AMD sa GHz editionom dostigao obogaljeni GTX680 u igricama
STRANA 2 OD 2
nemanja21
Re: Re: Re: Re: Re: ...
04.06.2012. 15:23
status: user broj poruka: 1227
:: Apsolutno nemas ni jedan pravi argument da izneses jer se trziste tice oba igraca :: Ne diktira nVidia cene vec se vodi na osnovu stanje/ponude koja obuhvata trziste
vrlo smelo, sad ces jos i da me poducavas kako se formira cena ne bih ja tu zalazio da sam na tvom mestu. stanje/ponuda, wtf, ajd stacemo ovde... samo da ti prijateljski napomenem da ta plasirana zelenaska propaganda na osnovu koje mislis da kapiras problematiku nema veze sa mozgom...
:: Koliko kosta jedan GTX680?Koliko kostaju dva?Koliko je jeftiniji GTX690?Koliko je brzi,sporiji :: Ako obratis paznju na te detalje bice ti jasno da je GTX690 cak i `povoljna` karta u odnosu na ono sta nudi :: :: Ja se slazem sa tobom,cena jeste jaka,sve je to neopravdano ali nije nVidia ta koja je pocela sa precenjivanjem i podizanjem visokog standarda cenovnog ranga :: Zasto ti kazam da skines crvene naocare.Zato sto prvo moras da nadjes koren problema,srz jer od toga sve dalje tece.
cek, cek ajmo idiotski primer, ti prodas dnevno 100 sargarepa po 100 dinara dodje sutra pera i proda 10 za 150, i ti sad jadan moras da povecas cene, jel to u sta ti trenutno verujes? neverovatno :: :: Inace AMD je bespomocan da napravi dual Tahiti kartu koju je najavio jos za maj mesec pa bi video koliko bi bila `jeftina` a ako da Bog izbacice a onda cu i dalje da te pelcujem kao sto sam za 7970 za koju si tvrdio da je CENA OPRAVDANA :: :: Kako vreme odmice sam sebi upadas u grlo :: :: :: :: svaki put isto, `crvene naocare`, samo druze koje god naocare stavio gtx690 ce u izlogu biti 115.000 dinara, pa ti sad trazi krivca u vodostaju dunava ali nikako ne spomeni svetu nevidiju, nju ne dirajte... :: :: :: :: :: Odmah se vratimo na AMD 7xxx i sam start od preko 600 eur po karti za 15% vecih performansi :: :: :: Da nije AMD-ove pohlepnosti sad nebi ni cene kartica u globalu na trzistu bile ovolike :: :: :: A nVidia koliko god da prodaje chip i iz koje god klase ima brzi chip,napredniju tehnologiju i na kraju krajeva jeftiniju kartu :: :: :: Moraces vise da se potrudis,prvo skines crvene naocare,onda zagrejes stolicu pa popijes kaficu da probudi centralni nervni sistem pa se vratis i das mi pravi odgovor : :: :: :: :: ::
Ne radi se o potrebi da napušavam nekog, nego samo da ga još malo diskreditujem, jer konstanto ima potrebu da ljude ubeđuje da su `ludi, zato što ne misle, kao on, da pada kiša` - čak i kada svi vide da je vrućina i sija sunce... (to samo da ilustrujem koliko je NEOBJEKTIVAN, i time DEZINFORMIŠE, ZAVARAVA ljude - a ne daje objektivne i korisne informacije).
A kada su u pitanju STOTINE EUR-a (pri kupovini moderne, jake grafičke), mislim da je BITNO da se ima BALANSIRAN i NEPRISTRASAN, OBJEKTIVAN i ARGUMENTIMA/DOKAZIMA-POTKREPLJEN UVID u stanje.
Nisam to rekao ja, već Dekster. A ja ti kažem da ma koliko bio u pravu, nećeš uspeti da pobediš Skaja u raspravi, jer raspravljati se sa njim je kao kad se svađaš sa zidom. Zato ga samo iskuliraj, iako znam da je to ponekad teško uraditi.
fino skockana i cista makinica.. u stvari mozda je to shot kad je sklopljen pa je sad dusty :P
:: Nisam to rekao ja, već Dekster :: A ja ti kažem da ma koliko bio u pravu, nećeš uspeti da pobediš Skaja u raspravi, jer raspravljati se sa njim je kao kad se svađaš sa zidom. Zato ga samo iskuliraj, iako znam da je to ponekad teško uraditi :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jp :: :: :: ::
Pa to je ono uzburkani hormoni i visak testosterona te staroida izaziva vake reakcije...
Ove likove ubudece zaobici u sirem luku...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Oko cega se vi napusavate , al je vama lepo :: a nvidiju kao i amd zabole penis za likove kao vi, :: koji god tabor bili, samo im je stalo da vam izbiju sto vise para iz dzepa i to sto cesce.. :: :: ko deca kad se svadjau :: moj tata moze da prebije tvog tatu :: ali moj zna karate :: ali moj zna dzudo.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Opet ti sa tvojim strogo-jednorednim, visoko-sadržajnim upadicama, ono, u stilu `samo da nešto kažem, da nekoga isprovociram, i da malo ublažim ličnu besmislenost i usamljenost - bez da sam izneo IŠTA, ali IŠTA, BILO ŠTA što se direktno tiče teme`...
I posle `što sam ja vulgaran prema nekima, što nekome spomenem vuke, milijufa, decu i ostalo`... A ovde GODINAMA, nesmetano egzistiraju kompleksaščići čiji je jedini `high of the day` da nekome nešto dobace, provociraju, kada su sakriveni iza svojih tastaturica...
Đubre od čoveka ostaje đubre od čoveka... To se nikada ne menja... Priroda g*vneta je da, po imanentnoj inerciji, ostane g*vno, i da uvek, kada se omiriše malo bolje - zasmrdi - bez obzira što PONEKAD, sa daljine, podseća na gomilu istopljene čokolade... Da od g*vneta ikada postane nešto drugo, potrebna je žestoka radijacija... A sam metod pretvaranja daleko je vredniji od objekta/subjekta koji bi se pretvorio, tako da... Fuggettabouttit.
@MaliAbner
Baš lepo što si odabrao da to kažeš na temi koju sam JA otvorio, a ne 20 puta više `zapaljivih` tema koje otvore `Intel+nvidia do groba` fanbojevi... Lepše ti je da dobaciš meni, u takvom stilu, nego njima? Nekako ti je ugodnije da, kad sam JA u pitanju, izigravaš `referee-ja`, sudiju?
:: Neko se ovde debelo sjebao.. :: __________________ :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Neka govna misle da prepoznaju sebi slične, u smislu potrebno je govno da bi se prepoznalo govno. Tražiti sebi slične pokušavajući da ih spuste na svoj nivo govneta je uzaludna govnarija ako polazimo od činjenice da se govno breca čim ga pipneš, mada što bi neko pipao govno???
Ma i dalje se neko debelo sjebao... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Slikano je posle poslednjeg generalnog čišćenja pre 2-3 nedelje. Interesantno je da u kućište ulazi veoma malo prašine iako je Nitro AX model od pre Franje Ćelavog. Napred imam sunđerasti filter, a na bočnom ventilatoru SilverStounov tako da ne moram mnogo da brinem o prašini. A manjku prašine svakako kumuje i to što se kućište ne nalazi na podu. Uglavnom, dok EVGA ne počne da proizvodi i kućišta i ne budu mogla da se kupe kod nas ne menjam trenutnu kantu.
mene strasno mrzi da budzim te filtere pa zato imam prasinu unutra.. a i hvata se prasina za crno kao muva uh
@PhatPhuck, izvinjavam se za off-ove
:: Slikano je posle poslednjeg generalnog čišćenja pre 2-3 nedelje. Interesantno je da u kućište ulazi veoma malo prašine iako je Nitro AX model od pre Franje Ćelavog. Napred imam sunđerasti filter, a na bočnom ventilatoru SilverStounov tako da ne moram mnogo da brinem o prašini. A manjku prašine svakako kumuje i to što se kućište ne nalazi na podu :: Uglavnom, dok EVGA ne počne da proizvodi i kućišta i ne budu mogla da se kupe kod nas ne menjam trenutnu kantu :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jp :: :: :: ::
Nemam ja nikakav problem sa ponekim off-toppicom... Imam samo problem sa kretenima kojima je JEDINA svrha za ulazak na neku temu - blaćenje na ličnoj osnovi, bez i jednog argumenta koji je u vezi sa temom.
Dovoljno je 5 konstantnih trolovsko - provokatorskih degenerika na Forumu, da u blato bace i na svoj `nivo` svedu sve diskusije u kojima učestvuje 5005 ostalih ljudi.
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Druga stvar, sto se tice performansi. Pogledaj sta je bitcoin mining, za sta se koristi i gde je nVidia, a gde ATI. Posle se vrati sa pricama. I jos jedna stvar dzabe ti ovakav hardware, ako ne znas kako da ga isplatis.
Obviously from our testing the AMD architecture is much better suited for this mining algorithm than NVIDIA`s GeForce cards, but why? It really comes down to AMD`s use of smaller and simpler shader processing units compared to the design that NVIDIA uses. AMD runs more SPs at lower frequencies (1600 SPs on an HD 5870 running at 850 MHz) while NVIDIA runs fewer SPs at higher frequencies (GTX 480 has 480 SPs running at 1400 MHz). This gives AMD a better ALU output than NVIDIA`
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.