... Nije zajebancija... Baš kao što ni ja nisam prevarant... Pa još da budem prevarant koji je nekome nešto uvalio a ostavio mu broj telefona, adresu i sve podatke! Problem je u tome što sam tek juče sasvim slučajno nabasao na ovaj post, video kako me ljudi pljuju a ja pojma nemam, smorio se i otad se osećam glupo jer nikad nikome ništa dužan nisam ostao pa neću ni ovom čoveku ... Voleo bih da sam ovo pročitao makar pre dve godine. Mir Božji, Hristos se rodi!
Ma svaka cast, ne mislim nista lose. Nego da mi je neko pricao ne bih verovao da je ovako nesto moguce. Nekako mi je situacoja delovala kao SF, retko se desava da neko tako odreaguje paaa sam pomislio neka zajebancija. Znas i sam kako danas funkcionisu stvar, ovaj gest je retkost. Mislim ipak ima jos po neki covek koji hoda ovom zemljom. Vaistinu se rodi, sve najbolje zelim. :: :: :: ... Nije zajebancija... Baš kao što ni ja nisam prevarant... Pa još da budem prevarant koji je nekome nešto uvalio a ostavio mu broj telefona, adresu i sve podatke :: Problem je u tome što sam tek juče sasvim slučajno nabasao na ovaj post, video kako me ljudi pljuju a ja pojma nemam, smorio se i otad se osećam glupo jer nikad nikome ništa dužan nisam ostao pa neću ni ovom čoveku ... Voleo bih da sam ovo pročitao makar pre dve godine :: Mir Božji, Hristos se rodi ::
Ne mogu da kontaktiram coveka... Poslao sam mu e-mail ovde preko Berze, poslao prijavu Administratorima pa cekam... Ako neko kojim slucajem moze da kontaktira ili jos bolje zna clana pod nadimkom `Neva` bio bih zahvalan da ga obavesti da mi se javi. Hvala vam unapred...
Broj postavljenih tema: 60424. Broj poslatih odgovora: 647712. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.