Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
stigla je i kod nas :)))
STRANA 2 OD 3  
nemanja21 Re: ... 07.04.2012. 19:45 #411092

status: user
broj poruka: 1227
To je sve podsveno, to su ljudske slabosti kojih su retki svesni :) Mozda ti neces pokusavati da ostvaris samoaktuelizaciju tako sto ces diskutovati ne temu grafickih kartica ali hoces na neki drugi nacin. Mozda manje ili vise lep, drustveno koristan, ko zna, a nije sustinski ni bitno. Takodje, mozda ti mislis da ti brendovi nisu bitni ali ti kad udjes u prodavnicu tebi ce jedina odrednica biti logo brenda i cena, pa sta ti se zalomi. Otices u prodavnicu, videces dva tipa brijaca jedan Gillette drugi no-name po istoj ceni i pogadjam koji ces kupiti u 99% slucajeva? Makar ne probao ni jedan ni drugi nikada do tad?

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Bobi4ever Kako vam ne dosadi 07.04.2012. 19:45 #411093

broj poruka: 4891
da se prepucavate vise?!
Jbte k`o da vam zivot zavisi od toga...
Inace, evo jedne nereferentne od Gigashita.
http://tinyurl.com/d2wuqqp

http://i52.tinypic.com/1o64b8.jpg
vladats A evo i pite od detlica.... 07.04.2012. 19:53 #411095

broj poruka: 4537
http://goo.gl/bqJGZ

DmasteRNo1 Re: Re: 07.04.2012. 19:54 #411096

broj poruka: 6106
Dok ti zelembać shvatiš da moje prozivanje Skaja nema veze sa nVidijom, Intelom i AMD-om, proći će još dugo-dugo vremena. Ovakvom reakcijom samo potvrđuješ da si ti taj koji se bez potrebe Skaju uvlači u bulju, inače ga ne bi branio tako zdušno. Bolelo bi te dupe.
S druge strane, nazivaš druge kurtonima koji se prave pametni, a u stvari ih svodiš na svoj nivo. Nekoga, ko se svim snagama trudi da se prikaže kao pametna osoba, ali mu to ne polazi za rukom i na kraju ostaje samo kondom.
Sreće u nesreći je što još ima vremena da se opametiš i skontaš da nije sve u posedovanju TwinFrizerskog GTX-a 560Ti. Tu je uvek AMD.

i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS

SkyFire ... 07.04.2012. 19:57 #411097

broj poruka: 18472
Diskusija ..

`to je nesto najnormalnije, naravno dok je u skladu sa nekim nacelima i elementarnom kulturom.`
Tako je Nemanja.

Ovo pozdravljam u svako doba.Na mestu je i to bi trebalo da ima na umu svako ko je pri zdravoj pameti!
Takodje diskusija koja se zasniva na argumentovanoj osnovi bez naklonjenosti prema brendu je najispravniji put ka saznanjima!

@toothles
Prvo i prvo,idi izvadi taj zub kad te toliko taj karijes muci,samo nisam siguran o kom je zubu rec obzirom da ti zube i nemas :)

Drugo,pomenuo si me dosta puta kao primer ne znam zasto.
E sad,lepo je sve to sto si ti napisao ali si situaciju sveo na jedan dobronameran nivo ali ne bas realan u smislu da nisi isao daleko u problematiku.

Jedno je prozivanje a drugo je malicioznost i kompleksi odredjene osobe koja ima teznju da se prazni na takav nacin a to je opet poremecaj koji se tice same psihe.

Mislim da Mixera nisi shvatio,on se samo lose izrazava i ne upotrebljava preciznu terminologiju da iskaze ono sto misli ali kapira mnogo dalje nego sto to vi mislite ..
Nemam potrebu nikog da branim ali jasno se vidi ko je kakav covek,a ovde ima podosta kompleksasa i losih ljudi a hvala Bogu na onim pozitivnim i iskrenim jer se na ovom forumu i oni koji se vode za normalne brzo okrecu i menjaju svoje stavove kao suncokreti sto je zapravo indikator dvolicnosti coveka!

Kako god okrenes uvek ce se znati ko je ko i ko je kakav,to ne mozes da sakrijes.
Meni je drago da si ti pozitivan ,to je dobro ali biti optimistican po svaku cenu a zaobidji pravu istinu koja se krije malo dalje je greska.
Uvek sam bio i bicu da se kaze ISTINA na glas a ove crkvene miseve i ne primecujem,te neljude i izrode koji se guse u sopstvenim kompleksima i nezadovoljstvu ocito iz razloga jer su promasene licnosti .

Jedno je sala,a drugo je korumpirana licnost!

Nadam se da si me razumeo ,da nisam kucao dzabe ovoliko jer i onako nemam vremena!
Pozdrav i resi taj problem sa karijesom :D

P.S.Cena karte je 450 Eur.Ovo je jaka cena ,bar sto se tice ove teme!

toothless Logo i brend mi apsolutno nisu bitni... 07.04.2012. 20:01 #411098

broj poruka: 3241
a brijač ne koristim, imam električnu mašinicu za brijanje! :)
A pre kupovine ću otići na PC berzu i pitati ljude za best buy proizvod koji me zanima. :)

Dex je na primer naveo da je kupio neku valjda Remington mašinicu za brijanje/šišanje, i da je ona super za male pare.Ja sam kupio Braun za brijanje jer sam imao već dve mašinice te marke koje su me služile extra(u vojsci su mi bile spas).Prvi put kad zaseru, menjam brend za onaj za koji čujem najbolje kritike od ljudi koje znam.Skoro sam kupio neku Clatronic ili tako nešto za šišanje/trimovanje, i radi brate za 1000 dindži kao bela lala.Naravno da svi mi imamo negde u sebi te urođene `mane` ali ih treba znati kontrolisati ili preusmeriti u nešto korisno.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB -Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: To je sve podsveno, to su ljudske slabosti kojih su retki svesni :) Mozda ti neces pokusavati da ostvaris samoaktuelizaciju tako sto ces diskutovati ne temu grafickih kartica ali hoces na neki drugi nacin. Mozda manje ili vise lep, drustveno koristan, ko zna, a nije sustinski ni bitno. Takodje, mozda ti mislis da ti brendovi nisu bitni ali ti kad udjes u prodavnicu tebi ce jedina odrednica biti logo brenda i cena, pa sta ti se zalomi. Otices u prodavnicu, videces dva tipa brijaca jedan Gillette drugi no-name po istoj ceni i pogadjam koji ces kupiti u 99% slucajeva? Makar ne probao ni jedan ni drugi nikada do tad
::
INXS :) 07.04.2012. 20:05 #411099

broj poruka: 482

http://www.youtube.com/watch?v=KuStsFW4EmQ

Asus M4A88td-v evo/usb3
AMD Phenom 2 955 be 3.2
wd 640gb sata 2
2x2gb exceleram black shark 1600mhz
Asus Eax 6850
Chieftec dragon
cm hyper 212+
lc power 600w
logitech x-530
philips 222EL2SB/62
logitech mk320

DmasteRNo1 A evo i druga Dr Mr Pr psihologije 07.04.2012. 20:05 #411100

da nam pojasni neke stvari. Posebno me je zaintrigirala ova teza o diskusiji koja se zasniva na argumentovanoj osnovi bez naklonjenosti prema brendu, kao najispravnijem putu ka saznanjima.
A svog učenika Miksija bi mogao da naučiš da koristi preciznu terminologiju, kako sebe ne bi doveo u situaciju da mu se brišu postovi i pa da onda kudi administratore i omalovažava forum. Jer onako prostački epiteti upućeni mojoj malenkosti stvarno nisu odlika nekoga ko kapira mnogo dalje nego što mi možemo da zamislimo.

P.S.
@INXS
Objasnio si sve linkom.

i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS

toothless Tebe sam pomenuo upravo zbog diskusija od ranije... 07.04.2012. 20:08 #411101

koje su nekima ličile na svađu, ali su u stvari bile samo diskusije i ništa više.Poslužilo mi je za Mixerovu situaciju kao primer.
Sećaš se kad smo se raspravljali oko napajanja i slično, pa smo posle razmenili par mejlova u kojima smo sasvim normalno pričali.Par usera je mene pitalo što se toliko nerviram ali ja nisam mogao da im dokažem da nisam popizdeo nego je to samo tenzija u žaru rasprave.Ja nikad nisam tebe uvredio niti imam bilo kakav razlog da se zbog takve rasprave naljutim na tebe.Lepo bi bilo da možemo obojica u isto vreme da budemo u pravu, ali tako svet ne funkcioniše.

Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB -Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: Diskusija .
:: `to je nesto najnormalnije, naravno dok je u skladu sa nekim nacelima i elementarnom kulturom.
:: Tako je Nemanja
:: Ovo pozdravljam u svako doba.Na mestu je i to bi trebalo da ima na umu svako ko je pri zdravoj pameti
:: Takodje diskusija koja se zasniva na argumentovanoj osnovi bez naklonjenosti prema brendu je najispravniji put ka saznanjima
:: @toothle
:: Prvo i prvo,idi izvadi taj zub kad te toliko taj karijes muci,samo nisam siguran o kom je zubu rec obzirom da ti zube i nemas :
:: Drugo,pomenuo si me dosta puta kao primer ne znam zasto
:: E sad,lepo je sve to sto si ti napisao ali si situaciju sveo na jedan dobronameran nivo ali ne bas realan u smislu da nisi isao daleko u problematiku
:: Jedno je prozivanje a drugo je malicioznost i kompleksi odredjene osobe koja ima teznju da se prazni na takav nacin a to je opet poremecaj koji se tice same psihe
:: Mislim da Mixera nisi shvatio,on se samo lose izrazava i ne upotrebljava preciznu terminologiju da iskaze ono sto misli ali kapira mnogo dalje nego sto to vi mislite .
:: Nemam potrebu nikog da branim ali jasno se vidi ko je kakav covek,a ovde ima podosta kompleksasa i losih ljudi a hvala Bogu na onim pozitivnim i iskrenim jer se na ovom forumu i oni koji se vode za normalne brzo okrecu i menjaju svoje stavove kao suncokreti sto je zapravo indikator dvolicnosti coveka
:: Kako god okrenes uvek ce se znati ko je ko i ko je kakav,to ne mozes da sakrijes
:: Meni je drago da si ti pozitivan ,to je dobro ali biti optimistican po svaku cenu a zaobidji pravu istinu koja se krije malo dalje je greska
:: Uvek sam bio i bicu da se kaze ISTINA na glas a ove crkvene miseve i ne primecujem,te neljude i izrode koji se guse u sopstvenim kompleksima i nezadovoljstvu ocito iz razloga jer su promasene licnosti
:: Jedno je sala,a drugo je korumpirana licnost
:: Nadam se da si me razumeo ,da nisam kucao dzabe ovoliko jer i onako nemam vremena
:: Pozdrav i resi taj problem sa karijesom :
:: P.S.Cena karte je 450 Eur.Ovo je jaka cena ,bar sto se tice ove teme!
nemanja21 Re: ... 07.04.2012. 20:16 #411104

Ponavljam, to je podsvesna aktivnost, nije to nikakva mana vec posledica nase interakcije sa medijima i nacinom oglasavanja vec decenijama unazad, osim sto sve to ima uticaj na nase potrosacke navike ima i na nacin na koji razmisljamo, zivimo, sanjano, zelimo, generise neke poremecene vrednosti, stvara opsesivne potrosace kao lako upravljive figure u sistemu `liberalizma` i opste globalizacije... Ali stacemo tu, necemo neko da pomisli da pricamo o nekoj teoriji zavere, zar ne :)

toothless @ Crveni & Zeleni/plavi tabor: 07.04.2012. 20:17 #411105

Što se tiče svih na forumu, stvarno mislim da je vreme da se prekine sa napušavanjem i sa uvredama bez ikakvog realnog razloga.Zanimljivo je kad se prepucavate i prozivate ali imajte granicu u svemu.To važi i ze ljude koji pljuju Skaja i ostale koje nazivate `zelenim klanom`, i za Skaja i ljude koji njega podržavaju.Činjenica je da se i jedni i drugi ponašate nekada kao mala deca zbog nečega što je apsolutno nebitno.Jel` vama nije dosta što nam je zemlja u rasulu i što nas političari stalno jebu i svađaju, nego morate još više da se delite?
Na moj 1 post ovde padne 5 hejterskih postova koji samo vrte priču u krug!
Kada ćete da shvatite da ništa jebeno nećete postići vređanjem na forumu?Nemojte primoravati ljude da staju na jednu ili drugu stranu, a radite to stalno, i jedni i drugi!
ja neću nikom da se privolim i neću da biram strane u vašoj dečijoj igri.Pozivam sve korisnike da prestanu da posećuju i komentarišu teme koje su vezane za prozivke i provokacije, ili prijavite adminima i gotovo!Mnogo bitnije teme ovde brzo padnu sa glavne strane pa će ove `pissing contest` pasti još brže.ja ču prvi podržati i prijaviti svaku ložačku temu, ko god je postavi!
mixer93 Re: Re: Re: 07.04.2012. 20:28 #411107

broj poruka: 4187
Ajde nabavi mozak prvo, onda mozemo da se prepucavamo.
Pa glup si kako nisi... Jos jednom cu kazati!

::Što neko reče, to je pravi entuzijazam, a ne kenjaža

ALO!!!! Sta ti znas, prvo mozak nabavi onda tek mozes da znas sta je entuzijazam.
A ostali mogu da se nejavljaju slobodno, posto ce ispasti volovi kao ovaj flomaster....

:: Dok ti zelembać shvatiš da moje prozivanje Skaja nema veze sa nVidijom, Intelom i AMD-om, proći će još dugo-dugo vremena. Ovakvom reakcijom samo potvrđuješ da si ti taj koji se bez potrebe Skaju uvlači u bulju, inače ga ne bi branio tako zdušno. Bolelo bi te dupe
:: S druge strane, nazivaš druge kurtonima koji se prave pametni, a u stvari ih svodiš na svoj nivo. Nekoga, ko se svim snagama trudi da se prikaže kao pametna osoba, ali mu to ne polazi za rukom i na kraju ostaje samo kondom
:: Sreće u nesreći je što još ima vremena da se opametiš i skontaš da nije sve u posedovanju TwinFrizerskog GTX-a 560Ti. Tu je uvek AMD.
:: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS
nemanja21 Re: Re: Re: Re: 07.04.2012. 20:47 #411110

:: A ostali mogu da se nejavljaju slobodn
LOL!
SkyFire Re: @ Crveni & Zeleni/plavi tabor: 07.04.2012. 20:53 #411112

Moram jos jednom da se ukljucim..
Toothless,za ono malo pre,razumem te i tacno je to,ja sam to isto tako doziveo..

:: Što se tiče svih na forumu, stvarno mislim da je vreme da se prekine sa napušavanjem i sa uvredama bez ikakvog realnog razloga.Zanimljivo je kad se prepucavate i prozivate ali imajte granicu u svemu.To važi i ze ljude koji pljuju Skaja i ostale koje nazivate `zelenim klanom`, i za Skaja i ljude koji njega podržavaju
:

To se nece desiti jer je stav koji zastupa odredjena `licnost` izgradjena na osnovu percepcije a percepcija je odraz inteligencije tj neinteligencija jedne individue.
Sve je to opet usko povezano sa kucnim vaspitanjem,samom kulturom i nivoom a glavni zacetnik svega toga je gen (neko bi se izrazio dusa) .Neko ko je pokvaren ne moze biti dobar ,tu prestaje svaka filozofija!

::Jel` vama nije dosta što nam je zemlja u rasulu i što nas političari stalno jebu i svađaju, nego morate još više da se delite
:

To je teznja ovog dananjseg ugrozenog drustva.
U toj podeli,grupi koju sami sebi kreiraju i u kojoj se pronalaze nalaze spas i utehu,neki svoj svet ,svet u kome ce se osecati udobno.Stim imaju potrenu da traze sebi istomisljenike ,ljude sa slicnim osobinama koji ce ih podrzati jer ce se tad kao licnosti osecati stabilno.
Sve u svemu to je jedan imaginarni svet da bi sebe opravdali kao nekog ko je `ispravan` !

::Na moj 1 post ovde padne 5 hejterskih postova koji samo vrte priču u krug
:

To je opet `normalno` jer kao sto rekoh stvar je percepcije i same inteligencije.
Npr ako ja kazem ATI je los,vec na tu recenicu imam 10 neprijatelja koji ce neinteligentnim putem odmah odreagovati i teziti da povuku jos ljudi sa sobom zbog svog neracionalnog i nadasve pokvarenog stava!
Kompleks kao pokretac zapravo otkritva tu samu licnost a neinteligencija je pokopava!

A zbog cega ?Zbog hardvera?Hm..Bas su pametni ti ljudi.Veoma su inteligentni!
To je moj druze pomucen um.Nije cak ni pitanje godina,ima i onih starijih koji se ponasaju nezrelo kao neka deca!

::Kada ćete da shvatite da ništa jebeno nećete postići vređanjem na forumu?Nemojte primoravati ljude da staju na jednu ili drugu stranu, a radite to stalno, i jedni i drugi
:

Nece nikad.To ti je srpski genom.`Mi` uzivamo kad se drugi svadjaju,radujemo se tudjoj nesreci a gadimo se i zavidimo tudjoj sreci i uspehu.Takve ljude dozivljavamo kao svoje neprijatelje,trn u oku,radja se ljubomora,zavist..

Ne postoji jedna i druga strana.Postoji samo ona ispravna,iskrena,postena!

:: https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
:: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB -Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53
Daum ... 07.04.2012. 20:55 #411113

broj poruka: 12806
Kasniš jedno 10 dana btw...

markopvict LLLLLLL 07.04.2012. 20:56 #411114

broj poruka: 4515
Koja smehoteka...

Idem da obrijem karu Braun masinicom za bradu!

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
DmasteRNo1 Re: Re: Re: Re: 07.04.2012. 21:09 #411118

E, bedo jedna TwinFrizerska. Kad ostaneš bez argumenata, onda se spuštaš na najniži nivo i vređaš kao i tvoj uzor.
I molim te, daću ti mog 2500K (GTX560 Ti ćeš morati da nabaviš sam) u zamenu za tvoj mozak na jadan dan. Ne moram saznati šta je to entuzijazam, ali ću posle toga neću morati da se odmaram do kraja života.

flomaster....
Pitam se samo u čijoj školi si to naučio.

SkyFire Re: Re: Re: Re: Re:Da nije tuzno bilo bi smesno. 07.04.2012. 21:17 #411122

Ovo je zapravo odraz tvoje licnosti.
Ali posto ti obraza nemas i nikad ga nisi imao a sa inteligencijom se nikad nisi mogao da pohvalis ovakav komentar/stav tebi prilici,to je jednostavno deo tebe i ti od toga ne mozes pobeci jer ne znas drugacije ni da funkcionises.A dvolicnost i podmuklost ti jos dodju kao vrlina..Upravo si opisao sam sebe samo je pitanje da li to uopste kapiras?

Oh,gde li se dade postenje ?Sta je to?

@toothless
I ti se posle cudis sto nam je ovakva drzava.
Pa kad budu poceli da ciste sljam koga sve vise ima i mi cemo prodisati.

:: E, bedo jedna TwinFrizerska. Kad ostaneš bez argumenata, onda se spuštaš na najniži nivo i vređaš kao i tvoj uzor.

:: i5 2500K, MSI Z68A-GD65 (G3), HyperX Green 2×4GB DDR3 1600, Samsung F3 500GB + F4EG 2TB, Sapphire HD 6950 1GB, Dell U2412M, Asus Xonar DX, Altec ATP-3, Procase Nitro AX, CFT-650-14CS
DmasteRNo1 Re: Re: Re: Re: Re: Re:Da nije tuzno bilo bi smesno. 07.04.2012. 21:33 #411124

Šta je Skaj? Opet pripisuješ svoje osobine drugima.

Jedino što ću priznati je da sam glup što se natežem sa tobom i tvojom malom uvlakom. Od sada ću pokušavati da se bolje kontrolišem, kako te ne bi dovodio u situaciju da pokazuješ svoje silne vrline.

Milunka Re: Re: Re: Re: Re: 07.04.2012. 23:38 #411152

broj poruka: 1624
AXAaxxaaxxaxaa....
Znaci entuzijasta je onaj ko ima 2500 k i gtx 560 tf...
HAHAHAHAH

MIslim stvarno,kako vas nije sramota da se prepucavate na takvom nivou... PRvo i prvo 99 % vas i da ima 4 grafike u quad sli i cf, plocu sa 2 xeon procesora,itd i dalje bi igralo igrice,i drkalo ovde na forum,nikad ne bi ste to iskoristili do kraja,a i kad bi znali nacin,sumnjam da bi uspeli... NE razumem poentu vasih rasprava...NITI ME INTERESUJE...

Odrastite vec jednom,ovde se objavljuje cena trenutno naj aktuelnijeg high segmenta GPU-a, a vi ovde se prepucavate u nedogled sa necim sto apsolutno nema veze ni sa jednom temom ovde na forumu...

asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.

:: E, bedo jedna TwinFrizerska. Kad ostaneš bez argumenata, onda se spuštaš na najniži nivo i vređaš kao i tvoj uzor
:: I molim te, daću ti mog 2500K (GTX560 Ti ćeš morati da nabaviš sam) u zamenu za tvoj mozak na jadan dan. Ne moram saznati šta je to entuzijazam, ali ću posle toga neću morati da se odmaram do kraja života
:: flomaster...
:: Pitam se samo u čijoj školi si to naučio
Milunka Re: Re: Re: Re: Re: 07.04.2012. 23:41 #411154

broj poruka: 1624
Evo da vidis sta je entuzijasta...

http://www.youtube.com/watch?v=KptVIB1KYpk&feature=player_embedded

asus p7p55d-e & intel i7 860/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.

:: E, bedo jedna TwinFrizerska. Kad ostaneš bez argumenata, onda se spuštaš na najniži nivo i vređaš kao i tvoj uzor
:: I molim te, daću ti mog 2500K (GTX560 Ti ćeš morati da nabaviš sam) u zamenu za tvoj mozak na jadan dan. Ne moram saznati šta je to entuzijazam, ali ću posle toga neću morati da se odmaram do kraja života
:: flomaster...
:: Pitam se samo u čijoj školi si to naučio
DmasteRNo1 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 08.04.2012. 00:09 #411162

Čuj sad njega. Tek ti nisi skontao šta sam hteo da kažem. Ali nije više ni važno. Dosta mi je svađanja.

f0rever asdadsad 08.04.2012. 00:16 #411163

broj poruka: 3821
Kakve ste vi mice malene.

Ljubim vas ja.

Nastavite, ja odoh po pljeskavicu. :-)

Entuzijazam, sta ces..

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

Milos22 re 08.04.2012. 01:24 #411173

broj poruka: 1720
Ma opusteno uzivajte :)) nek svako uzme sta voli :))

http://www.youtube.com/watch?v=1Wytn-_MSBo&feature=g-hist&context=G2704b0eAHT4DLAwAAAA

gile23 ... 08.04.2012. 01:29 #411175

broj poruka: 9121
Koja je svrha ove kartice, da neka igra radi u 500 fps ?

Pozdrav!
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60427. Broj poslatih odgovora: 647734.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs