cuje se hard,optika radi,nisam pokusavo da palim sa opcijom dzamper na 2 3:..procesor je mlak,memoriju sam probao svaku kombinaciju...ljudi hvala vam na pomoci al ja ovo moram da ostavim za sutra-oci na pola koplja,ruke nece da slusaju,mozak is shutting down....davno bese 5 i 20 jutros... Hvala vam svima-davicu vas opet sutra!laku noc
Ne slusas. Uzmi djacku gumicu, papirnu maramicu i cackalicu. Ocisti sve kako sam ti rekao u prethodnom mom postu. Vrati na mesto i probaj. Ako nece, kreni da cupas komponente pocevsi od rama i da slusas plocu kako pisti. Ako ne pisti uopste i probao si ovo sto je rekao kolega miki, vadi plocu na drven astal, povezi sve i probaj. Ako i tad nece kupi bratu drugu plocu i spakuj mu komp.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
I meni se desilo slicno kad sam skinuo 9800gt i ubo 6870, na monitoru nije bilo signala, probo sam da menjam izlaze i opet nista, reko riknulo nesto ili ploca ili graficka, medjutim ako ides preko onog konvertora DVI>VGA hoce on da zeza probaj lepo da ubodes njega i malo da ga pomeris gore dole kad udje do kraja, tako sam ja dobio signal.
Ako nista od ovog gore sto su ti ljudi napisali ne pomogne pravac servis, ne bih ja vadio plocu na sto i cacko po njoj za 1000 din koliko kosta servis al ako su ljudi ok i nista nije crklo ne bi trebalo da ti naplate nista.
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.