Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
AMD GPU Cheater!
STRANA 2 OD 3  
toothless ja mislim da ćete vi da se prepucavate sve do onog dana... 21.03.2012. 18:20 #407642

status: user
broj poruka: 3241
kada se budete skupili na nekom okupljanju PC berze, kada ćete shvatiti da nas sve uglavnom zabole za naziv brenda, i da ćete drugačije da pričate sa kolegama posle par piva/rakija,...
Do tada-izbacite sve iz sebe i napušavajte se, zabole me patika.Posle 100000 tema sa pljuvanjem i prepucavanjem, pozicije su iste na obe strane, i ako je bilo ko od vas imao jedan dinar zarade ili bilo kakvu drugu korist od ovakvpg palamuđenja, ja ću samog sebe da ujedem za dupe...

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB -Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Ama, naravno da ovakva tema NE TREBA da bude razlog bilo kakvih 21.03.2012. 23:05 #407696

broj poruka: 11014
LICNIH razmimoilazenja medju CLANOVIMA Foruma. Potpuno se slazem sa time! No, buduci da Forum okuplja (mahom) ljude zainteresovane za pitanja hardvera/softvera, ne bi imalo smisla zagovarati odredjene stavove, zastupati odredjena misljenja SAMO ZATO sto `komsija` ili `dobar kolega` IMA takav stav, misljenje, pa hajd` da ga ne uvredimo time sto cemo mu oponirati. To znaci: kada polemisemo, polemisu nasi STAVOVI, MISLJENJA, OPREDELJENJA, odnosno medjusobno se `bore` argumenti, cinjenice, dokazi... Ne bori se Mika sa Dusanom (Mika protiv Duleta)...

Zalosna je pojava to sto neki medju nama shvataju/dozivljavaju svaki stav oprecan njihovom kao napad na njihovu licnost. Primera radi: neko ima kartu 6950 i veoma je zadovoljan njome. Zasto bih ja (iako `simpatizer` NV-a) ovo doziveo kao licnu uvredu?! Pa to bi bilo, u najmanju ruku smesno, groteskno, ako ne i bolesno. Danas-sutra, isti taj `ja` (tortojed) poci ce, mozda, do toga kolege i pomoci mu da resi neke probleme na njegovom kompu - da li taj komp u sebi ima Fenoma i HD6xxx ili neku Intel/NV kombinaciju ili `mesano`, u datom kontekstu je potpuno nebitno.

Tristram Re: Ama, naravno da ovakva tema NE TREBA da bude razlog bilo kakvih 21.03.2012. 23:12 #407698

broj poruka: 1872
Stvarno bi bilo bolesno da neko shvati tako nešto kao ličnu uvredu. Međutim, ako bi primera radi, taj isti simpatizer Nvidie uzeo da aludira kako vlasnik 6950 u stvari nije njom zadovoljan samo to još ne zna, to bi već moglo da se protumači kao uvreda na račun njegovog zdravog razuma.

Voli svoje - to je patriotizam, ne diraj tuđe - to je šovinizam.

::
:: Primera radi: neko ima kartu 6950 i veoma je zadovoljan njome. Zasto bih ja (iako `simpatizer` NV-a) ovo doziveo kao licnu uvredu?! Pa to bi bilo, u najmanju ruku smesno, groteskno, ako ne i bolesno
krkub Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo za ulizivacku temu 21.03.2012. 23:30 #407702

broj poruka: 1029
Kakve veze, majke ti, imaju godine starosti sa `forumašenjem`?!

Lepo je Pisko primetio pristiglo proleće.
Pih.

:: Pa vidi, kad porastem, cisto sumnjam da ces me zanimati... Kontam da kad odrastes, imas pametnijih poslova nego visiti po forumima
:: PCBerza u srcu!
:: :: Kad porastes i postanes jabucar samo ce ti se kazati.. A do tada cu rado da te tovarim za sve gluposti koje izgovoris
:: ::
miki069 To je ogromna laž 21.03.2012. 23:38 #407704

broj poruka: 1234
Evo ih sva podnožja za CPU otkada isti postoje:
http://en.wikipedia.org/wiki/CPU_socket

Suma sumarum:
Intel 31 komad, AMD 16 komada.
Ako bi se izbacila, za široke mase, nebitna serverska podnoža, odnos bi
ostao opet isti. Na jedno AMD podnožje, idu dva INTEL podnožja.
SlotA za Athlona je nastao ranije (ili istovremeno) kada i Intel 370 za PIII.
Da ne spominjemo prve Slot1 Celerone sa nula L2 keša. Prevara kupaca.
Prve PIV koji su bili sporiji od PIII, pa je Intel popio tužbu od nezadovoljnih kupaca.
Prescot (žarač) jezgro.
Imao je Intel i odličnih jezgara.
PIII Tualatin jezgro.
Imao sam ga i bio je bolji od svih PIV i Celerona do pojave Nortwood-a.

Tako da jea dosta nalupano u delu vezanom za procesore.

https://www.bambimobil.blogspot.com

tortojed Pardon, kolega - ja i nisam tvrdio da je Intel napravio MANJE varijacija 22.03.2012. 00:02 #407712

u soketima/slotovima nego sto je to ucinio AMD. Ja sam hronoloski pokazao (ili sam se barem u tom pravcu potrudio) kako je AMD nekoliko puta omalovazio Intel-ove inovacije/napore/promene a onda se pkazalo da (sa manjim ili vecim zakasnjenjima) iste te/slicne promene ugradjuje u svoje proizvode. Dakle, sluzio se notornim prljavo-marketinskim trikovima (u ljudskoj svakodnevici to se zove `spletkarenje` i `ogovaranje`).

Ono sto ni ti ni ja NE MOZEMO sa sigurnoscu da potvrdimo ili negiramo (to jest, za sebe znam, a za tebe predpostavljam) je OPRAVDANOST nastanka tolikih i tih, konkretnih, soketa. Moje znanje (a predpostavljam, i tvoje) nije na takvom nivou - ne bih smeo da tvrdim da je Intel PRETERAO sa brojem varijacija, niti bih smeo da tvrdim kako bi AMD bio USPESNIJI kao proizvodjac, da je `konstruisao` veci broj soketa sa vecim dijapazonom kontakata/pinova...
- - - - - - - - - - - - -
Takodje, nisam IZJAVIO da u Intel-ovoj produkciji nije bilo oscilacija u kvalitetu (bilo ih je kod svih proizvodjaca - trebala bi nam knjiga velicine Enciklopedija Britanika da nabrojimo jezive gafove firmi kao sto su Texas Instruments, Sony, Philips, AMD, Intel, IBM itd. itd.)

mixer93 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo za ulizivacku temu 22.03.2012. 00:11 #407716

broj poruka: 4187
Pa mozda planiram da se ozenim, da imam decu... a onda bih bio bolestan ako bih svoje vreme provodio sa ovde kojekakvim likovima, a ovamo mi porodica, moji najblizi. Ako budem sam, onda cu da vas lozim jos ohoho...
Inace, steta sto ste ovu temu shvatili kao hejtersku.
Jos vise zalim ove likove koji samo dodju, bace neki post, samo da povecaju broj postova na berzi...
Gde ide ovaj svet?

PCBerza u srcu!

:: Kakve veze, majke ti, imaju godine starosti sa `forumašenjem`?
:: Lepo je Pisko primetio pristiglo proleće
:: Pih
:: :: Pa vidi, kad porastem, cisto sumnjam da ces me zanimati... Kontam da kad odrastes, imas pametnijih poslova nego visiti po forumima
:: :: PCBerza u srcu!
:: :: :: Kad porastes i postanes jabucar samo ce ti se kazati.. A do tada cu rado da te tovarim za sve gluposti koje izgovoris
:: :: ::
tortojed @Tristram: ja sam o ovom predmetu govorio u kontekstu 22.03.2012. 00:21 #407719

sindroma `kiselo grozdje-sladak limun` samo zato sto se kroz sve nase diskusije (nase: ovde, na Forumu a i sire) provlaci `cenovna povoljnost` kao argument onih koji `inkliniraju` AMD-ovim proizvodima. Dakle, `i tata bi, sine`. To jest, Intel (i/ili NV) je MALO bolji ali (mnogo?) skuplji. Dakle, uzimam ono sto MOGU a ne sto bih (mozda) zeleo (jer mi je skupo)... Iz ovoga jasno proizilazi da NE INSINUIRAM nego, jednostavno, konstatujem realno stanje. Silence is golden (but my eyes can see). Zar ne?

krkub Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo za ulizivacku temu 22.03.2012. 00:26 #407722

Na koga misliš?

:: Jos vise zalim ove likove koji samo dodju, bace neki post, samo da povecaju broj postova na berzi...
mixer93 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo za ulizivacku temu 22.03.2012. 00:28 #407726

Citaj temu i sve ce ti se samo kaz`ti.

PCBerza u srcu!

:: Na koga misliš
:: :: Jos vise zalim ove likove koji samo dodju, bace neki post, samo da povecaju broj postova na berzi...
krkub Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo za ulizivacku temu 22.03.2012. 00:37 #407734

Mali blender provocira, pa nije li to krasno?
Šic, ovde sam od vajkada - rihtanje PCb cajgera mi znači koliko i tvoj trolling.

:: Citaj temu i sve ce ti se samo kaz`ti.
:: :: Na koga misliš
:: :: :: Jos vise zalim ove likove koji samo dodju, bace neki post, samo da povecaju broj postova na berzi...
:: :: :: PCBerza u srcu!
mixer93 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo za ulizivacku temu 22.03.2012. 00:44 #407740

Kako si ti glup covek, moram sad da ti kazem, kad vec nisi shvatio bukvalnu... jednostavnu...najobicniju recenicu. Odmah ides stavom kao da te napadam? Mani me bre krntijo, idi izivljavaj se na nekom drugom. Kad naucis postovanja, da PRVI ne prozivas, pricacemo. Ma koliko bio mator, ne zanima me, posto si nekulturan...
Moram ovako licno da postupam, posto sam napadan od tvoje strane, a nisam te prozivao.
`Ajde sad zreli covece, napusti moju temu... trolololuj negde drugde.

PCBerza u srcu!

:: Mali blender provocira, pa nije li to krasno
:: Šic, ovde sam od vajkada - rihtanje PCb cajgera mi znači koliko i tvoj trolling
:: :: Citaj temu i sve ce ti se samo kaz`ti.
:: :: :: Na koga misliš
:: :: :: :: Jos vise zalim ove likove koji samo dodju, bace neki post, samo da povecaju broj postova na berzi...
:: :: :: ::
:: :: :: :: PCBerza u srcu!
MaliAbner Re: To je samo jedna sitna, mala laž, u poredjenju sa KRUPNIM... 22.03.2012. 01:58 #407759

broj poruka: 7779
Pa za tebe je Oskar Kovac poletarac...

:: rezultat: procesor k6 II i III (dvojka i trojka) su UBEDLJIVO INFERIORNI cak i u odnosu na Celeron (Mendocino). AMD je PRIMORAN da (precutno, kriomice, `da se Vlasi ne dosete`) menja socket (prelazi na socket 462) da bi `u drugom poluvremenu`, procesorima Duron/Thunderbird koliko-toliko parirao Pentium dvojci i trojci, odnosno Celeronu prve i druge generacije
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ovde si bio gnusno pokvaren posto su Duron i Athlon (Thunderbird) oduvali P-III i P-IV intelove pulene sa lica kugle zemaljske, ova dva su imali toliko dugacke `cevke` da su remplovali u mestu bar pola od svojih 1.7-3GHz...

Dakle moze da se kaze ko u onom JetSET-u, `trci ovamo, ubise ih`...

:: Laž br.
:: -AMD tvrdi da je `izumeo` genijalne instrukcije za svoje K62/3 procesore, tkz. 3D Now!, koje ce znatno nadmasiti Intel-ove MM/SSE instrukcije
:: rezultat: prdež u čabar! AMD kasnije (kada je dobio PRAVA na koriscenje istih, Intel-ovih patenata) uvodi SSE instrukcije u svoje novije procesore
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hronoloski ovo je bilo mnogo pre Durona i Athlona...

:: Laž br.
:: -/Intel u procesore Pentium 2 uvodi zastitnu termalnu diodu, ciji je zadatak da natera CPU na `trotlovanje` (pad frekvencije i pad napona napajanja) ako i kada, usled pregrevanja, CPU dospe u `opasnu zonu`/. AMD na sav glas kritikuje ovu novinu kao NEPOTREBNU stavku koja ce samo `naduvati` cenu CPU-a. NA SAV GLAS, a onda TIHO, VRLO TIHO!!! i sam uvodi ovu `novinu` u generaciju AthlonXP
:: rezultat: Duron i Thunderbird MASOVNO pregorevaju, narocito ako su overklokovani, dok `puni` Intel P2 i P3, odnosno njihova `Celeron izdanja` izdrzavaju sva iskusenja
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nekako u vreme pomenutih CPU su se INTEL P-IV daleko vise grejali nego AMD cpu...

:: AMD=Agencija Mrsimuda i Duduk

Na inventivnosti oko toga sta znaci AMD ti se i dalje divim do imbecilnosti... kolega samo vi nastavite...

Tomato Republic Of Serbia !!!
tortojed Hvala ti na poredjenju sa jednim velikim strucnjakom iz oblasti 22.03.2012. 02:39 #407762

`informatike` (javnog informisanja, he, he!). A covek je, inace, jos i izvanredan muzicar (svirao sa bratom mu, Kornelijem i ocem, profesorom i kompozitorom klasicne muzike...).

No, hajde da zanemarimo `argumentum ad hominem` strategiju, tako dragu, poslovicno ne-previse-kulturnim-i-u-domacem-okruzenju-vaspitanim Balkancima i da pustimo da STAVOVI i ZAPAZANJA polemisu, a ne Abwehr sa tortojedom.

Prvo, licno sam se uverio u supremaciju Celeron-a u odnosu na Duron-a. Veruj ili nemoj da verujes. Pazljivo citaj pre no sto komentarises (da ne bi polemisao sa necim sto NIJE tvrdjeno). Naime, izjavio sam da su Pentium2 i 3 bili snabdeveni zastitnim diodama. Znam najmanje za dva slucaja (poznati mi ljudi, licno) gde je otkazao ventilator (ili je doslo do spadanja hladnjaka sa CPU-a), a da se Celeron-u nije nista lose dogodilo (preziveo usijavanje). Od toga (a i od samoga overkloka) Duron-i su CRKAVALI kao muve od PIPS-spreja! Medju serviserima iz toga doba, kruzile su šale tipa `imas li viška kartonskih kutija od televizora, nemam gde da smestim pokojne Duron-e, uskoro necu moci da se okrenem oko sebe, u radnji`.
- - - - - - - - - - - -
Drugo: sta ti znaci `Hronoloski ovo je bilo mnogo pre Durona i Athlona...`? Pa ja i kazem da su 3D now instrukcije gromoglasno uvedene u K6-2 i 3 (magistrala 100Hz, socket super7, 321 pin) te da je Dekica-kurwica KASNIJE uveo instrukcije kojima su bili snabdeveni Intel-ovi procesori jer RANIJE nije imao PRAVO koriscenja istih. A dok NIJE imao to pravo, BAGATELISO je doticne instrukcije (ono sto nemam - ne valja! - kiselo grozdje).
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Divi se, ali, samo DO imbecilnosti - ne i zakljucno sa njome (molim te, ostani na ovoj strani, sapientnoj)...
MaliAbner Re: Hvala ti na poredjenju sa jednim velikim strucnjakom iz oblasti 22.03.2012. 06:15 #407771

broj poruka: 7779
Oskar Kovac zato sto je bio omiljen Cobetov glasno govornik i uvek je uspevao da objasni neobjasnivo...
Tako da je tvoje ushicenje povodom poredjenja sa njim stvarno neiskreno...

Sto se tice instrukcija one su kod intela umeso a64 preimenovane u x64 ili sam nesto zbrkao... he, he, he... no znaces o cemu se radi... zamljcae oni (Intel i AMD cak mozda i nVidia) imaju nesto sto zovu razmenom (ne bas 100%-tnom) patenata...
A to sto toga da neke instrukcije nisu zazivele ne zavisi iskljucivo od proizvodjaca CPU (mada ko zna da su dovoljno platili) nego od toga da li su one podrzane u OS-u i aplikacijama... no dobro...

I da se vratimo na tvoje limunove/zeleno grozdje nes ga se ti nalizati/najesti kako ti volja, jer ko sto rekog ima do vecnosti da bacas farove na svoj novi predmet pozude ali neces ga skoro posedovati...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: `informatike` (javnog informisanja, he, he!). A covek je, inace, jos i izvanredan muzicar (svirao sa bratom mu, Kornelijem i ocem, profesorom i kompozitorom klasicne muzike...)
:: No, hajde da zanemarimo `argumentum ad hominem` strategiju, tako dragu, poslovicno ne-previse-kulturnim-i-u-domacem-okruzenju-vaspitanim Balkancima i da pustimo da STAVOVI i ZAPAZANJA polemisu, a ne Abwehr sa tortojedom
:: Prvo, licno sam se uverio u supremaciju Celeron-a u odnosu na Duron-a. Veruj ili nemoj da verujes. Pazljivo citaj pre no sto komentarises (da ne bi polemisao sa necim sto NIJE tvrdjeno). Naime, izjavio sam da su Pentium2 i 3 bili snabdeveni zastitnim diodama. Znam najmanje za dva slucaja (poznati mi ljudi, licno) gde je otkazao ventilator (ili je doslo do spadanja hladnjaka sa CPU-a), a da se Celeron-u nije nista lose dogodilo (preziveo usijavanje). Od toga (a i od samoga overkloka) Duron-i su CRKAVALI kao muve od PIPS-spreja! Medju serviserima iz toga doba, kruzile su šale tipa `imas li viška kartonskih kutija od televizora, nemam gde da smestim pokojne Duron-e, uskoro necu moci da se okrenem oko sebe, u radnji`
:: - - - - - - - - - - - -
:: Drugo: sta ti znaci `Hronoloski ovo je bilo mnogo pre Durona i Athlona...`? Pa ja i kazem da su 3D now instrukcije gromoglasno uvedene u K6-2 i 3 (magistrala 100Hz, socket super7, 321 pin) te da je Dekica-kurwica KASNIJE uveo instrukcije kojima su bili snabdeveni Intel-ovi procesori jer RANIJE nije imao PRAVO koriscenja istih. A dok NIJE imao to pravo, BAGATELISO je doticne instrukcije (ono sto nemam - ne valja! - kiselo grozdje)
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: Divi se, ali, samo DO imbecilnosti - ne i zakljucno sa njome (molim te, ostani na ovoj strani, sapientnoj)...
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bravo za ulizivacku temu 22.03.2012. 09:11 #407784

broj poruka: 19084
Jabuka je crvena, crvena jabuka je najsladja, a najsladje voce je zabranjeno voce

:: Jel se to odnosi na ono vezano za percepciju ili za obrnutu psihologiju : `volimo losije i klanjajmo se losijem
:: Crveno je asocijacija na nesto drugo,jabuka je u sklopu svega toga ali mislim da si to vec povezao :
:: Ja samo hocu da kazem.
:: Znas kako,ima zenski ima sve..A vi kako te?Ce da budem na televizor?Majke mi?Pa dobro :
:: P.S.Ova tema treba da bude sticky da narodu skrece paznju i probudi ih iz sna
:: :: sky, ali te crvene jabucice su mnogo slatke, sladze su od zelenih .
:: :: :: Volis mnogo jabuke a pri tom one CRVENE :
:: :: :: :: ::
ICEsd re: 22.03.2012. 12:07 #407820

broj poruka: 2158

Braco konacno sam ukapirao kako da dodjemo do play pala:
Skupimo sve trolove odavde i pustimo ih da troluju na vladinim forumima a u potpisu da ostajvljaju Paypal srbija.
imarkovic Re: re: 22.03.2012. 12:12 #407822

broj poruka: 19084
bravo brate, prokljuvio si sve, jos samo da se realizuje

:: Braco konacno sam ukapirao kako da dodjemo do play pala
:: Skupimo sve trolove odavde i pustimo ih da troluju na vladinim forumima a u potpisu da ostajvljaju Paypal srbija.
ramzesIII Za Tortojeda... 22.03.2012. 17:06 #407927

broj poruka: 1017

Kad već spomenuste Durone i Athlone,

Intel je u to vreme promašio strategiju gurajući skupu rambus memoriju, dok je AMd iskoristio jeftinu ddr koja se u to vreme pravila za grafičke karte.
Sećaš se Duron od 450 mhz je radio na 900 bez problema?

I tačno je za Athlona da je crkavao kao lud, meni su 3 komada otišla prilikom zamene kulera, manje od 1 sekunde je bilo dovoljno :)

PhatPhuck Vi legitimizujete ovog bolesnika 22.03.2012. 18:15 #407933

broj poruka: 1886
... Kojem je jedino cilj da DEZINFORMIŠE i OBMANJUJE, to jest, da ČINI ŠTETU - kako bi pothranio svoj Šeldon-Kuperovski-opsesivno-kompulzivni-ego `sans the intelligence`, tako što ste ga svrstali u sopstvene prijatelje.

Stadijum njegove bolesti se vidi i u tome što se bukvalno UTRKUJE sa ostalim ljudima kako bi njegov OBMANJIVAČKO/DEZINFORMIŠUĆI post bio što ranije plasiran na temi.
Samo vi legitimizujte bolesnike i opsesivce, praveći od njih `vredne i korisne prijatelje` - a zapravo je NJEMU veća potreba da bude na taj neki način prihvaćen i priznat od strane vas - nego što vi imate potrebu za njegovim `brain-fartovima u toku kojih izleti i nešto solidnije od pukih sulfidnih gasova`.

Verovatno je njegov mozgić doživeo `SUDDEN (INTEL) NORTHWOOD DEATH SYNDROME`:
http://www.overclockers.com/forums/showthread.php?t=115166
`Lets make this thread more of a database of Northwoods that have died or degradated prematurely.

KOLIKO SAM JA SKAPIRAO, POENTA UČESTVOVANJA U DISKUSIJAMA I IZNOŠENJA MIŠLJENJA JE DA SE BUDE OPŠTE-DRUŠTVENO-KORISTAN, da se širi, deli i dopunjava opšte znanje učesnika, a NE DA SE BRATIMLJENJIMA I TAPŠANJIMA PO RAMENU NEGUJU BOLESNICI KOJI DEZINFORMISANJEM LEČE SOPSTVENE EGO-E I KOMPLEKSE, i koji zapravo ŠTETE opštoj upućenosti i informisanosti učesnika ovog foruma.

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

SkyFire TEMA JE ZA STICKY!PAZNJA,PAZNJA! 22.03.2012. 18:52 #407941

broj poruka: 18472
Drugari,ova tema je za pametne ljude.Ukljucite mozak,skrecemo paznju na detalje i dajemo vam smernice sta se desava u zivotu iza vasih ledja.Vecina vas to ne primecuje i to je normalno.
Nikome nije cilj da obmanjuje vec je cilj da se obmana resi,iznese na videlo,kaze istina i zasto?Zbog vas korisnika,mene kao mene ili tortojeda ili Peru,Lazu ,Zorku boli bas kozna frulica ali postoji jedna moralna obaveza koju treba ispostovati i iz tog razloga se obracamo vama,korisnicima,dobrim ljudima.
Ko hoce nek to shvati kao hejt,pametan ce shvatiti kao smernicu da nebi pravili greske i da vas masinerija nebi dovela na tanak led!
Dela cine coveka,nacin komunikacije prema sagovorniku cine jednu licnost.Medjuljduski odnos je bitan da bi drustvo opstalo.Iz tog razloga svako pametan ce povezati 2 i 2 i shvatiti ko je ko.
Cak i iza ovog mog posta bice dosta neukusnih komentara tako vam je jasno o cemu pricam..

A sad evo jedan mali i smesan primer marketinskog poteza (hipnotisanja) ljudi ,zbunjivanja zarad moguceg profitiranja..

Pogledajte kodno ime AMD-ovih refurbish procesora :

AMD 3850K
AMD 5800K itd.. i ovo nije prvi put da su kodna imena toliko slicna!
Nekom to nema veze sa mozgom ,ja opet vidim povezanost jer to traje i traje a sitnice treba samo prepoznati!Paranoja ili istina,odlucite sami .)
PhatPhuck @SkyFire 22.03.2012. 19:02 #407945

Idiote, Intel je od AMD-a preuzeo NI MANJE NI VIŠE NEGO SAMU SRŽ/KONCEPCIJU PROCESORA - to jest, čitav 64-bitni set instrukcija:

`The original specification was created by AMD, and has been implemented by AMD, Intel, VIA, and others. It is fully backwards compatible with 32-bit code.[1](p13) Because the full 32-bit instruction set remains implemented in hardware without any intervening emulation, existing 32-bit x86 executables run with no compatibility or performance penalties...`
`Intel was forced to follow suit and introduced a modified NetBurst family which was fully software-compatible with AMD`s design and specification.`

http://en.wikipedia.org/wiki/X86-64

O KAKVOM LI TI `KOPIRANJU` i `PLAGIRANJU` PRIČAŠ, NEZNALICO i DEBILU, koji si se JUČE IZ JAJETA IZLEGAO?
Slovo `K` u oznaci procesora??! To li je `bitna` i `velika` stvar, veliki corpus delicti, koji dokazuje `inferiornost AMD-a`?
Aha - biće da je to `veća stvar` nego usvojiti ČITAV INSTRUKCIONI SET KONKURENTA (AMD-a) - to jest - srž koncepcije samog procesora.

Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
tortojed Now THAT was a phat phuckin` pile of bullshit! Care, da te priupitam: 22.03.2012. 19:07 #407946

Jesi li ti u stanju da psihlogiziras ovako, neprestano, ili samo `for a limited time` (pravis pauze za obroke i posete mestu kojem se ide peske)?

A uzor ti je...Antonije Sopranowsky? Stizes li da odgledas i neku osmanlijsko-seldzuksku seriju? Ne, nije tebi lako...

SkyFire Kao sto rekoh.. 22.03.2012. 19:15 #407948

broj poruka: 18472
E jebi ga..Nestalo lekova,sta ces..

Ja bas nisam nesto upucen ali je ima online kupovina /medicinska usluga>?
Ono dodju pregledaju te ,prepisu dijagnozu i dobijes lekove?
A mozda ni lekovi ne pomazu?!Ko ce ga znati

P.S.tortojed,drzi se teme,nemoj vise da trolujes

PhatPhuck INTELOV PRVI 64-BITNI POKUŠAJ - NAJVEĆI FIJASKO u KOMPJ. INDUSTRIJI i `PREDMET SPRDNJE` 22.03.2012. 19:17 #407950

`Journalist John C. Dvorak, commenting in 2009 on the history of the Itanium processor, said `This continues to be one of the great fiascos of the last 50 years` in an article titled `How the Itanium Killed the Computer Industry`.[7] Tech columnist Ashlee Vance commented that the delays and underperformance `turned the product into a joke in the chip industry.`[8]`

http://en.wikipedia.org/wiki/Itanium

I rest my case. A sada odoh da se bavim slovom `K` u oznaci procesora kao `krucijelnim dokazom` AMD-ove `podmuklosti i malicioznosti`...
DEAR GOD...

P.S. I sledeći put kad butujete svoj 64-BITNI WINDOWS 7, ZAHVALITE SE ZA TO AMD-u, kretenčine neznalačke, neupućene i kompleksaške. (mislim na ova dva dežurna fanboy debila, sa kojima se, provereno i dokazano, NE MOŽE na lep način)

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs