Pa realno nije se sjebo. Bolja je od 6770 košta 200 dinara više i nije malo bolja ipak je malo više bolja (overklokuje se kao i ove druge dve gtx 460 a to znaci puno bolje od 6770). E sad je pitanje kako ce to da mu radi s obzirom da ima ipak noviji procesor. Ja ovu moju gtx nisam mogo da nateram kako treba da radi ni u jednoj konstalaciji :) . Doduše sad je msi pošto je puko kuler palitovoj tako da nije do karte , a probao sam ih u svim kombinacijama pa cak i sa i7. Uglavnom neznam . Ljudi kažu da im karta dobro radi al meni ne. Amd je tecnija nema kocenja (6850...6950). Sad dal je to više subjektivnija stvar kod onih koji kažu da im radi kako treba il je to kod mene neznam. Uglavnom odavno sam prestao da se nerviram . Jedino ovi drajveri malo remete moju mirnocu. Zadnja dva pucaju u 2d modu. Javi kako ti se ponasa kartica i uzdravlje ti bilo. Cena je dobra. http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-460-se-review/
Da li sam se s*ebao ili ne videcemo kad stigne. Da mi nije bitno misljenje ljudi ne bih ni pitao, ovu karticu sam uze pre svega jer daje 2 god garancije isto kao i jeftinije 6770 a koliko toliko je bolja za skoro istu cenu. I da budem iskren vise sam zelen nego crven :) (mada sam u dusi i srcu crveno-beo) . Od crvenih da sam imao ponudu za neku 5850/6850 verovatno ne bih ni razmisljao te 2 kartice su mi zapale za oko i mislim da su stvarno extra. 6750 i 6770 sam video na delu i bolji utisak mi je ostavio gtx 260 i to je prevagnulo sta da kupim. Nego to je sada vec proslost narucio sam sta sam narucio , napisite cime da je testiram kad stigne tj. koji bench se najvise koristi i kojim bih najvise video da li i koliko CPU gusi grafu. I mala napomena i dalje koristim XP jer mi se ne daje 20gb prostora samo za sistem.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.