Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
gtx 680 Overclock guide guru 3d
STRANA 2 OD 2
SkyFire ... 29.03.2012. 19:55 #409368

status: user
broj poruka: 18472
@Pisko
Dokle ces vise da prosipas suplje u prazno?
Prvo toliko si NEobjektivan i zadrti fanboy da se sa tobom uopste ne moze pricati!

Nisam ja shvatio OVERKLOK niti branim nesto nego je tako a ti malo sedi pa procitaj sta ljudi objasnjavaju i kako to zaista fizicki FUNKCIONISE a ne da se to prihvata onako kako se kome svidi!

Poenta je reci ISTINU jer je dosta lazi na ovom forumu plasirano pogotovu od crvene ekipe u zelji da se njihov pulen prikaze u sto boljem svetlu ( a ti ko kao glavni predstavnik radis cesto) u odnosu na nVidia-u za kojom godinama zaostaju i u performansama i tehnologiji kako god okrenes!

BESMILEN si ti sa tvojim `filozofskim` postovima i pokusajima da svaki argument iskrivis nebi li to malo zacinio da ne izgleda onako kako jeste i da ATI ne deluje tako jadno u odnosu na konkurenciju!

SEDI i ZAGREJ stolicu jer nemas pojma uopste kako GPU Boost funkcionise,umesto sto me prizvas i podsmevas se i vredjas - procitaj malo nesto pa mi se onda obrati,nemoj vise kao muva bez glave da letis i da pljuckas samo ..

Smernica..Internet..Search..

Overclock Guide GTX 680 pa citaj..

Kad proucis onda mi se javi i ako imas obraza kao sto nemas reci da sam fanboy,prevrtljivac,lud sta god ali mi DAJ ARGUMENTE,ne sluzi se SUPLJIM PRICAMA i izvrtanjem!Ok?

P.S.Pogledaj kako se ponasas,u svakom postu me prozivas,omalovazavas,podsmevas se a navodno ti to kao ne vidis i sve je to slucajno.
I to radis zbog cega ?Zbog hardvera.
Nekom ne vrede ni godine,mene bi iskreno bilo sramota da sam na tvom mestu ali postoji nesto sto se zove obraz koga u danasnje vreme retko ko ima,moral,postenje itd..nepoznati pojmovi!

Ti nekom pricas o vredjanju?Ostao sam bez TONA a ne bez reci!

POVLACIM IZ OVE TEME ,definitivno me vise nista ne zanima jer je ovo katastrofa!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict Vidi ga ovaj... Ima veze u Nvidiji 29.03.2012. 23:11 #409400

status: user
broj poruka: 4515

http://www.youtube.com/watch?v=XdZH7s-pwoM&feature=g-all-u&context=G252be34FAAAAAAAAOAA

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647726.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs