Kad konkurencija napravi i blizu ovako nesto,licno cu da im od srca cestitam. Jedno si i bio u pravu,ovo je za nVidia standard,nista spektakularno ali za konkurenciju je space shuttle
P.S.Mogao bih da ti dam resenje za tu tvoju slagalicu ali veruj mi nicemu ne vodi! Dovoljno sam vec rekao.To cisto da ti skrenem paznju da ne mislis kako si me ostavio u rebusu.
Post za prvu stranu PC berze:D.Sky,kad god imas nesto da kazes u temi Nvidia vs AMD,linkuj na ovaj odgovor(tvoj).Da se vise ne ponavljas i da ne gubis vreme pisuci jedne te iste postove godinama(zameni samo brojke gtx xxx).
___________________________________ ERIN GO BRAGH
:: `Penisiranje` ,odraz dominacije,cisto da znas ko je stariji i da moras da slusas : :: A da preterujes,preterujes realno i uvek cu ti prebaciti kad se zaneses u polemici a ne uvidjas sopstvene greske :: :: Kao sto sam ti rekao,da postoji jedan brend pa hajde,nego trziste sve jedno tako ne funkcionise i moras da poredis vise proizvoda da bi prezentovao neko trenutno stanje i pozicije :: :: U mom izlaganju nigde nisi mogao ni da naslutis a kamo li da nadjes neko opravdanje u bilo kome :: Ja ti pokazujem realno stanje a ako vec volis,studiras,znas i poznajes taj marketing znas i o cemu pricam-TRZISTE :: :: Ne napadam te,ja se u vecini slucajeva samo malo tvrdje salim a kad polemisem ocekuj od mene argumente suprotno tvojim izjavama :: Ako vec kazes da je `opravdanje` za visoku cenu u odnosu na kvalitet komponenti same karte red bi bio da ti se dostojno revansiram cinjenicama :: :: P.S.I kao sto vidis,overall ja sam se u globalu sa tobom i slozio samo sam te uz put usmerio da ne zalutas : ::
Nema potrebe za višom cenom, jer je predsednik poludeo odavno. Jedino gde će moći da vidi GTX680 SLi je na svom avataru. A i to je samo natpis, od karti ništa.
Ustanovili smo da kartica poput crnog luka ima lejere...
... idemo dalje ima li jos neko informaciju koja nije spomenuta...
A sad malo ozbiljnije... koliko ih sklapanje ovoga kosta ne znam, koliko ih kostaju delovi ne znam, koliko je kostao razvoj (intel je pokrio) ne znam... ali znam jednu stvar sa ovom kartom ce da se namlate para bar duplo koliko su se namlatili sa onom prethodnom...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Da, da, to bi mozda i proslo da ne znamo da je i 590 imala 12 lejera .)
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.