:: Posle ovoga mislim da nemas sanse da budes okarakterisan kao spamer. Milunka odnosi zlatnu medalju sa 3 mesta praznine iza sebe. To ti je ono kad te boli patka za druge i kakvo djubre ostavljas za sobom (makar ono bilo virtualno
Ja odavno govorim da pocnu ljudi da koriste izmeni/promeni , i da prestanu da citiraju kilometarske postove u kojima vec ima 10 citiranja,
ali tesko je napistai @ NEKO I NEKO u naslovu poruke.
Bolje da se skroluje mesec dana i da se tema tegli na 5 strana...
Inace Sale sad ako izadje slucajno npr. nova generacija intela cpu-a i iznenada se pojavi 7xx serija od nvidije garantujem da bi za mesec dana presao ili gresim?
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ako si u mogucnosti,uradi heaven 2.5 u 1080p. sve na extreme. Zajebani76 je uradio tako pa cisto da uporedimo graficke. Program ne opterecuje CPU tako da mozes da radis test kako hoces sto se njega tice.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Ala ga iscitira milunka, jebo mu kevu! I to dva puta udari covek kilometarski post. Ni da izmeni prethodnu poruku, ni da skrati citirano, boli ga uvo kako to izgleda i da li kvari preglednost teme. :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: ::
Ne da bakuta fotoaparat, mora memorija da se puni nečim drugim...
Jedina epohalna stvar oko te božićne jelke je količina fail-a u trošenju novca zbog kompleksa na forumu.
Što ne postaviš botu temu na PCAxe ili Benchmark da vidiš kako izgleda realnost?
Da podsetimo ljude kako se uzaludno kurčiš oko kupovine Rampage 3? http://goo.gl/MS8cJ
Nemaš ti te pare sićo, znaju to i ljudi kojima si pilićario za grafike i nudio kapare za karte od 200 evra. Sramoto, sramoto.... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
:: morao bi pre toga prvo da kupi neki fotopreparat, ali `that is not an option` : :: :: :: :: sjajno, jesi razmisljao da se prijavis za rig of the month? :: :: :: ::
Komedijo, pa da li stvarno misliš da neko može na tebe jadnička da bude ljubomoran?
:facepalm:
Pridaješ sebi fiktivno poštovanje koje nemaš... Mislim da ni tvoja bakuta ne može da bude ljubomorna na tebe, sem možda što joj metla nije toliko debela ko tvoje obrve...
Pa bre jel ti znaš da si kupio mašinu koja ne služi ničemu sem ismejavanju na forumu? __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
ma ajde granica snova, nego kako si uspeo da se setis da stavis neonku tacno izmedju rupa za cable managment da se lepo vide kablovi u boji, meni to nikad ne bi palo na pamet...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.