:: Ti razmisljas o prelasku sa 560ti na gtx580 koliko sam ja shvatio :: Jel te mrzi da bacis ss sa tom 560ti Heaven 3.0 sve maksovano(bas sve) :: :: ::
E bas ti hvala, znaci sve maks na deff. Ja se bas oslanjam na taj heaven, pokazao mi se kao ultraprecizan po pitanju testiranja grafickih, zato sto procesor ne igra skoro nikakvu ulogu, pa i kolege sa slabijim primercima mogu ravnopravno testirati svoje graficke... Hvala!
Kakvo ti je podesavanje za BF3 Multiplayer, moze li da gura hi? Mislim na Death Match mod.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
:: Evo rezultata. Inače display koji stoji na listi je detektovana aplikacija za iPad, ne znam šta se istripovao tu :: :: http://goo.gl/fJbW :: :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K ::
tako nesto mi treba. Ne moze da se igra multi na manje od 40fps-a, mislim moze, ali nije to to...
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
:: Gura sve na Ultra. Ako stavim sve na high a samo efekte na Ultra onda imam preko 50 FPSa :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
:: :: E sad ako imas nekog sa nalogom tamo,moze da ti izlicitira to su nove kartice :: Ja sam kupovao par puta dok mi je ortak radio tamo :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
eno drugar je nasao u Budimpesti vtx 7970 za 390e,vtx 7950 za 315e i vtx 7870 za 250e i sa tim cenama bi kod nas bila dobra kupovina ps 680 jos nije nasao i kad nadje javicu posto se moze uzeti
Zar morate da uzimate sve sto se novo pojavi. Razumem onaj ko pazari novu masinu pa sada razmislja da uzme nesot novo, ali sta do nove godine izacice nvida 7xx pa odam da pazarimo to posot je to novo i to novo ce da radi sa novim igricama i onda cu biti cool na pcberzi. Da li ovde ljudi rade jos nesto na racunaru osim sto igraju igrice i cekaju kada ce izaci nova graficka kako bi je sto pre pazarili i ovde se hvalili. Sve sto je novo je i skupo, tako da kako to do sada niste shvatili. Cekaj da se pokaze kako ce da radi. Tko je i 4xx verzija bila najavljivana navalili svi da kupuju kad ono cvrc, greje se niej to to, radi kao traktor i sta ja znam. Ne treba da se zuri. Meni moja 570. ima da radi narednih nekoliko god. MAYA i ADOBE paker za mene rade super, nije kao quadro ali za mene radi super. Sada ko sta voli, samo mi je besmisleno bacati pare na to kako bi se igrao i ovde pricao koliki su rezultati.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
I opet dolazimo do istog problema. Nisu svi u istoj finansijskoj situaciji, pa shodno tome to što je svima vama bacanje para nekome nije. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Pa kad toliko pricas, sto ti imas 2500k, GTX570 i ostalo u potpisu?
Mislis da nekog briga sto ti imas 2500k, itd?
Ili si to napisao da bi bio cool na PCBerzi?
Sve mi je nesto cudno sto ti sa 2500k, GTX570 sve radi super.
: - )
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Zar morate da uzimate sve sto se novo pojavi. Razumem onaj ko pazari novu masinu pa sada razmislja da uzme nesot novo, ali sta do nove godine izacice nvida 7xx pa odam da pazarimo to posot je to novo i to novo ce da radi sa novim igricama i onda cu biti cool na pcberzi. Da li ovde ljudi rade jos nesto na racunaru osim sto igraju igrice i cekaju kada ce izaci nova graficka kako bi je sto pre pazarili i ovde se hvalili. Sve sto je novo je i skupo, tako da kako to do sada niste shvatili. Cekaj da se pokaze kako ce da radi. Tko je i 4xx verzija bila najavljivana navalili svi da kupuju kad ono cvrc, greje se niej to to, radi kao traktor i sta ja znam. Ne treba da se zuri. Meni moja 570. ima da radi narednih nekoliko god. MAYA i ADOBE paker za mene rade super, nije kao quadro ali za mene radi super. Sada ko sta voli, samo mi je besmisleno bacati pare na to kako bi se igrao i ovde pricao koliki su rezultati. :: :: Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear :: ::
Pomalo preterujes sa insistiranjem na ovome nismo svi u istoj finansijskoj situacij...
Ja sam recimo vrlo verovatno u boljoj finansijskoj situaciji nego recimo ti pa mi je dati 500e na GPU bacanje para...
Sve je to relativno, a sem toga vrlo je nepristojno ljude kvrcati po pitanju para... nekako je previse snobovski...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: I opet dolazimo do istog problema. Nisu svi u istoj finansijskoj situaciji, pa shodno tome to što je svima vama bacanje para nekome nije :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Upravo si sebe deklarisao kao jednog od posto ti to konstantno radis! Zapravo to je jedino sto i imas da kazes kao `argument` !
:: Pomalo preterujes sa insistiranjem na ovome nismo svi u istoj finansijskoj situacij.. :: :: Ja sam recimo vrlo verovatno u boljoj finansijskoj situaciji nego recimo ti pa mi je dati 500e na GPU bacanje para.. :: :: Sve je to relativno, a sem toga vrlo je nepristojno ljude kvrcati po pitanju para... nekako je previse snobovski... :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! ::
Upravo sam jteo da uradim edit i kazem da sam upao u zamku... Tj da sam upravo nekome spomenuo pare sto je zaista nepristojno...
:: Upravo si sebe deklarisao kao jednog od posto ti to konstantno radis :: :: :: :: Pomalo preterujes sa insistiranjem na ovome nismo svi u istoj finansijskoj situacij.. :: :: :: :: Ja sam recimo vrlo verovatno u boljoj finansijskoj situaciji nego recimo ti pa mi je dati 500e na GPU bacanje para.. :: :: :: :: Sve je to relativno, a sem toga vrlo je nepristojno ljude kvrcati po pitanju para... nekako je previse snobovski... :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: ::
Nema veze ali veoma cesto pricas o nekom balavljenju i kako neki mogu samo da gledaju i sanjaju i zele a da to nesto nikad nece imati sto je zapravo potcenjivanje. Druga stvar siguran sam da ti to nikad neces moci da znas kakva je cija materijaljna situacija vec samo nagadjas i podsmevas se bez potrebe! Materijalna situacija aka novac,sve jedno,veoma cesto to spominjes u negativnom kontekstu.
:: Upravo sam jteo da uradim edit i kazem da sam upao u zamku.. :: Tj da sam upravo nekome spomenuo pare sto je zaista nepristojno.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Upravo si sebe deklarisao kao jednog od posto ti to konstantno radis :: :: :: :: :: :: :: Pomalo preterujes sa insistiranjem na ovome nismo svi u istoj finansijskoj situacij.. :: :: :: :: :: :: Ja sam recimo vrlo verovatno u boljoj finansijskoj situaciji nego recimo ti pa mi je dati 500e na GPU bacanje para.. :: :: :: :: :: :: Sve je to relativno, a sem toga vrlo je nepristojno ljude kvrcati po pitanju para... nekako je previse snobovski... :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: ::
Evo upravo sam PRIZNAO da sam upao ono sto prebacih drugome... tebi se to nikad nece desiti...
:: Nema veze ali veoma cesto pricas o nekom balavljenju i kako neki mogu samo da gledaju i sanjaju i zele a da to nesto nikad nece imati sto je zapravo potcenjivanje :: Druga stvar siguran sam da ti to nikad neces moci da znas kakva je cija materijaljna situacija vec samo nagadjas i podsmevas se bez potrebe :: Materijalna situacija aka novac,sve jedno,veoma cesto to spominjes u negativnom kontekstu :: :: :: :: Upravo sam jteo da uradim edit i kazem da sam upao u zamku.. :: :: Tj da sam upravo nekome spomenuo pare sto je zaista nepristojno.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Upravo si sebe deklarisao kao jednog od posto ti to konstantno radis :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pomalo preterujes sa insistiranjem na ovome nismo svi u istoj finansijskoj situacij.. :: :: :: :: :: :: :: :: Ja sam recimo vrlo verovatno u boljoj finansijskoj situaciji nego recimo ti pa mi je dati 500e na GPU bacanje para.. :: :: :: :: :: :: :: :: Sve je to relativno, a sem toga vrlo je nepristojno ljude kvrcati po pitanju para... nekako je previse snobovski... :: :: :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.