:: Ti bre operateru, uz duzno postovanje, ili radis esid ili ga mesas sa pecurkama ili si promasio forum O.o Kakav Gogi, Donald, Rile, Almira, Ukashikukaki i dva lika iz Slovenije i Hrvatske namestaju detetu crysis da ne secka...? Ako to nije plod esidisane ili na neki drugi nacin deluzivne maste onda svaka vama cast cime se vi bavite i za koje pare. ali i dalje je malo nejasno zasto bi ih uopste pominjao, a kamoli njihova imena :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Ako nekoga zanima, grafička je bila u pitanju. Samo sam izvadio ASUS i stavio PNY. Radi savršeno. Min fps je 28.3 na CPU 5.071, ram default, gpu default. U directx 9 30.2 fps sve na default. Toliko o ASUS-u. Inače, dobio sam je na poklon i 50e :D
:: Ako nekoga zanima, grafička je bila u pitanju :: Samo sam izvadio ASUS i stavio PNY :: Radi savršeno :: Min fps je 28.3 na CPU 5.071, ram default, gpu default :: U directx 9 30.2 fps sve na default :: Toliko o ASUS-u :: :: :: :: ::
Ovako do sad su samo mogli pisko i abner da me zasmeju, daj postujte cesce da se unese zabava malo vise na forum Procitah qunin post dok su mi bila puna usta hrane, izbljuvah sve po tastaturi, koji si lik svaka cast
Kartica je odlična, ali nije za onoliku rezoluciju sa max. podešavanjima. Ja sam je stavio sa Core i3 2100, umjesto ATI 6850 i sve je to jako lijepo. Mušterija za karticu dolazi. Još je ljepše kad imaš 400e u džepu. :D(480e je VPC cijena, tako da mislim da je lik dobro prošao). Samo mi je malo čudno da je PNY sa 550$, pala cijena na 390$. Kad sam provjeravao prije 15-tak dana, cijena je bila 550$ u istom tom PX-u.. Možda zbog izlaska ATI 7970? Ne znam, ali šta znam je da sam lijepo zaradio, a nisam se mnogo radio. Iskreno ne vjerujem da ima više od 20 ljudi koji će kod nas da probaju, ono što sam ja.
Ti si carina, nad carevima... Do najsitnijih detalja si lepo odgovorio na temu.
:: Ti bre operateru, uz duzno postovanje, ili radis esid ili ga mesas sa pecurkama ili si promasio forum O.o Kakav Gogi, Donald, Rile, Almira, Ukashikukaki i dva lika iz Slovenije i Hrvatske namestaju detetu crysis da ne secka...? Ako to nije plod esidisane ili na neki drugi nacin deluzivne maste onda svaka vama cast cime se vi bavite i za koje pare. ali i dalje je malo nejasno zasto bi ih uopste pominjao, a kamoli njihova imena :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Meni bas zao tog deteta sto nece moci na monitor/tv-u od 80 incha (ne cm-a) da igra Krizu u max detaljima u rezoluciji 3840 x 2160, a da mu ne secka... imace traume iz mladosti...
Inace taj isti Sloba sto ga postavljate na linku je u svoju kucu na Dedinjama ugradjivao podno grejanje dok narod pod sankcijama nije imao leba da jede...
On topic: Jos nisam cuo da graficka nekog proizvodjaca radi toliko bolje od nekog drugog, a isti je model u pitanju. A graficka koja ispade sranje je Asus Matrix. Aj` javi sta je bilo, bas me interesuje da li je taj Asus pravio problem.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
(kod nekih se narucuje, ali ima i onih koji ih imaju na stanju - cena je drugi padez)
@philaemos Majstore, resen je problem :):):) Pogledaj poruku #386213
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
@strela75 Strelo, lave, cena je boli glava. Slažeš se da je velika razlika 390$ i 539e za istu grafiku? To je oko 200e razlike. Pa da sam je naručio iz Amerike sa PDV-om i carionom bi ispala manje. @philaemos Ne pretjeruj. Sloba je mala maca u odnosu na ove lopove. Nismo nikada više i nećemo imati osobu za prijedsjednika koji će lovu što je ukrao od naroda(2 milijarde dolara), vratiti milijardu i po. To se više nikada neće desiti. A povodom života pod Slobom i sada imam samo jedno da kažem. Pod Slobom sam radio 2-3 ili 4 posla, ali sam imao da je preticalo(kupio stan 1998). Pod banditom Zoranom Đinđćem sam radio 3-4 posla i pristojno živio(kupio stan, ali kasnije morao i da prodam). Od 2004 godine sam krpio guzicu sa onim što sam ranije zaradio ii živio do oktobra 2008 godine. Od oktobra 2008 godine, niti sam svoj gazda- morao prodati firme( opljačkao me je Naftagas i Elektroprivreda i dalje mi duguju), a ponajmanje normalno živim. Nisam 3 godine otišao na more više od 7 dana ili na planinu, a o drugim stvarima da ne komentarišem. A ti spominješ podno grijanje? Razmisli malo. Kvadratni metar stana je bio od 2500-7000e u BG, a sada je od 700-2600e. U Novom Sadu još gore. KVM je bio od 1500-3000e, a sada je od 400-1200e. Nestalo je u Srbiji od Američke pomoći 11 milijardi dolara, pa niko nije upro prstom u Tadića, Đelića i Dinkića zbog toga, a ponajmanje da se vodi sudski proces. To će i moji unuci vraćati, a 3-ca navedenih će se samo izgubiti sa političke scene.
ASUS je definitivno. Samo sam izvadio ASUS i montirao vodeno na PNY i radi na defaultu. Zato je ASUS i otišao srećnom kupcu za 4 konja. operator
... ali ,ako je coveku hica da ne moze da ceka 26. decembar, a nemas drugu opciju, onda je i to resenje - resenje. Bitno je da mu ti ponudis resenje. Ova varijanta po sistemu plati pa se klati (kad neces da cekas...).
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Ja sam skroz ćorav. Uopšte nisam video. Izem ti Asus kada za tolike pare moraš još da razmišljaš da li će da radi ili ne.
:: @operate :: za takve hitne situacije, mozes da koristis blizu lokaciju nabavke - tipa Austrija :: http://geizhals.at/?cat=gra16_512&xf=545_PNY~132_1024~131_GDDR5&sort= :: :: (kod nekih se narucuje, ali ima i onih koji ih imaju na stanju - cena je drugi padez :: :: :: @philaemo :: Majstore, resen je problem :):):) Pogledaj poruku #38621 :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
Nisam plakao kada su mi oca obesili , ali ovo dete sto ne moze da igra krajsis 2 u nebuloznoj rezoluciji na ultra high detaljima, na tom malom pisljivom televizoru, srce mi se cepa, kakva tuga i beda , evo ja nudim bubreg da dete jadno kupi i7 extreme i neki SLI. Jadno dete ima bazen ali nema delfina u njemu, jebes takav zivot...
Kakvi ste ljudi nista ne shvatate ozbiljno.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Pa to i ja kažem, baš mi ga žao. Dok sam bio dete i odrastao igrajući igrice na 82-inčnom TV-u tokom 90-tih (Slobino zlatno vreme) nisam imao tih stresova... jednostavno su mi igre letele u full fps-u...
:: Nisam plakao kada su mi oca obesili , ali ovo dete sto ne moze da igra krajsis 2 u nebuloznoj rezoluciji na ultra high detaljima, na tom malom pisljivom televizoru, srce mi se cepa, kakva tuga i beda , evo ja nudim bubreg da dete jadno kupi i7 extreme i neki SLI. Jadno dete ima bazen ali nema delfina u njemu, jebes takav zivot.. :: :: Kakvi ste ljudi nista ne shvatate ozbiljno :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Ja sam 82. igrao sam amigu, komodor 64, spektrum , kada je stigla sega mega drive 2 to je bilo svrsavanje , i onda totalna revolucija playstation 1 , itd...
Srecan do neba kad dobijem 100 dnara da uplatim da se igram sat vremena , a tek kad nas se skupi gomila pa za vikend iznajmimo segu, radost bre.
Nije problem da pruzis detetu i treba, ali ono sto je po meni bitnije je da to dete skapira da to nije dzabe i ono sto je jos bitnije da to ceni i postuje.
A ne da mu kupis telefon od 200e on za par dana ti dodje i treska se taj je los ocu onaj od 300e...
Samar od mene i caletu i tom deristu.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
@Dexter013 Prvo je bio Amstrad neki sa tenkovima na 14 inča. Ne sjećam se da smo na Commodore-u 64 gledali rezoluciju( 1986 god dobio na poklon 17` - to je bilo kao da mi je neko kupio kuću). Još kad su došle diskete 1984 godine, pa odcijepiš drugu stranu da bude 2D, onda sreći nije bilo kraja, jer sam se riješio namještanja azimuta na kasetama. Pa je došla Amiga 500 sa najljepšom grafikom u prvim većim HDD-om od čak 200 MB !. Onda sam nabavio 80386 početkom 90-tih sa Sango Fighter-om,Dr. Mengele, Beast, pa vektorsi fudbal itd. Kad su se pojavili Pentiumi onda je već sve bilo drugačije. Nekako smo kao klinci bili sretniji sa mnogo manje nego što danas djeca imaju i igrali smo se i družili. Za kompjuterom smo bili 2-3 sata dnevno i to je sve. operator
@Dexter013 Prvo je bio Amstrad neki sa tenkovima na 14 inča. Ne sjećam se da smo na Commodore-u 64 gledali rezoluciju( 1986 god dobio na poklon 17` - to je bilo kao da mi je neko kupio kuću). Još kad su došle diskete 1984 godine, pa odcijepiš drugu stranu da bude 2D, onda sreći nije bilo kraja, jer sam se riješio namještanja azimuta na kasetama. Pa je došla Amiga 500 sa najljepšom grafikom u prvim većim HDD-om od čak 200 MB !. Onda sam nabavio 80386 početkom 90-tih sa Sango Fighter-om,Dr. Mengele, Beast, pa vektorsi fudbal itd. Kad su se pojavili Pentiumi onda je već sve bilo drugačije. Nekako smo kao klinci bili sretniji sa mnogo manje nego što danas djeca imaju i igrali smo se i družili. Za kompjuterom smo bili 2-3 sata dnevno i to je sve. operator
To ti kazem covek, mnogo manje smo imali i mnogo vise smo to cenili i postovali, a ova danasnja balavurdija , ej bre tata i mama rade za po 200-300 e mesecno ko crnci , a onda im on kenja ocu telefon od 200e svi drugari ga imaju i slicno, ili ove nebuloze za krizu 2 u tim detaljima itd...
Uzas. Ne znas sta je gore imati danas musko da bude dripac debil dziber ili cerku da bude fuxa
Kako god da ih vaspitavas okolina je uzasno retardirana i namece pink standarde, pogledajte samo profile na fejsu...
:: Stiže PNY iz Sarajeva. Imali Ameri u PX-u :: Poslao mi Donald maloprije. 390$, plus koliko me Gogi časti :D :: Dolazila dva lika jedan iz Slovenije, jedan iz Hrvatske da riješe i rekli isto što i ja(dok sam bio u bolnici) :: Inače, ja sam samo Gogiju u BG i Riletu u Šabcu to namještao, a po uputstvu druga iz Holandije Almira :: On to radi skoro svake sedmice, pa je u toku, a ASUS je najstrašnije ispljuvao kao proizvođača grafičkih kartica :: Vidjećemo ujutro :: Inače probao sam do sada :: -CPU na 5.071 GHz :: -RAM sa 2133 na 2412 Mhz :: -GPU 910/4460( daje niže rezultate nego na default !? Klokom do 870/4340 imam koristi, nakon toga, se čudno ponaša, ali temperatura ostaje u granicama normale(38 stepeni) :: Ni jednom nisam dobio više od 22.3 min frejma :: Kaže Gogi ako bude radilo ujutro sa PNY, dobiću na poklon ovu ASUS :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: :: :: Ja sam ubjeđen da je do grafike i ni do čega drugog :: Na TV-u sam podesio sa 120 Hz na 60 Hz i prvi put da bi bilo igrivo :: Da Kriza je u DX 11 :: U DX 9 radi savršeno(min. 27.6 fps bez oc-a grafike i CPU na 4.5 GHz), ali pod DX 11 nikako( sa OC-om na 5 i grafikom na 870/4340 23.2 fps) :: :: operator :: ::
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647811. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.