Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
AMD vrsi `rebranding` graf karti serije 6xxxx. Paznja: nemam ...
STRANA 2 OD 2
tortojed Miško, ja tu ne mogu nikome da pomognem - svako ima svoju glavu, svoja... 20.11.2011. 20:54 #378355

status: user
broj poruka: 11014
uverenja... I zid, da o njega, eventualno tom svojom glavom udara i govori: `Ko me je terao da...`
To jest, mogu da pomognem onima koji stanuju u Zrenjaninu ili okolini ovoga grada utoliko što sam spreman da im omogućim besplatno (ali ne previse dugo!) uživanje u igranju najnovijih `naslova` uz neprestan uvid u sve bitne parametre glede graficke karte (MSI Afterburner monitoring) pa i temperaturu. Ako tortojed laže, Nikolajčuku je, valjda, za vjerovat`...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miskonius Zazalices zbog te izjave.... 20.11.2011. 21:03 #378356

broj poruka: 4420
Ja mislim da ti je Inbox vec pun interesenata koji bi da isprobaju tu tehnologiju.
A i nisi fer, sta ako bi neko cak iz Cacka da zapuca u Zrenjanin da vidi tu tvoju zver, nije on kriv sto se rodio u pogresnom delu sveta.
A i trebao si da naplacujes po satu.
Zgrnuo bi bogatstvo.

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

tortojed E Miško, brate, ja jesam muška alapača, ali u poredjenju sa tobom, grobna... 20.11.2011. 22:14 #378381

broj poruka: 11014
sam TIŠINA... Jesi li ovako neumoran samo `na tastaturi` ili te to karakteriše i u usmenom pripovedanju?
Pobogu, Zrenjanin sam pomenuo zato što tu živim, tu mi je `adresa stanovanja`, a nisam baš tako ostrašćen navijač eNVidije da bih smatrao kako će zarad pomenutog ugodjaja neko ovamo zapucati iz Dimitrovgrada...

Miskonius Re: 20.11.2011. 22:34 #378390

broj poruka: 4420
Eto ti sad, pokrene svadljivu temu poput prave alapace, i krivo mu kad mu neko odgovori.
Po principu: `Drz`te lopova!`
Inace gledao sam NFL preko neta pa u pauzi svratim do Berze.
Packersi su pobedili, i ostaju neporazeni, skor 10-0, ako nekoga zanima

U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.

:: sam TIŠINA... Jesi li ovako neumoran samo `na tastaturi` ili te to karakteriše i u usmenom pripovedanju
:: Pobogu, Zrenjanin sam pomenuo zato što tu živim, tu mi je `adresa stanovanja`, a nisam baš tako ostrašćen navijač eNVidije da bih smatrao kako će zarad pomenutog ugodjaja neko ovamo zapucati iz Dimitrovgrada...
::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs