Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
NVidia: posle osvajanja Zemlje, krece u pohod na njen satelit!
STRANA 2 OD 2
RamizBoy Re: Re: HAHAHAH... 08.12.2011. 21:06 #383001

status: user
broj poruka: 128
Sta se ti primas.
To uci svoju mamu kako da pise, racuna (kakve to ima veze)...
Ne moram ja bas svakakvim budalama da pisem kako terba.
Oladi.

SkyFire Arhitektura :)

:: sta je sa lepim pisanijem..a i mozgom? vezba svaki dan ujutru i uvece, obavezno.. za mozak igraj shah(ako umes) i vezbaj tablicu mnozenja, a za lepo pisanije mogu da ti pozovem mog drugara Crnog Dzica :
::
:: :: sta ces debili ostaju debili..
:: :: Pojma nemate ima vas ovde saka jada i samo kenjate zeleno na tone
:: :: mnogo ste prsli debili mnogo
:: :: drkajte na hardver
:: :: znam da ste vas dvoica seratori veliki pa sam zato napisao sve ono vama jer ste debili pa ajd rekoh da pogledam sta si postavio ponadao sam se da si nesto normalno postavio mada ispostavilo se kao sto sam mislio cist debilizam a tebi i onom malom misu sto se krije je to nesto veliko
:: :: bas ste cigani obadvoica onako u komadu (ne vredjam rome
:: :: cigancic
:: ::
:: :: SkyFire Arhitektura :
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
RamizBoy Re: Čudno je to, koliko negativne ljudske energije može da oslobodi postovanje jedne 08.12.2011. 21:12 #383002

uh jebem mu misa kako si ti uvek fin i sve si u fazonu ja pa ja i onda podprcavas onako kurvanjski (pitam se od kaga si to nasledio)
ma ti si jedna obicna izdrkotine keva nije stigla da te abortira
kao sve je tvoje lepo a ti kroz sve to podbadas ovde ljude stoko cobanska

Za ovo drugo svaka ti cast. Ali pratim dovoljno dugo ovaj forum da tacno znam kako disete ti i onaj gori od tebe sky.
Nadam se da nisi slagao ovo za klinca.

:: zanimljive i za Forum prikladne vesti - spravica koja bi trebalo da se zakotrlja po Mesecu a u sebi ima NV grafiku. Jeste da sam se usput našalio na račun AMD-a ali, priznajte, bilo je to relativno benigno. Pa zar smo došli dotle da čovek ne može da pomene JEDNO a da to ne bude protumačeno kao napad na DRUGO! Zar `neistomišljenik` MORA da bude `debil`, `Ciganin`, `bolesnik` (citiram Ramiza) odnosno `degenerisani fanboy majmun` (po FetFaku)? I to čak i ako samo prenosi jednu, manje-više svima zanimljivu vest iz oblasti `visoke tehnologije`
:: Evo, ponoviću nešto što sam pomenuo letos (u kontekstu jedne rasprave o hardveru): klinac (8. razred osnovne škole) iz komšiluka, kome sam do sada 2-3 puta pomogao oko instalisanja OS-a i raznih programa (igara, uglavnom) pozvao me je kada je hteo da menja graficku kartu (u tom trenutku imao je pasivno hladjenu 4550, u okviru `gotove` konfiguracije koju je kupio tu, u Zrenjaninu) da bi se sa mnom konsultovao. Rekao mi je kako mu se jaaaako sviđa jedna kartica iz serije 6xxx, jer je o njoj pročitao nekoliko članaka u nekolicini naših magazina i bla, bla, bla... Šta ja imam da kažem na to, pitao me je mališa, a ja sam mu odgovorio da ama baš nikakvih prigovora nemam s obzirom na to da mu se ova karta tolikoooo sviiiiiiđa! Šta je usledilo? Kupovina te karte, naravno. Instalisao sam mu kartu i drajver a onu staru prodao za sitne pare. Mališa zadovoljan! Ni ja nemam razloga da se žalim, jer zaradio sam neku kintu.
imarkovic Re: Re: Re: HAHAHAH... 08.12.2011. 21:15 #383003

broj poruka: 19084
ja sam vec ladan kao spricer, nisam ja taj sa zajebanim problemom :))

:: Sta se ti primas.
:: To uci svoju mamu kako da pise, racuna (kakve to ima veze)..
:: Ne moram ja bas svakakvim budalama da pisem kako terba
:: Oladi
:: :: ::
:: :: ::
toothless Joj, direktori u zelenoj kompaniji...jebem li vam jetrvinu svekrvu od tetke! 08.12.2011. 22:34 #383015

broj poruka: 3241
Sad sam reinstalirao win na Amilo XI 1526 i Nvidijin smrdljivi sajt mi je digao pritisak na 10000 sa 100000!
Kliknem na onaj kurčev auto smart driver update kurac palac neandertalac, i on mi kaže da ne podržava moj OS?!
Aplikacija im ne podržava win7?! Pa jebao im baš FetFak sestre svima u bordu direktora kada su toliki slepci da sa svojom kurčevom sajber tehnologijom koju ugrađuju u lunarne module nemaju podršku za win7!
Stvarno nikad nisam imao problema sa njihovim drajverima, ali sad sam baš popizdeo!
Jebote, jel` i u ATI i Nvidia kompanijama u direkcijama sede isti medicinski fenomeni koji su preživeli amputaciju mozga?Koji će mi kurac podrška onda, za nekog celerona sa PCI grafikom iz devedesetih godina koji radi na win98?!
Ne pišem ovo da bih potpaljivao vatru nego se baš potrefilo da mi sada treba taj drajver koji sam morao da nadjem tako što sam prvo izguglao koja grafa ide u taj lap, pa onda peške tražio po Nvidia sajtu.Bolje da nisu ni pravili taj update jer nije nikakav update, a kamoli SMART.Pre će biti da je SMRT update...
Torto, Skaj, nema Nvidia tema nedelju dana, dok me ne prođe bes zbog njihove gluposti!

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: zanimljive i za Forum prikladne vesti - spravica koja bi trebalo da se zakotrlja po Mesecu a u sebi ima NV grafiku. Jeste da sam se usput našalio na račun AMD-a ali, priznajte, bilo je to relativno benigno. Pa zar smo došli dotle da čovek ne može da pomene JEDNO a da to ne bude protumačeno kao napad na DRUGO! Zar `neistomišljenik` MORA da bude `debil`, `Ciganin`, `bolesnik` (citiram Ramiza) odnosno `degenerisani fanboy majmun` (po FetFaku)? I to čak i ako samo prenosi jednu, manje-više svima zanimljivu vest iz oblasti `visoke tehnologije`
:: Evo, ponoviću nešto što sam pomenuo letos (u kontekstu jedne rasprave o hardveru): klinac (8. razred osnovne škole) iz komšiluka, kome sam do sada 2-3 puta pomogao oko instalisanja OS-a i raznih programa (igara, uglavnom) pozvao me je kada je hteo da menja graficku kartu (u tom trenutku imao je pasivno hladjenu 4550, u okviru `gotove` konfiguracije koju je kupio tu, u Zrenjaninu) da bi se sa mnom konsultovao. Rekao mi je kako mu se jaaaako sviđa jedna kartica iz serije 6xxx, jer je o njoj pročitao nekoliko članaka u nekolicini naših magazina i bla, bla, bla... Šta ja imam da kažem na to, pitao me je mališa, a ja sam mu odgovorio da ama baš nikakvih prigovora nemam s obzirom na to da mu se ova karta tolikoooo sviiiiiiđa! Šta je usledilo? Kupovina te karte, naravno. Instalisao sam mu kartu i drajver a onu staru prodao za sitne pare. Mališa zadovoljan! Ni ja nemam razloga da se žalim, jer zaradio sam neku kintu.
tortojed Sta da ti kazem, Toothless, izuzev da je to stvar koja predstavlja stalan... 09.12.2011. 01:09 #383042

broj poruka: 11014
problem i prati te u korak kao tvoja sopstvena senka - another device, another driver-related problem.
Indirektno u vezi sa ovim: malopre sam pokusao da pomognem koleginici koja je na poklon dobila iPhone4 (stara cetvorka). I evo sta se ispostavlja (nakon sat-dva mucenja/pesacenja):

-secondary camera radi samo preko wireless-a !!!???
-bluetooth nije u stanju da prenosi (standardni) data, textualne fajlove, fotke, vec sluzi samo za multimedia povezivanje + bt slusalice. Navodno, postoji neki third party program koji taj problem resava al` dok sve izbunaris, prodje te volja...
-tastatura je podesena tako da prilikom `ukucavanja` brojeva telefona vrsi neku vrstu automatske korekcije, sto rezultuje, izmedju ostaloga time sto stavlja crticu izmedju poslednje i predposlednje cifre (probao sam sva moguca regionalna podesavanja koja se ticu unosa teksta u phonebook i sms/mms)... Verovatno je i to stvar nekog software apdejta.
-posto nase mreze `ne priznaju` iPhone-a (ha, ha, ha!), firmware mora da bude `jailbrake-ovan.....
- - - - - - - - - - - - -
pre nekoliko dana, komsija je hteo da mi preko bluetooth-a rebaci neke video snimke (sin mu trenira karate pa je ponosni tata snimao izvodjenje kata, he, he!), kad ono - NAJN, MAJNE HEREN, ZI HABE AJN PRC! - on ima HTC - Tatoo a ja Samsung 8000 Jet.

I onda covek stavi prst na svoje celo i kaze sebi: Aaaa, to li je taj svemoguci Android, to li je taj strahobalni Stevin Ajd` fon...
- - - - - - - - - - - -
Ja bih i Tatoo-a i ovog Stevinog otresao o najblizi (betonski) zid, pa neka i kosta....

toothless @Tortojed: 09.12.2011. 01:47 #383045

broj poruka: 3241
Ma jeb`o ja i android i IOS, Nokia 3110 classic je zakon! :)

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

Tristram Re: Sta da ti kazem, Toothless, izuzev da je to stvar koja predstavlja stalan... 09.12.2011. 10:09 #383072

broj poruka: 1872
Praviš kalabaluk oko gluposti, ta verzija androida je drevna koliko i sam tattoo, sve što je izbačeno posle toga ima bluetooth transfer, i radi k`o ajzliban.
Trebao mu bluetooth ili ne savetujem mu da stavi noviji android na to sranje, bolje radi, ima dosta novina, a i dosta softvera traži bar verziju 2.1.

:: pre nekoliko dana, komsija je hteo da mi preko bluetooth-a rebaci neke video snimke (sin mu trenira karate pa je ponosni tata snimao izvodjenje kata, he, he!), kad ono - NAJN, MAJNE HEREN, ZI HABE AJN PRC! - on ima HTC - Tatoo a ja Samsung 8000 Jet.
:: I onda covek stavi prst na svoje celo i kaze sebi: Aaaa, to li je taj svemoguci Android, to li je taj strahobalni Stevin Ajd` fon..
:: - - - - - - - - - - -
:: Ja bih i Tatoo-a i ovog Stevinog otresao o najblizi (betonski) zid, pa neka i kosta....
aco RE 09.12.2011. 10:25 #383075

broj poruka: 2788
Pa pacovi imaju, pacovi 3 kile komad ko zec, ima i misovi i svasta...

https://www.twitter.com/MLazovic

nemanja21 Re: Sta da ti kazem, Toothless, izuzev da je to stvar koja predstavlja stalan... 09.12.2011. 11:49 #383083

broj poruka: 1227
:: problem i prati te u korak kao tvoja sopstvena senka - another device, another driver-related problem
:: Indirektno u vezi sa ovim: malopre sam pokusao da pomognem koleginici koja je na poklon dobila iPhone4 (stara cetvorka). I evo sta se ispostavlja (nakon sat-dva mucenja/pesacenja)
:: -secondary camera radi samo preko wireless-a !!!??
:: -bluetooth nije u stanju da prenosi (standardni) data, textualne fajlove, fotke, vec sluzi samo za multimedia povezivanje + bt slusalice. Navodno, postoji neki third party program koji taj problem resava al` dok sve izbunaris, prodje te volja..
:: -tastatura je podesena tako da prilikom `ukucavanja` brojeva telefona vrsi neku vrstu automatske korekcije, sto rezultuje, izmedju ostaloga time sto stavlja crticu izmedju poslednje i predposlednje cifre (probao sam sva moguca regionalna podesavanja koja se ticu unosa teksta u phonebook i sms/mms)... Verovatno je i to stvar nekog software apdejta
:: -posto nase mreze `ne priznaju` iPhone-a (ha, ha, ha!), firmware mora da bude `jailbrake-ovan....

ovo ha, ha, ha odlično opisuje reakciju svakog malo upućenijeg na tvoje lupetanje. drž se ti svog intela i nevidije, topla preporuka.
:: - - - - - - - - - - - -
:: pre nekoliko dana, komsija je hteo da mi preko bluetooth-a rebaci neke video snimke (sin mu trenira karate pa je ponosni tata snimao izvodjenje kata, he, he!), kad ono - NAJN, MAJNE HEREN, ZI HABE AJN PRC! - on ima HTC - Tatoo a ja Samsung 8000 Jet.
:: I onda covek stavi prst na svoje celo i kaze sebi: Aaaa, to li je taj svemoguci Android, to li je taj strahobalni Stevin Ajd` fon..

i onda, taj isti covek, ako ima barem minimalnu dozu samosvesti, se zapita prvo šta on zaista zna o svemu tome da bi donosio neke zaključke a kamoli neki ozbiljniji sud i procenu...
:: Ja bih i Tatoo-a i ovog Stevinog otresao o najblizi (betonski) zid, pa neka i kosta....
Daum ... 09.12.2011. 12:54 #383095

broj poruka: 12805
Ramize razredi malo lekove pre nego što ih popiješ, mnogo se stresiraš kad te ovakve stvari dotiču...

imarkovic Re: ... 09.12.2011. 12:56 #383096

mnogo se sikira

:: Ramize razredi malo lekove pre nego što ih popiješ, mnogo se stresiraš kad te ovakve stvari dotiču..
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Daum Re: Sta da ti kazem, Toothless, izuzev da je to stvar koja predstavlja stalan... 09.12.2011. 12:56 #383097

Tattoo ima matori Android 1.5 ili 1.6 koji je mogao samo izmedju drugih android telefona da prenosi fajlove, to je rešeno sa novom verzijom androida. Dakle, software update pa sve ostalo...

:: problem i prati te u korak kao tvoja sopstvena senka - another device, another driver-related problem
:: Indirektno u vezi sa ovim: malopre sam pokusao da pomognem koleginici koja je na poklon dobila iPhone4 (stara cetvorka). I evo sta se ispostavlja (nakon sat-dva mucenja/pesacenja)
:: -secondary camera radi samo preko wireless-a !!!??
:: -bluetooth nije u stanju da prenosi (standardni) data, textualne fajlove, fotke, vec sluzi samo za multimedia povezivanje + bt slusalice. Navodno, postoji neki third party program koji taj problem resava al` dok sve izbunaris, prodje te volja..
:: -tastatura je podesena tako da prilikom `ukucavanja` brojeva telefona vrsi neku vrstu automatske korekcije, sto rezultuje, izmedju ostaloga time sto stavlja crticu izmedju poslednje i predposlednje cifre (probao sam sva moguca regionalna podesavanja koja se ticu unosa teksta u phonebook i sms/mms)... Verovatno je i to stvar nekog software apdejta
:: -posto nase mreze `ne priznaju` iPhone-a (ha, ha, ha!), firmware mora da bude `jailbrake-ovan....
:: - - - - - - - - - - - -
Ishmerish Re: Re: ... 09.12.2011. 15:11 #383129

broj poruka: 7285
Nece jos dugo, evo bas videh one sintere iz Laze kako rade canvas mrezama po NBG, sto ce reci da prave potkovicu kao lovci i krug se zatvara, pa otud i ta exesivna neUroza.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

::Ramize razredi malo lekove pre nego što ih popiješ, mnogo se stresiraš kad te ovakve stvari dotiču..

:: mnogo se sikir
:: :: Ramize razredi malo lekove pre nego što ih popiješ, mnogo se stresiraš kad te ovakve stvari dotiču..
:: :: __________________
:: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Daum ... 09.12.2011. 15:33 #383130

http://goo.gl/7KvHR

RamizBoy Re: ... 09.12.2011. 15:58 #383137

Stresiram ti kevu.
Pakujem na gomilu pa karam.
Opusti se kevin.

:: Ramize razredi malo lekove pre nego što ih popiješ, mnogo se stresiraš kad te ovakve stvari dotiču..
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
imarkovic Re: Re: ... simpatican mladic 09.12.2011. 16:02 #383140

pamet.
kreativnost.
istrajanost.

:: Stresiram ti kevu
:: Pakujem na gomilu pa karam
:: Opusti se kevin
:: SkyFire Arhitektura :
:: :: Ramize razredi malo lekove pre nego što ih popiješ, mnogo se stresiraš kad te ovakve stvari dotiču..
:: :: __________________
:: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
Ishmerish LOL `To je jedan mlad covek, impresioniran.... 09.12.2011. 16:16 #383144

broj poruka: 7285
http://bit.ly/vfiQOE

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs