Kapiram da je losa maticna al` mi nista bolje ne treba trenutno. Uzeh je bas zato sto ima integrisan HD3300. Ako je problem sa klokovanjem procesora zbog maticne onda tu ja ne bih nista dir`o, bitno mi samo da sa 6850+Biostar nemam problema kasnije. Lako bih kasnije zamenio i maticnu ako bude neophodno.
My sword can cut through armor and still cut a tomato.
Na toj ploči što si naveo najviše primeraka procesora se otključava iz moje prakse. Digni malo voltažu CPU-a za jedan podiok, pa AAC na auto i HT Link na 1.6 Hgz. Vidi da li se diže sistem i testiraj ga. Provjeri da li radi termalno očitavanje jezgara, pošto na nekim B procesorima radi. Gledaj treće jezgro i četvrto i temperature da prilikom testa sa Linx-om ne razlikuju se za više od 20 stepeni. Ako je razlika veća, onemogući AAC i samo OC proceror. Da nemaš slučajno 78DAA616 varijantu BIOS-a? Sa njim sam otključao preko 40 kom, a 3 kao x3, dok 11 nije moglo. Svi i dan danas rade, koliko mi je poznato. Nekada sam strogo vodio evidenciju o svemu. Sad me malo zabole paja. U CPU-Z trebao bi da dobiješ ovako prikazane podatke. http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599886
Biostar serija TA ploče, pokazale su se više nego zahvalne, a pogotovu odnos cena-kvalitet. (Primer: Skystar kartice nikako nisu saradjivale sa GB pločama, a na TA serije fercerale samo tako) Asus - preporuka, ali cena zez!!!
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.