:: Samo mala opservacija, posto si potvrdjeno objektivan i ne-fanboy Nvidije :: Sklapati i drndati odredjenu kartu ili konfiguraciju nije isto :: :: :: U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka. :: ::
Sa cim ce bre Sky da oseti bust???, sas toga shtapa(Ph 965).
16.11.2011. 15:56
status: user broj poruka: 7285
@Autor: ako ti se isplati da za 10 FPS-a dajes ikakve pare ti ih daj.
Da ces biti zadovoljan, neces.
Dalje Djoko sine visak test-a u tim godinama se ne kanalise na ovakvim mestima, ili gym ili neka bestija sa klicom kao omanijm orasom, pa da vidis kako ima da ti se iskristalise ova hormonska percepcija :))))
I mojne Mareta da mi provocirate !, da je ovde bar vise ljudi na njegov kalup....
Last but not the least: Medo sine to je samo PC Sekirce a ne Ananda tech, tako da nemoj da se gubis, dobar si lik ali nekako odajes utisak tinejdzera koji je prvi put dobio na vrh, pa sad misli da je hebac
@Ish Pa ja sam stekao utisak da covek dobija kartu za neku mizeriju. Ja bih je uzeo koji ne preferiram ATI zasto da ne ako ulaganje ne kida moj budjelar. E sad mozda da je precizirao za koliko tacno moze da je dobije onda ok. P.S.Mora dobiti vise od tih 10% !Nekih 50% ubrzanja morao bi da oseti bez obzira sto bi na Intelu mogao da izvuce dosta vise. Pogledaj mail.
Ja bih uzeo. Isto planiram da ubodem jos jednu HD 6870-icu, ali tek kada ne budem mogao da igram igre na MAX sa jednom kartom. Do tada, jedna HD 6870 je sasvim dovoljna za skoro svaku igru.
Re: Sa cim ce bre Sky da oseti bust???, sas toga shtapa(Ph 965).
16.11.2011. 22:21
status: user broj poruka: 4420
Majke ti jesi li ti ikad u zivotu probao CF?
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
:: @Autor: ako ti se isplati da za 10 FPS-a dajes ikakve pare ti ih daj :: :: Da ces biti zadovoljan, neces :: :: :: Dalje Djoko sine visak test-a u tim godinama se ne kanalise na ovakvim mestima, ili gym ili neka bestija sa klicom kao omanijm orasom, pa da vidis kako ima da ti se iskristalise ova hormonska percepcija :))) :: :: :: I mojne Mareta da mi provocirate !, da je ovde bar vise ljudi na njegov kalup.... :: :: :: Last but not the least: Medo sine to je samo PC Sekirce a ne Ananda tech, tako da nemoj da se gubis, dobar si lik ali nekako odajes utisak tinejdzera koji je prvi put dobio na vrh, pa sad misli da je hebac :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.