da je lose izlecena.Ako nece da se startuje nemoj da briste instalaciju nego cekajte novi lek,
Asus Maximus Rampage Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz NH-D14 Saphire 6850 1gb 2x2Gb 1066 Black Dragon Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
:: Ok ljudi, trazim pomoc od nekoga ko je instalirao igru. Skinuo sam RELOADED verziju sa Partisa, i kada pokrenem instalaciju, krene da instalira Origin. Njega sam instalirao, regostrovao se i to. I evo sada ponovo pokrecem instalaciju BF3 ali me baca opet na Originov sajt, gde mi trazi cd key?? Kako ste vi uspeli da pokrenete instalaciju
Zapravo, samo kopiras lek u taj folder, iliti, overrajtujes taj isti BF3.exe koji ti pokrece aktivaciju/origin i pokrenes igricu.
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
Pazario igru sa w...z bb,reloaded verziju,instalirao bez problema sa OriginInstaller.exe fajlom,prebacio lek,ne mere da radi....,dok nisam nasao na netu stvarno glupavo resenje,preimenovanjem instalacionog foldera sa Battlefield 3tm na Battlefield 3 bez onih malih tm u nastavku.Radi igra savrseno...
i meni prosledi link posto verzija koju sam svukao ne radi, dali je crack u pitanju ili sta ne znam uglavnom radi se o nekoj nestandardnoj instalaciji nesto kompresovano.
Radi. Isto sam i ja skinuo te fajlove. Pokrenes sa CD1 instalaciju i odaberes gde da extraktuje(tj. instalira) i kad zavrsi folder umesto Batlefield3tm preimenujes u Batlefield3 i krekujes igru i zabava pocinje. Prvi utisci, ne svidja mi se jer ne mogu na ULTRA sa AA. Ne moze da se igra, jer klizi pa secka, pa klizi pa secka... Ne kontam to... To je verovatno do RAM-a, to sto su pricali da treba vise od 1GB za MAX detalje. Medjutim kad iskljucim AA na ULTRA, radi kao podmazano. :) Grafika, nije losa, mozda sam ja ocekivao previse, ali sve u svemu igra rastura.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647736. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.