Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
AMD Radeon HD 7970 Overclocking Performance [HardOCP]
STRANA 2 OD 2
imarkovic Re: Re: Re: Re: MSI Radeon HD 7970 Lightning review 30.03.2012. 12:08 #409471

status: user
broj poruka: 19084
ubedljivo najkvalitetnije i najtrajnije hladjenje imaju. Jesu malo toplije, za glasnocu nisam primetio. Em se manje hvata prasina oko ventilatora, em se lako cisti, em graficka maltene je hermeticki zatvorena, turbina gura vreo vazduh na zadnju stranu kucista, dok ove nereferentne razbacuju unutra, to po meni mnogo znaci, to je neko moje misljenje i iskustvo.

:: Kako bre referentne karte su zakon, pogotovu sa turbinama ne bih kupio vise u zivotu
:: Em slabo hladi, em se cuje kao avion
:: Referentna grafika vise ne ulazi kod mene u kuciste
::
:: Steta sto ne postoji HIS kod nas, inace bi bio moj najcesci gost kad je u pitanju AMD grafika
:: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: a i ovi ventilatori su nekako izbaceni, ruzno.. referentne karte sa turbinama su mi zako
:: ::
:: :: :: Takva karta, a klok gpu-a manje vise prosecan kao i referentne karte
:: :: :: Odlicna karta za klok, a klok nista posebno..
:: :: ::
:: :: :: :: http://www.guru3d.com/article/msi-radeon-hd-7970-lightning-review
:: :: :: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bobi4ever Re: Re: Re: Re: Re: MSI Radeon HD 7970 Lightning review 30.03.2012. 12:26 #409478

status: user
broj poruka: 4890
Tu si u pravu, ali opet, nisu sve nereferentne odradjene na isti fazon, mislim na hladjenje.
Najvise mi se svideo XFX kako je odradio, sa svojim Double Dissipation sistemom hladjenja.

@gliga, Sapphire kod serije 7000 ima vrlo slican sistem hladjenja kao Vapor X, cak su i sami rekli da je to malo losija verzija Vapor X hladjenja, a znao ili ne, Vapor X je odlican sistem hladjenja, inace referentna karta je u pitanju, sa dva venta, daleko od toga da je turbina.
Zavisi to dosta i od modela karte, proizvodjaca...

:: ubedljivo najkvalitetnije i najtrajnije hladjenje imaju. Jesu malo toplije, za glasnocu nisam primetio. Em se manje hvata prasina oko ventilatora, em se lako cisti, em graficka maltene je hermeticki zatvorena, turbina gura vreo vazduh na zadnju stranu kucista, dok ove nereferentne razbacuju unutra, to po meni mnogo znaci, to je neko moje misljenje i iskustvo
:: :: Kako bre referentne karte su zakon, pogotovu sa turbinama ne bih kupio vise u zivotu
:: :: Em slabo hladi, em se cuje kao avion
:: :: Referentna grafika vise ne ulazi kod mene u kuciste
:: :: Steta sto ne postoji HIS kod nas, inace bi bio moj najcesci gost kad je u pitanju AMD grafika
:: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: :: :: a i ovi ventilatori su nekako izbaceni, ruzno.. referentne karte sa turbinama su mi zako
:: :: :: :: Takva karta, a klok gpu-a manje vise prosecan kao i referentne karte
:: :: :: :: Odlicna karta za klok, a klok nista posebno..
:: :: :: :: :: http://www.guru3d.com/article/msi-radeon-hd-7970-lightning-review
:: :: :: :: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs