NVidia driver 301.24 beta, na poznatoj adresi :-))
STRANA 2 OD 2
tortojed
Da, da Milunka! A evo sta kaze postovani kolega pmfrulez
10.04.2012. 14:55
status: user broj poruka: 11012
``pmfrulez Problem sa vapor-x 4890 25.01.2012. 19:59 T42830
status: user broj poruka: 140 Situacija je sledeca...: kada je aktivnost kartice 0 posto...temperatura joj je 60-62 stepeni pri obrtajima kulera na oko 40 posto pokrenuo sam fear 3 u full podesavanjima i primetio da je kuler dosta ubrzao ...minimizirao sam igru i video da je temp.otkacila na celih 95 stepeni pri obrtajima kulera na 84 posto manualno sam podesio da kuler vrti na 100 posto a temperatura je pala na 90 stepeni...hladnjak je skoro ciscen ...znaci kartica nije prasnjava ...jedino sto nisam nikad menjao termalnu pastu na njoj...vapor-x bi trebalo da je jedno od boljih hladjenja koliko sam upucen pomagajte brinu me ove visoke temperature...ima li joj pomoci ilijoj je radni vek pri kraju? Phenom II x 4 955 GEMIN II ASUS M5A97 PRO SAPPHIRE Vapor-X HD4890``
Nekolicina kolega je imala sicne `dozivljaje` sa 6950, 6870, 5870...
Nesto drajveri zezaju ukljucim adaptive ysync na adaptive onda upalim crysis 2 imam 10 fps i laguje ko djavo isto tako i kad iskljucim vsync tako da sacekacu original verziju :))
Re: Ma jasno da radi. Na zalost crvendaca, njima se retko desi (DESI)
10.04.2012. 16:50
status: user broj poruka: 7779
Ucinjeno...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: neki ne-problematicni drajver ili barem podnosljivo problematican.. :: :: Nego, Abwehr-e, okaci i ti neku fotku koja te prikazuje u `realnom vremenu`, pa da prosudimo sta si i/ili ko si - Bik koji sedi, Bik koji lezi, Bik Kojem Ne Moze Da Se Digne, Vo Koji Ne Moze da Ustane... :: :: - - - - - - - - - - - - :: @Bobby: obrati paznju na redosled dogadjaja - ja sam samo izvestio o izlasku novog drajvera. Je li tako? Slazes li se da to nije zabranjeno, neuctivo, nepozeljno...vec upravo suprotno svemu tome? Da li treba jos da komentarisem :: ::
:: ``pmfrulez Problem sa vapor-x 4890 25.01.2012. 19:59 T4283 :: :: :: status: use :: broj poruka: 140 Situacija je sledeca... :: kada je aktivnost kartice 0 posto...temperatura joj je 60-62 stepeni pri obrtajima kulera na oko 40 post :: pokrenuo sam fear 3 u full podesavanjima i primetio da je kuler dosta ubrzao ...minimizirao sam igru i video da je temp.otkacila na celih 95 stepeni pri obrtajima kulera na 84 post :: manualno sam podesio da kuler vrti na 100 posto a temperatura je pala na 90 stepeni...hladnjak je skoro ciscen ...znaci kartica nije prasnjava ...jedino sto nisam nikad menjao termalnu pastu na njoj...vapor-x bi trebalo da je jedno od boljih hladjenja koliko sam upucen pomagajte brinu me ove visoke temperature...ima li joj pomoci ilijoj je radni vek pri kraju :: Phenom II x 4 95 :: GEMIN I :: ASUS M5A97 PRO :: SAPPHIRE Vapor-X HD4890` :: :: Nekolicina kolega je imala sicne `dozivljaje` sa 6950, 6870, 5870.. :: ::
Meni sad dobro radi posle nekolko gde nije islo kako treba, doduse nemam krizu da vidim za to al ostale rade ok, jedino sve nešto u iscekivanju ko za prosle da krašuje u 2d modu u brouzeru.
@Milos22: ta caka sa prilagodjavanjem refresh sync-a je rezervi
10.04.2012. 21:28
status: user broj poruka: 11012
sana za 6xx (barem se meni tako cini). U NV control panel-u podesi `application controlled`... Garantujem da (barem kod novijih karti - serije 4xx, 5xx i 680) sve ima da radi ki podmazato. Evo, sad mi javlja i zet (9600 GT) da i kod njega radi savrseno stabilno (on je zakleti vozac tenkova - WOT, a sin mu je bolestan od WoW-a)...
Re: Re: Zalimo slucaj - downgrade... Nazad, u stare pobede!
11.04.2012. 00:16
status: user broj poruka: 19084
abneru druze, sto si uvek tako negativno nastrojen? Nemoj pogresno da shvatis, nije moja stvar i ne popujem ti, niti branim tortojeda ni bilo kog drugog, ali ja na ovom forumu stvarno ne pamtim kada si izneo nesto pozitivno ili bez pod*ebavanja/prozivanja nekog, jel mora uvek tako.. zasto..? Ne smeta mi stvarno, nemam nista s tim, nego eto cisto onako kolegijalno, nemoj zameriti, cemu taj negativan stav..? Ok, realan, ali zar bas uvek u tolikoj meri da ne postoji ni truncica neke lepe stvari, nekog malog plusa.. nemoguce..
:: Ma sta mu naprica dinamicna igra... pa ne loze se svi na FPS.. :: :: Nego znas sta :: Vreme ti je da promenis ogledalo... posto imas strasno visoko misljenje o sebi a.. :: :: Sudeci po slikama sa druzenja PCBerzijanaca ti vise delujes kao beli bufalo (koji sedi ili lezi)... a daleko manje tinejdzer uzburkanih hormona koji se iznosi na pljucacinje.. :: :: Mada sto kazu u svakom `muzjak`u cuci Petar Pan.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: A i igra ti je smaracina - za penzose i pecarose (kao sto je moj zet, sestre mi suprug)...Booom...fijuuuuuuu (prolaze sekunde)...baaaaam Jesam li ga pogodio....ah, jesam...dobro....sledeci molim.. :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Zalimo slucaj - downgrade... Nazad, u stare pobede!
11.04.2012. 04:13
Ja mogu da primetim samo jedno da ste vas nekoliko kao neki gang... Svako malo stajete jedan iza drugog bez razmisljanja o ispravnosti takvog stava... Evo recimo ti si postao DRVENI advokat te grupe...
Konkretno da li si video mene da zauzimam takav stav?
Nisi, niti ces...
Zasto?
Zato sto imam svoj stav, zato sto kazem ono sto mislim pa svidjalo se to nekome ili ne...
Ponekad se nekome cini da preterujem ali kao sto i sam vise puta kazes svako ima pravo na sopstveno misljnje i stav u skladu sa takvim misljenjem...
Moj stav u vezi sa onim sto mi pokusavas reci je zaobidji moje postove posto te iritiraju... a ja cu nastaviti da kritikujem kad god mi se ukaze prilika... i to ti je to... mene nervira kad neko kaze `drugovi neko se upuvao` ali zato volim da kazem `imarkovic` se upuvao zato sto je tako iskrenije... ili je politicki korektnije da se kaze ono prvo `neko se upuvao` ili jos korektnije `drugovi nesto smrdi`...
:: abneru druze, sto si uvek tako negativno nastrojen? Nemoj pogresno da shvatis, nije moja stvar i ne popujem ti, niti branim tortojeda ni bilo kog drugog, ali ja na ovom forumu stvarno ne pamtim kada si izneo nesto pozitivno ili bez pod*ebavanja/prozivanja nekog, jel mora uvek tako.. zasto..? Ne smeta mi stvarno, nemam nista s tim, nego eto cisto onako kolegijalno, nemoj zameriti, cemu taj negativan stav..? Ok, realan, ali zar bas uvek u tolikoj meri da ne postoji ni truncica neke lepe stvari, nekog malog plusa.. nemoguce. :: :: :: :: Ma sta mu naprica dinamicna igra... pa ne loze se svi na FPS.. :: :: :: :: Nego znas sta :: :: Vreme ti je da promenis ogledalo... posto imas strasno visoko misljenje o sebi a.. :: :: :: :: Sudeci po slikama sa druzenja PCBerzijanaca ti vise delujes kao beli bufalo (koji sedi ili lezi)... a daleko manje tinejdzer uzburkanih hormona koji se iznosi na pljucacinje.. :: :: :: :: Mada sto kazu u svakom `muzjak`u cuci Petar Pan.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: A i igra ti je smaracina - za penzose i pecarose (kao sto je moj zet, sestre mi suprug)...Booom...fijuuuuuuu (prolaze sekunde)...baaaaam Jesam li ga pogodio....ah, jesam...dobro....sledeci molim.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Zalimo slucaj - downgrade... Nazad, u stare pobede!
11.04.2012. 07:25
eto brate, i opet ta usmerenost ka negativnom stavu.. i opet si pogresio u vezi mene. Nisam ja nikakav drveni advokat, lepo sam rekao da sam sam za sebe isto kao i ti i da nikog ne stitim niti branim, zasto bih to radio? Sta ja imam od toga? Ja samo podrzavam zdrav razum i to je sve. A rekao sam ti i da mi ne smeta tvoj, ni ti ni tvoji postovi, niti mi je problem da zaobilazim, samo sam ti najnormalnije postavio pitanje najdobronamernije, ali ako sam te uvredio izvini, ostaje onda na tome posto je to tvoje.. pozdrav
:: Ja mogu da primetim samo jedno da ste vas nekoliko kao neki gang.. :: Svako malo stajete jedan iza drugog bez razmisljanja o ispravnosti takvog stava.. :: Evo recimo ti si postao DRVENI advokat te grupe.. :: :: Konkretno da li si video mene da zauzimam takav stav :: :: Nisi, niti ces.. :: :: Zasto :: :: Zato sto imam svoj stav, zato sto kazem ono sto mislim pa svidjalo se to nekome ili ne.. :: :: Ponekad se nekome cini da preterujem ali kao sto i sam vise puta kazes svako ima pravo na sopstveno misljnje i stav u skladu sa takvim misljenjem.. :: :: Moj stav u vezi sa onim sto mi pokusavas reci je zaobidji moje postove posto te iritiraju... a ja cu nastaviti da kritikujem kad god mi se ukaze prilika... i to ti je to... mene nervira kad neko kaze `drugovi neko se upuvao` ali zato volim da kazem `imarkovic` se upuvao zato sto je tako iskrenije... ili je politicki korektnije da se kaze ono prvo `neko se upuvao` ili jos korektnije `drugovi nesto smrdi`.. :: ::
Re: Re: Re: Re: Re: Zalimo slucaj - downgrade... Nazad, u stare pobede!
11.04.2012. 08:42
Dobro jutro i tebi...
:: eto brate, i opet ta usmerenost ka negativnom stavu.. i opet si pogresio u vezi mene. Nisam ja nikakav drveni advokat, lepo sam rekao da sam sam za sebe isto kao i ti i da nikog ne stitim niti branim, zasto bih to radio? Sta ja imam od toga? :: Ja samo podrzavam zdrav razum i to je sve. A rekao sam ti i da mi ne smeta tvoj, ni ti ni tvoji postovi, niti mi je problem da zaobilazim, samo sam ti najnormalnije postavio pitanje najdobronamernije, ali ako sam te uvredio izvini, ostaje onda na tome posto je to tvoje. :: pozdra :: :: :: :: Ja mogu da primetim samo jedno da ste vas nekoliko kao neki gang.. :: :: Svako malo stajete jedan iza drugog bez razmisljanja o ispravnosti takvog stava.. :: :: Evo recimo ti si postao DRVENI advokat te grupe.. :: :: :: :: Konkretno da li si video mene da zauzimam takav stav :: :: :: :: Nisi, niti ces.. :: :: :: :: Zasto :: :: :: :: Zato sto imam svoj stav, zato sto kazem ono sto mislim pa svidjalo se to nekome ili ne.. :: :: :: :: Ponekad se nekome cini da preterujem ali kao sto i sam vise puta kazes svako ima pravo na sopstveno misljnje i stav u skladu sa takvim misljenjem.. :: :: :: :: Moj stav u vezi sa onim sto mi pokusavas reci je zaobidji moje postove posto te iritiraju... a ja cu nastaviti da kritikujem kad god mi se ukaze prilika... i to ti je to... mene nervira kad neko kaze `drugovi neko se upuvao` ali zato volim da kazem `imarkovic` se upuvao zato sto je tako iskrenije... ili je politicki korektnije da se kaze ono prvo `neko se upuvao` ili jos korektnije `drugovi nesto smrdi`.. :: :: :: ::
Verovatno ga tamo tretiraju kao pacova, pa leci ovde na pcb komplekse, povremeno bockajuci Srbiju i zivot u njoj...
:: eto brate, i opet ta usmerenost ka negativnom stavu.. i opet si pogresio u vezi mene. Nisam ja nikakav drveni advokat, lepo sam rekao da sam sam za sebe isto kao i ti i da nikog ne stitim niti branim, zasto bih to radio? Sta ja imam od toga? :: Ja samo podrzavam zdrav razum i to je sve. A rekao sam ti i da mi ne smeta tvoj, ni ti ni tvoji postovi, niti mi je problem da zaobilazim, samo sam ti najnormalnije postavio pitanje najdobronamernije, ali ako sam te uvredio izvini, ostaje onda na tome posto je to tvoje. :: pozdra
Re: Re: Sve sami psiholozi i psihijatri ovde na forumu
11.04.2012. 11:08
status: user broj poruka: 6108
A, jok. Ne treba meni ni jedan ni drugi. Meni treba onaj lik koji će Torti da kupi Tegru 4 i dva GTX680, samo što bih ja pare potrošio na nešto pametnije od hardvera. I problemi bi nestali ko rukom odneseni. A vi izvol`te pa i dalje lečite svoje komplekse na za to predviđenim i nepredviđenim mestima.
Re: re:Re: Re: Re: Zalimo slucaj - downgrade... Nazad, u stare pobede!
11.04.2012. 14:18
pcb(ang) gang.. ma idi begaj:) sad je za to aktuelan naziv `annonymous` :P
:: Abner je dobro primetio... :: :: Ja mogu da primetim samo jedno da ste vas nekoliko kao neki gang... :: :: a svako vece izvlace slamku pa zatim cine BANG :))))))))))))) :: ::
Ponovo ko sa predhodnim u 2 d režimu na mozili jedan lep crash u raznim bojama pa onda bsod koji je isto bio u raznolikim bojam gde se samo naslucivala plava boja. Vracanje na stare na kojim se to ne dešava. Inace sinoc se desilo i komsiji i danas ponovo pa odo da mu vrnem stare :)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.