Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
gtx 680 mainstream od 500 evra ...kuda ide ovaj svet ...
STRANA 2 OD 3  
Snoopy- Re: ... 18.03.2012. 19:10 #406967

status: user
broj poruka: 6083
50 kartica od 16gb? One od 20e class 6 ne valjaju?

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: Da je sve otislo daleko,jeste.
:: Kad sagledamo iz nekog drugog aspekta to je stategija koja se vec odavno ocekuje da se srednji stalez i siromasni skroz iskorene..Mislim da je bilo price ovde o tim stvarima.
::
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Kad smo kod hardvera PS Vita kosta 350 eur + kartica od 16 GB jos 50 eur
:: Mobilna konzolica odlicnih karakteristika ali cena kolje debelo
:: Sto se tice GTX680 danas bas citam i opet povlacim neke moje logicne zakljucke tako da cenim da ce GTX680 biti jeftiniji nego sto se pise,nego sto je najavljen
:: Setite se GTX580 i preorder cene ,pa cene u startu.
:: Ovaj GTX680 ce ubrzo biti ispod 400 eur,jedno vreme ce da se vrti mozda na 450-500 eur a i njegova cena ce biti opet nivelisana kad ATI spusti njihove cene a bice prinudjen na to
:: Ako se vec sad prica o nekoj cifri od 400+ eur znaci da je moguce da kartica bude plasirana povoljnije
:: @Milunk
:: GTX280 nikad nije bio mainstream a cena mu je bila preko 400 eur kad je izasao
:: Ja sam ga uzeo za 380 eur
:: GTX285 je nastao tranzicijom na manji proizvodni proces.55nm uz nesto bolje karakteristike i vise klokove
:: Chip je i dalje ostao isti GT200b
:: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn
:: AMD Marketing -> http://i54.tinypic.com/2dl84tu.jp
:: AMD Graphics Cayman Fail -> http://i42.tinypic.com/qs4kqr.jp
:: AMD= *Advanced Marketing Deception*Another Major Disappointment*
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re: ... 18.03.2012. 19:29 #406969

broj poruka: 18472
Nije ne valjaju,vec moras da uzmes Sony da bi bilo kompatibilno!Jedini on i pravi kartice za taj standard!
Doduse imas i od 4GB ,cena negde oko 30 eur a za ovu od 16GB sam se zeznuo,cena je skoro oko 60 eur!

:: 50 kartica od 16gb? One od 20e class 6 ne valjaju
:: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll
tortojed Prilika (za kradju) stvara lopova. 18.03.2012. 19:41 #406971

broj poruka: 11012
...

gile23 ... 18.03.2012. 20:05 #406974

broj poruka: 9121
PS Vita i sve varijacije na tu temu su mrtvi proizvodi, tableti im uzimaju trziste laganica, jednostavno mnogo su korisniji uredjaji sa jako jako dobrim igricama :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: ... 18.03.2012. 20:07 #406975

broj poruka: 18472
Imas pravo Gile samo moras uzeti u obzir da dobar tablet na tom nivou gaming-a kosta 600-650 eur a jos uvek gaming nije zaziveo na tabletu.
Iz tog razloga ova pokretna konzolica ce imati svoje kupce a pogotovu sto ljudi vole kompaktnije stvari za poneti.
Tablet je opet daleko vecih dimenzija.

:: PS Vita i sve varijacije na tu temu su mrtvi proizvodi, tableti im uzimaju trziste laganica, jednostavno mnogo su korisniji uredjaji sa jako jako dobrim igricama :)
:: Pozdrav!
gile23 Re: Re: ... 18.03.2012. 20:47 #406984

Uprkos svemu tome, mnogo veci hype se digao oko novog iPad-a, nego oko nove PS Vita-e :).

Pozdrav!

:: Imas pravo Gile samo moras uzeti u obzir da dobar tablet na tom nivou gaming-a kosta 600-650 eur a jos uvek gaming nije zaziveo na tabletu
:: Iz tog razloga ova pokretna konzolica ce imati svoje kupce a pogotovu sto ljudi vole kompaktnije stvari za poneti
:: Tablet je opet daleko vecih dimenzija
:: :: PS Vita i sve varijacije na tu temu su mrtvi proizvodi, tableti im uzimaju trziste laganica, jednostavno mnogo su korisniji uredjaji sa jako jako dobrim igricama :)
:: ::
:: :: Pozdrav!
cicija kada deca balave .... 18.03.2012. 21:14 #406988

broj poruka: 411
Da vama lepo ova cicija, KOJA JE BILA svedok miloševićeve ere nešto ŠAPNE:

`miloševićev režim je štampao novac i time čuvao poredak, današnji režim primenjuje politiku naplate poreza kako bi obezbedio novac za državne službenike, koji btw. čuvaju režim`. Isti kurac drugo pakovanje.

Ovo, oko telefona, neko reče da je nekada kupio N70 za 200€ i to je bio top model? Jest moj kurac, tada su TOP MODELI bili PPC/PDA uredjaji koji su koštali 800€ moji prikani.

Danas se može za 100€ kupiti EXTRA Android smartphone touch screen sa preko 3.5 inča ekranom, poput ovih Alcatel-a itz Telenora, kineza iz VIP-a i uživati u svim pogodnostima ovih uredjaja, isto kao i neko sa Samsungom GS2.

Problem je `ispran mozak` kako neko reče, ljudima je utuvljeno u glavu da samo telefoni od preko 400€ vrede, da je samo iPhone dobar jer se prodaje za 800€, tako da ZABORAVLJAJU na ove modele sa cenom od 100€ koji su isti q. samo drugo pakovanje. Da je nekada Nokia koštala 100€, svi bi bili korisnici smartphone uredjja. Tako da, nije istina to što pričate.

Takodje i oko grafičkih kartica. Danas se na tržištu mogu nabaviti nove grafike ispod 100€ koje guraju sve postojeće igrice u FULL HD sa max. detaljima ili bar na `high`. Šta želite više?

KOLIKO VAS OVDE IMA MONITORE OD PREKO 26 inča da ta `FULL HD` rezolucija bude zaista i potrebna za prikaz????????

Zašto branite neke grafike od 200€ i usput kenjate da su najnovije od 400€ skupe DOK UPSUT imate monitore od 19, 21 inča max. u sobama??????????????????

Valjda imate bar još malo moždanih ćelija da utvrdite da se DANAS ZA NAJMANJU MOGUĆU LOVU MOŽE UŽIVATI U VRHUNSKOJ TEHNICI, ŠTO NIKADA RANIJE NIJE BIO SLUČAJ!!!!!!!!!!!!!

To što ste vi pali pod reklamnu mašineriju pa ne cenite jeftino iz nekog razloga, je samo vaš problem.

Ako danas nema izbora, NIKADA GA NIJE NI BILO. Zato manje kenjajte, idite igrajte malo basket
gile23 Re: kada deca balave .... 18.03.2012. 21:19 #406989

Nisi odavnokupovao telefon, ja sam jurio sa drugarom ne preko postpaid-a nego ovako da uzmemo telefon. 120 e je bio Galaxy Mini, ima ga drugar ~minut ucitava Angry Birds, sece za sve pare ekran 3.1`, Wildfire je 180 e, Ace preko 200 e, Galaxy S koji se negde ceni 250 e nema nigde da se uzme. I ja sam mislio da ima neki solidan telefon do 200 e, ali corak, moj savet ko uzima telefon samo neka kupi top ponude ovo sve ostalo ispod je trash.

Za grafe je takva situacija jer odavno nije bio refresh konzola, a kada bude, neces moci da teras sa grafom od 300 e igricu na high, a kamoli na max.

Pozdrav!

:: Da vama lepo ova cicija, KOJA JE BILA svedok milošđevićeve ere nešto ŠAPNE
:: `miloševićev režim je štampao novac i time čuvao poredak, današnji režim primenjuje politiku naplate poreza kako bi obezbedio novac za državne službenike, koji btw. čuvaju režim`. Isti kurac drugo pakovanje
:: Ovo, oko telefona, neko reče da je nekada kupio N70 za 200€ i to je bio top model? Jeste, ali danas se može za 100€ kupiti EXTRA Android smartphone touch screen sa preko 3.5 inča ekranom, poput ovih Alcatel-a itz Telenora, kineza iz VIP-a i uživati u svim pogodnostima ovih uredjaja, isto kao i neko sa Samsungom GS2
:: Problem je `ispran mozak` kako neko reče, ljudima je utuvljeno u glavu da samo telefoni od preko 400€ vrede, da je samo iPhone dobar jer se prodaje za 800€, tako da ZABORAVLJAJU na ove modele sa cenom od 100€ koji su isti q. samo drugo pakovanje. Da je nekada Nokia koštala 100€, svi bi bili korisnici smartphone uredjja. Tako da, nije istina to što pričate
:: Takodje i oko grafičkih kartica. Danas se na tržištu mogu nabaviti nove grafike ispod 100€ koje guraju sve postojeće igrice u FULL HD sa max. detaljima ili bar na `high`. Šta želite više
:: KOLIKO VAS OVDE IMNA MONITORE OD PREKO 27 inča da ta `FULL HD` rezolucija bude zaista i potrebna za prikaz???????
:: Zašto branite neke grafike od 200€ i usput kenjate da su najnovije od 400€ skupe DOK UPSUT imate monitore od 19, 21 inča max. u sobama?????????????????
:: Valjda imate bar još malo moždanih ćelija da utvrdite da se DANAS ZA NAJMANJU MOGUĆU LOVU MOŽE UŽIVATI U VRHUNSKOJ TEHNICI, ŠTO NIKADA RANIJE NIJE BIO SLUČAJ!!!!!!!!!!!!
:: To što ste vi pali pod reklamnu mašineriju pa ne cenite jeftino iz nekog razloga, je samo vaš problem
:: Ako danas nema izbora, NIKADA GA NIJE NI BILO. Zato manje kenjajte, idite igrajte malo basket
cicija obrati pažnju na cenu: 18.03.2012. 21:26 #406991

broj poruka: 411
Daj ne zezaj gile23, šta fali recimo ovom telefonu: Alcatel OT-990

???

80€ brate u oglasima: http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi/1

Takodje, oni VIP ZTE modeli su tu negde .... Android piči kao blesav na ovim modelima ... šta to rade ti skuplji modeli sa dual/quad/xxx CORE bla, bla, bla procesorima, što ne mogu ovi jeftini sa 600/800MHz CPU???? Jedino da puste neki full hd video? Koga to zanima na tako malom ekranu?

gile23 Re: obrati pažnju na cenu: 18.03.2012. 21:43 #406997

Ok delimicno si u pravu, sve zavisi od tvojih zahteva i sta ocekujes od telefona. Drugar uzeo Mini, jednostavno Andorid sece, mozda kada bi mu ubacio neki drugi ROM, letelo bi, ali znam da to drugaru ne treba. Ali da je spor jeste, to mi cak i on priznaje koji koristi taj telefon 24/7. Ovaj Alcatel je telefon na istu foru doticnog mini-ja samo sto ima nesto veci ekran.

ZTE modeli su posebna prica, oni nude najvise za tu cenu, nijedan drugi Android proizvodjac ne nudi takav hw za tako male pare, ali opet i tu se postavlja pitanje, kakav je kvalitet tih telefona, a i u slobodnoj prodaji ne mozes lako da ih nadjes vec samo preko operatera. Da ne bude da mrzim postpaid ja ga gotivim vise nego ista, dobijes siguran telefon sa 2 godine `garancije` (ko je detaljnije citao od cega se sve ogradjuju moze se reci `garancije`).

Ako krenes da koristis telefon iole ozbiljnije ti mali telefoncici od 150 e su zajebancija i to su vise neki entry modeli koji mogu da iskoriste Android na neki nacin, ali pravi uzitak se stice na skupljim modelima. Android kao sistem zudi za performansama, dok sa druge strane imas sada vec napusteni Symbian (Nokia 808 je zadnji Nokia Symbian telefon) koji radi savrseno smooth (Symbian Belle) na single core procesoru od 700 MHZ, to na Androidu neces sresti nikad,...

Ako se juri iPhone na svim je koriscenje samog iOS-a manje vise isto (izuzetak je 4S zbog Siri) i tu ce posao nekome savrseno zavrsiti 3GS koji je polovan nekih ~200 e, e sada druga je prica sto je ta cena napumpana do daske.

Pozdrav!

:: Daj ne zezaj gile23, šta fali recimo ovom telefonu: Alcatel OT-99
:: ??
:: 80€ brate u oglasima: http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi/
:: Takodje, oni VIP ZTE modeli su tu negde .... Android piči kao blesav na ovim modelima ... šta to rade ti skuplji modeli sa dual/quad/xxx CORE bla, bla, bla procesorima, što ne mogu ovi jeftini sa 600/800MHz CPU???? Jedino da puste neki full hd video? Koga to zanima na tako malom ekranu
tortojed O cemu pricate ljudi?! Kakav tablet, kakve igre? Tu nema ni `i` od... 18.03.2012. 23:47 #407028

igranja! Pa zar nismo 100000 puta naisli na komentar za velicinu monitora, tipa ` sta, igras se na 22``!? Pa to je beda...`. A sad pominjete gadget sa ekranom velicine 7 do 10``, koji je baziran na svekolikom UMANJENOM hardveru - mini CPU, micro GPU, mini RAM...! Tu se moze igrati Super Mario, Tetris, Puzzle, karte, sah... i to je sve. Pravog igranja N E M A bez desktop-a i/ili MOCNOG (i skuuupog) lap-a. Ako izuzmemo konzole (koje MRZIM)...

miki069 2005/2006-te 19.03.2012. 00:01 #407032

broj poruka: 1234
Sam nove Nokie 6630 prodavao po 220 evra.
To je bila extra niska cena.
N70 je imao naduvanu cenu od preko 400 evra.
Identičan telefon i retko ko ga je kupovao.
Toliko o tadašnjoj jeftinoći.

Danas za 200evra može da se kupi nova Motorola Defy.
Za 220evra Defy+.
Wildfire, Ace... su kršine za Defy.

https://www.bambimobil.blogspot.com

tortojed +1 za Defiku! Inace, Motorola (Motor-drolja) je number one kad 19.03.2012. 00:10 #407037

je rec o kvalitetu izrade (komponente, kuciste, kvalitet sklapanja).

gile23 Re: 2005/2006-te 19.03.2012. 00:19 #407039

Leto 2007, 200 e je ona bila, 320 e je bila N73, K800 je tada bio oko 300, tada je za te pare taj telefon mogao da ti pruzi pravo Symbian `iskustvo` danas Android od 200 e to ne moze da uradi,...

@tortojed pazi to je neko mobile igranje, inace kada si kuci nista ispod 23` :).

Pozdrav!

:: Sam nove Nokie 6630 prodavao po 220 evra
:: To je bila extra niska cena
:: N70 je imao naduvanu cenu od preko 400 evra
:: Identičan telefon i retko ko ga je kupovao
:: Toliko o tadašnjoj jeftinoći
:: Danas za 200evra može da se kupi nova Motorola Defy
:: Za 220evra Defy+
:: Wildfire, Ace... su kršine za Defy
:: https://www.bambimobil.blogspot.co
nemanja21 Re: O cemu pricate ljudi?! Kakav tablet, kakve igre? Tu nema ni `i` od... 19.03.2012. 01:20 #407045

broj poruka: 1227
Mislim da nisi u toku... http://www.youtube.com/watch?v=CVTOgwjBv20
IPS displej 2048x1536, 1 GB rama, quad core grafika...

:: igranja! Pa zar nismo 100000 puta naisli na komentar za velicinu monitora, tipa ` sta, igras se na 22``!? Pa to je beda...`. A sad pominjete gadget sa ekranom velicine 7 do 10``, koji je baziran na svekolikom UMANJENOM hardveru - mini CPU, micro GPU, mini RAM...! Tu se moze igrati Super Mario, Tetris, Puzzle, karte, sah... i to je sve. Pravog igranja N E M A bez desktop-a i/ili MOCNOG (i skuuupog) lap-a. Ako izuzmemo konzole (koje MRZIM)..
miki069 Proleće 2007-me 19.03.2012. 01:59 #407048

broj poruka: 1234
Pojavila se Nokia N95 i imala je cenu od 1.100 evra.
Prodavala se.
Posle 15 dana od izlaska cena joj je pala na 700 evra.
Tada se još više prodavala.

https://www.bambimobil.blogspot.com

MaliAbner Re: ... 19.03.2012. 02:12 #407049

broj poruka: 7779
Igranje na tabletu...
Ti mora da se salis...
Pipni ovde pipni onde...
Pa bolje da pipas zensku nego tablet...

Sto se teme tice velika vecina ljudi nije shvatila sta se desilo u svetu proteklih deceniju i vise...

Verovatno zato sto zivimo u srbistanu gde je sve strogo kontrolisano...

Neverovatna pljacka globalnih razmera je ono sto vecina ne moze ni da nasluti, jer pre nesto vise od sedam osam godina sve je bilo duplo jeftinije a sad je sve duplo skuplje u odnosu na taj period... recimo avio karta BGD-Lima je bila 1300us$ a sad je oko 2500us$ mozda ima i jeftinije ali ne ono sto sam ja gledao...

Pogledajte cenu nafte, pre deceniju je bila 10us$ za barel a sad je oko 100us$ i plase svet da ce biti i vise, ali niko ne spominje da je us$ puko skorz na skorz, tj ne samo us$ nego cela trenutna ekonomija a niko ne zna kako da to popravi...

Ako nekome nije jasno neka pogleda koliko su kostali mleko, hleb, meso, jaja, komunalije, struja i sl. pre sedam do deset godina, koliko je znacilo imati 100E u dzepu i koliko sad znaci imati 11500 dinara u dzepu...

Ovi sto kukaju da ce im kartice od 500E biti nedostupne morace da prihvate cinjenicno stanje da povratka nazad nece skoro biti, jednostavno cete morati da radite duplo vise da bi dosli do iste kolicine novcanih jedinica...

Pre dvadeset godina je jedan prosecan PC kostao tricavih 2.5-4K DM iako je prosecna plata bila ispod 200DM, sad se za dve prosecne plate moze kupiti prilicno upotrebljiv PC koji ce zadovoljiti vecinu potreba, a ovi sto zele TOP performanse ce morati da plate 2*500E zato sto zele i MAINSTREAM karticu od 500E.

Jedino mi nije jasno zasto evropljani i dalje trpe gringose i placaju porez na budale pa im je sve prilicno skuplje nego gringosima tj. skuplje je bar 30 i kusur % u odnosu na gringose...

Sto se pak tice PS Kite ona je takva da nikad nece izumreti i nikad je tablet nece pobediti zato sto je bolja, zato sto ima komande koje su opipljive i koje su nekako logicne, cena joj je u Srbistanu totalno nerealna ali neko mora da plati troskove nesposobne vlasti i nesposobne vecine naroda koja samo kenja i nista ne radi a zeli da zivi ko bubreg u loju...

MAINSTREAM od 500E, ma divota i od jednih i od drugih... oni koji misle da ce AMD da koriguje cene kad ovo GTx680 sranje dodje u magacine se grdno varaju neka se samo sete situacije kada je izasla HD6950/70 pa za njom gtx570/80 niko zivi nije spustao cene sem nVidije koja je prilicno spustila cene za svoju gtx570 i ucinila je povoljnijom kupovinom u odnosu na HD6970... i to vise nego primetno... bar kad se porede najpovoljniji modeli... a da ne spominjemo da je bilo primera kada je gtx580 (verovatno reparirani modeli) bila jeftinija od HD6970...

A ima jos jedan kuriozitet a to je da je ovaj put nVidia GPU prilicno brzi od AMD GPU sto se tice frekvencije rada samog chipa, sto je do sada uvek bilo na strani AMD-a s tim da je OC margina ono sto ce presuditi koji je proizvod bolji...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: PS Vita i sve varijacije na tu temu su mrtvi proizvodi, tableti im uzimaju trziste laganica, jednostavno mnogo su korisniji uredjaji sa jako jako dobrim igricama :)
:: Pozdrav!
tortojed @Nemanja: mislim da ti nisi u toku sa mojim razmisljanjima (na Forumu 19.03.2012. 03:51 #407057

iznesenim). Mobilni phone PRESTAJE da bude mobilni phone onda kada moras da ga trpas u tasnu/torbicu/ranac/kutiju za cipele... To je tablet ili palm PC... Tablet gubi svoju definiciju kada postane...laptop - sa tastaturom ili bez nje (to je `prilagodjeni` laptop). Ring, ring, ring (does it ring any bells of yours?)...

Jer, yebayi ga: uzmi PC (desktop), pretvarac za napon (12V DC u220V~) i akumulator od 100VA i angazuj jednog shyptara da sve to nosi za tobom. Sta imas (osim shyptara)? Mobilni racunar! Sedi. Stavi tastaturu na `krilo` i dobio si...sta? Laptop! U taj `laptop` ugradi modul koji koristi SIM karticu. Sta sada imas? Mobilni telefon!
Malo sutra...

Daum Re: Re: O cemu pricate ljudi?! Kakav tablet, kakve igre? Tu nema ni `i` od... 19.03.2012. 09:24 #407066

broj poruka: 12805
Pa klip ne pokazuje bog zna šta, doživljaj je isti kao na boljem Android dual core tabletu...

:: Mislim da nisi u toku... http://www.youtube.com/watch?v=CVTOgwjBv20
:: IPS displej 2048x1536, 1 GB rama, quad core grafika...
mixer93 Re: Re: O cemu pricate ljudi?! Kakav tablet, kakve igre? Tu nema ni `i` od... 19.03.2012. 09:41 #407068

broj poruka: 4187
Neka hvala, nista specijalno...

PCBerza u srcu!

:: Mislim da nisi u toku... http://www.youtube.com/watch?v=CVTOgwjBv20
:: IPS displej 2048x1536, 1 GB rama, quad core grafika..
:: :: igranja! Pa zar nismo 100000 puta naisli na komentar za velicinu monitora, tipa ` sta, igras se na 22``!? Pa to je beda...`. A sad pominjete gadget sa ekranom velicine 7 do 10``, koji je baziran na svekolikom UMANJENOM hardveru - mini CPU, micro GPU, mini RAM...! Tu se moze igrati Super Mario, Tetris, Puzzle, karte, sah... i to je sve. Pravog igranja N E M A bez desktop-a i/ili MOCNOG (i skuuupog) lap-a. Ako izuzmemo konzole (koje MRZIM)..
gile23 ... 19.03.2012. 09:43 #407069

PS Vita je duplo jeftinijia u odnosu na iPad, ali ako uporedis ono sto moze da uradi PS Vita i ono sto moze da uradi iPad vidis da je razlika u ceni opravdana itekako. 3D igre na tabletu i jesu lose za igru, ali mislim da se ipak dobroj vecini ubijanje vremena svodi na net + igre, mozda neke 3D igre na tabletu nisu u rangu sa onima na PS Vita, ali zato imas brdo 2D igara koje su itekako zanimljive (Angry Birds, Cut the Rope, Fruit ninja,...) i na kraju svega toga dobar deo tih igara ili je smesno jeftin ili je besplatan, dok je na PS Vita cena igre ~40$.

@Daum dozivljaj jeste isti, ali cinjenica je da mnogo vise igara i aplikacija trenutno ima iOS, ali vremenom ce se to promeniti.

Pozdrav!
kuglice Vremena su jako,jako jadna i gadna!!! 19.03.2012. 12:28 #407101

broj poruka: 391
Doslo je vreme da svako hoce da se obogati preko noci ili da uveca vec steceni kapital na ovaj ili onaj nacin kao da sutra nece doci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svi su isti od mehanicara Radise iz kraja koji je poceo da dere kao da netreba o5 nekad da dodjes ili da ga preporucis pa do AMD-a,Nvidie,Intela koji su poceli da se frljaju sa cenama za GPU do iznemoglosti.
Grafike u startu treba da budu jeftinije 20% ali niko nece da se odrekne svog ogromnog procenta,jos malo ce biti kupio sam 7990 treca ruka od LAze Bombasa :++++

Zbog svega toga pamet u glawe i hemiske u ruke i 6 tog vidite sta cete!!!!!

Dexter013 @kuglica 19.03.2012. 13:05 #407106

broj poruka: 17098
I za koga da glasas?! Sta ce da se promeni?!

Ne zna se ko je gori, sve ista govna samo drugacije upakovana...

Posten i castan covek ne ide u politiku.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nemanja21 Re: Re: Re: O cemu pricate ljudi?! Kakav tablet, kakve igre? Tu nema ni `i` od... 19.03.2012. 13:22 #407111

broj poruka: 1227
Klip pokazuje da se na tabletu moze odigrati i nesto vise od Super Maria. Za tablete imaju fantasticne, pretezno 2D igre koje su bas namenjene touch interfejsu, kao sto je gile pomenuo. Ako neko misli da koncept gaminga treba da izgleda isto na tabletu i na racunaru sa misem i tastaturom to je njegov problem. Inace iPad3 je takodje dual core tako da je tvoje poredjenje suvisno.

:: Pa klip ne pokazuje bog zna šta, doživljaj je isti kao na boljem Android dual core tabletu..
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
:: :: Mislim da nisi u toku... http://www.youtube.com/watch?v=CVTOgwjBv20
:: :: IPS displej 2048x1536, 1 GB rama, quad core grafika...
Daum Re: Re: Re: Re: O cemu pricate ljudi?! Kakav tablet, kakve igre? Tu nema ni `i` od... 19.03.2012. 13:38 #407113

broj poruka: 12805
Govorim o GPU mogućnostima, ne vidim nikakav pomak za sad na grafičkom planu, nemoj da se nerviraš ko uvek kad neko spomene Apple proizvod u subjektivnom smislu...

Iskreno mi je smešno čime se svi bave danas, quad core proseravanja u oba tabora zbog malo lepše grafike u 3d igrama, a prava čar leži u 2D igrama.

Nisam još našao zanimljiviju igru od Kingdom Rush na iPadu. Pa tu je još i Where`s My Water, Plants vs Zombies, Burn the Rope, Cut the Buttons itd...

:: Klip pokazuje da se na tabletu moze odigrati i nesto vise od Super Maria. Za tablete imaju fantasticne, pretezno 2D igre koje su bas namenjene touch interfejsu, kao sto je gile pomenuo. Ako neko misli da koncept gaminga treba da izgleda isto na tabletu i na racunaru sa misem i tastaturom to je njegov problem. Inace iPad3 je takodje dual core tako da je tvoje poredjenje suvisno
:: :: Pa klip ne pokazuje bog zna šta, doživljaj je isti kao na boljem Android dual core tabletu..
:: :: __________________
:: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
:: :: :: Mislim da nisi u toku... http://www.youtube.com/watch?v=CVTOgwjBv20
:: :: :: IPS displej 2048x1536, 1 GB rama, quad core grafika...
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs