Ne mogu da prebacim na VGA, jer monitor ima samo DVI.
Sto se tice treptanja, i ostalih gluposti... pre cu se vratiti na Acer, nego da moram fizicki da se odmaram od monitora, koji bi trebao da je bolji.
Sto se tice navikavanja, i ja se iskreno nadam da je to po sredi. Jer me iritira to sto mi se oci ponasaju k`o da sam popio 2l rakije posle 20 minuta.
Odoh da igam opet Dotu, poz.
Barem me oci ne bole kada igram Dotu ili gledam film. :- D
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ova nesreca je igrala dotu celu noc pa sad spava do ko zna kad, :: bas da vidimo odgvore kad se osvesti i kaze dobro jutro forume u 7 uvece :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Forced refresh frequency je jednostavno podesiti sa NV kartama.
10.04.2012. 19:11
status: user broj poruka: 11012
U okviru ATiTrayTools-a moguce je i sa AMD-om (mozda i uz pomoc usranog CCC-a, ne znam, nisam probao niti cu).
Za NV vazi:
NV control panel/change resolution/o da, da, slazem se, yes I agree!/custom... Tu podesiti kombinaciju rezolucija/frekvencija osvezavanja pa AKO prodje onda apply. Ja na mome Kim-il-Sungu drzim 1440x800 /70Hz za sve osim gledanja filmova.
Ni meni nesto ne lezi idealno slika kod samsunga u opstem slucaju. Stelovao sam jedan nedavno jer mi je smetao, ne znam koji bese tacno model ali moze biti da stavljaju slicne profile, probaj kontrast oko pola, brightness nesto manje od pola a sharpness nesto vise od pola, recimo 40-50-60, tako je nekako ispalo da mi najvise odgovara. I poiskljucuj one njihove magic color zajebancije, stavi na neutral color tone pa dalje steluj rucno. Kad namestis najbolje sto mozes vidi i onaj gamma profile ako imas to podesavanje, ima nesto mode1, 2 i 3, jedan ti obicno vise odgovara od ostala dva.
Verovatno su ti i oci suve, probaj s te strane da stavljas neke kapi.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.