:: Da se nervirash ne bi bilo interesantno : :: :: Nego gde si uzeo B3,razmisljao sam,posle 1942 jedini battlefield koji mi se svideo,nasao sam lika prodaje steam nalog igra+onaj DLC za 3k :: Kolko si platio ti :: :: ::
http://goo.gl/i10qR Posle samo prebacis na engleski jezik (imas tutorijale na YT koliko hoces) U osnovnoj verziji dobijas 9 mapa i bezbroj varjacija moda (conquest, rush....) Nisam hteo da uzimam back to Karkand jer nista osim Caspian Border mi nije bilo zanimljivo, i bio sam u pravu..
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Ja svaki dan na poslu u prolazu otvorim oglase i preletim nove čisto ako se nešto zanimljivo pojavi...Zato sam i maznuo grafičku kolegi sa berze ispred nosa! Ko pre devojci-sam u nju upada! :D
Nisi se bash proslavio,nisam ni ja,odavno original igru uzeo nisam,ali bice verovatno battlefield 3 za ovih 20e,volim da imam kutiju,al zajebi 20e josh zbog toga,i videcu diablo 3 i dota 2 ako ne bude free(dota obavezno).
Ne racunam key za cs1.6 preko steam-a sto sam pazario za oko 10e cini mi se.. Upravo igram dotu2, drugar na nekom turniru osvojio key, ali umesto igre, gleda slike na monitoru ( 20-ak fps-a) pa dao meni da se ja zezam malo .)
:: Nisi se bash proslavio,nisam ni ja,odavno original igru uzeo nisam,ali bice verovatno battlefield 3 za ovih 20e,volim da imam kutiju,al zajebi 20e josh zbog toga,i videcu diablo 3 i dota 2 ako ne bude free(dota obavezno)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.