@icarusns: vidim da imas neku tesku egzotiku, morao sam da pitam. ocekivao sam da je revo nesto skuplji. nije da mi je ovako nesto lakse sad kad to znam.X) svaka 27ica je prevelika za bilo koji manji sto, ipak se treba udaljiti malo vise zarad preglednosti.:)
@imarkovic: niko ne forsira dell, da budem iskren, ja cak nimalo ne mirisem tu firmu (uglavnom zbog laptopova), mislio sam da ne bih uzimao nista njihovo, ali monitor je toliko dobar da cu napraviti presedan. mislim da to sve govori. hp je isto dobar, umeju da izbace lepe modele, pitanje je samo cene. koliko znam, za vrh vrhova po kvalitetu slike juri se gorepomenuti eizo.:)
asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silent patriot pyro 60gb, wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p
Pre 15tak godina su svi govorili da su to PRO CAD monitori a ni jedan nije nadziveo prosecno kudjenog Samsunga koji je nekako tek tada usao u tu pricu oko monitora i pogledajmo gde je sada ko...
Daklem EIZO, nasli se neki shabani koji su kupovali defektne SONY katodne cevi i onda ih stimovali magnetima, naravno to je moglo da radi dok radi ali uglavnom kratko... Radio sa dva primerka i posle par godina se pojavili mutni uglovi a posle 4te godine je sve bilo ocajno... KRSINE daleko ih bilo...
Ime stekli na SONY katodnim cevima koje su tada bas bile vrhunske, ali tehnologija napreduje i od onda su ih svi prepisali sto kvalitetom sto hiperprodukcijom...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: @icarusns: vidim da imas neku tesku egzotiku, morao sam da pitam. ocekivao sam da je revo nesto skuplji. nije da mi je ovako nesto lakse sad kad to znam.X :: svaka 27ica je prevelika za bilo koji manji sto, ipak se treba udaljiti malo vise zarad preglednosti.: :: :: @imarkovic: niko ne forsira dell, da budem iskren, ja cak nimalo ne mirisem tu firmu (uglavnom zbog laptopova), mislio sam da ne bih uzimao nista njihovo, ali monitor je toliko dobar da cu napraviti presedan. mislim da to sve govori :: hp je isto dobar, umeju da izbace lepe modele, pitanje je samo cene. koliko znam, za vrh vrhova po kvalitetu slike juri se gorepomenuti eizo.: :: :: asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silen :: patriot pyro 60gb, wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p :: ::
lepo rekoh, koliko znam, nisam rekao da znam tacno... :P tako mi je rekao lik koji za zivot zaradjuje korekcijom boja video snimaka, kontam da se on u to razume, nije to moj fah.:) bez obzira na sve, i dalje stoji da su im monitori preskupi.
asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silent patriot pyro 60gb, wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p
:: EIZO.. :: :: Kakva zabluda.. :: :: Pre 15tak godina su svi govorili da su to PRO CAD monitori a ni jedan nije nadziveo prosecno kudjenog Samsunga koji je nekako tek tada usao u tu pricu oko monitora i pogledajmo gde je sada ko.. :: :: Daklem EIZO, nasli se neki shabani koji su kupovali defektne SONY katodne cevi i onda ih stimovali magnetima, naravno to je moglo da radi dok radi ali uglavnom kratko.. :: Radio sa dva primerka i posle par godina se pojavili mutni uglovi a posle 4te godine je sve bilo ocajno.. :: KRSINE daleko ih bilo.. :: :: Ime stekli na SONY katodnim cevima koje su tada bas bile vrhunske, ali tehnologija napreduje i od onda su ih svi prepisali sto kvalitetom sto hiperprodukcijom.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: @icarusns: vidim da imas neku tesku egzotiku, morao sam da pitam. ocekivao sam da je revo nesto skuplji. nije da mi je ovako nesto lakse sad kad to znam.X :: :: svaka 27ica je prevelika za bilo koji manji sto, ipak se treba udaljiti malo vise zarad preglednosti.: :: :: :: :: @imarkovic: niko ne forsira dell, da budem iskren, ja cak nimalo ne mirisem tu firmu (uglavnom zbog laptopova), mislio sam da ne bih uzimao nista njihovo, ali monitor je toliko dobar da cu napraviti presedan. mislim da to sve govori :: :: hp je isto dobar, umeju da izbace lepe modele, pitanje je samo cene. koliko znam, za vrh vrhova po kvalitetu slike juri se gorepomenuti eizo.: :: :: :: :: asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silen :: :: patriot pyro 60gb, wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p :: :: :: ::
haha, graficki profesionalci ih koriste godinama.. kao i hp.. i najbolje znaju o tome.. al uvek se nadje neko ko ce da uperi prstom i samo tako kaze `to je krs`.. ja sam isto siguran da su krs i da je stvarno ta pricica u pitanju:)
:: lepo rekoh, koliko znam, nisam rekao da znam tacno... : :: tako mi je rekao lik koji za zivot zaradjuje korekcijom boja video snimaka, kontam da se on u to razume, nije to moj fah.: :: bez obzira na sve, i dalje stoji da su im monitori preskupi :: :: asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, hd 6950 2gb, ga 9600gt oc silen :: patriot pyro 60gb, wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p :: :: :: EIZO.. :: :: :: :: Kakva zabluda.. :: :: :: :: Pre 15tak godina su svi govorili da su to PRO CAD monitori a ni jedan nije nadziveo prosecno kudjenog Samsunga koji je nekako tek tada usao u tu pricu oko monitora i pogledajmo gde je sada ko.. :: :: :: :: Daklem EIZO, nasli se neki shabani koji su kupovali defektne SONY katodne cevi i onda ih stimovali magnetima, naravno to je moglo da radi dok radi ali uglavnom kratko.. :: :: Radio sa dva primerka i posle par godina se pojavili mutni uglovi a posle 4te godine je sve bilo ocajno.. :: :: KRSINE daleko ih bilo.. :: :: :: :: Ime stekli na SONY katodnim cevima koje su tada bas bile vrhunske, ali tehnologija napreduje i od onda su ih svi prepisali sto kvalitetom sto hiperprodukcijom.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.