Za jednu crvenu vise moze i 5770 da se nadje i to bi ti bio pun pogodak za taj novac. Jeste 4870 malo brza kartica od 5750 ali s obzirom da si napomenula/o da ce se igrati malo stariji naslovi koji naravno nisu mnogo zahtevni kao danasnje igre, 5750 ce ti lepo vrsiti posao, a pritom tu je uvek godinu dana garancije i godinu dana sigurnog igranja. Proveri samo kako je to `nova` karta a ima samo jednu godinu garancije?!
Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu...
Mislio sam na referentne 4870, koje idluju u 60-65c.
Iz nekog razloga sam mislio na 4850 single-slot. Pomesani loncici... ._D
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: moji utisci :: 1) skyrim sve na max: 5750 ~ 20 fps 4870~25 fps. ovako ne izgleda mnogo, ali to je razlika izmedju klizanja i seckanj :: 2) 5750 na dodir mlaka, 4870.. hm, poprilicno topl :: 3) dx11: 4870- nema, 5750- ima, al ko da nema. ne racunati kao plusprilikom izbor :: 4) 4870- vec tri-cetiri godine se vec przi sa ~150w, u proseku toliko i traje kod gaymera koji se igra svaki dan. 5750- boli ke qjuratz, nek lipshe, imas artiju :: :: f0rever: des ti vido single slot 4870? msm, ima, al to pocrkalo davnoooo :: DmasteRNo1: :: ::ukida podršku u drajverima posle 12.6.. :: lupio si jak :: :: Eno, FetFak okačio temu.. :: e ondak dobro, sr :: ::driver podrska u buducnosti ce biti slaba za HD 4870 .. :: pa tolko je matora karta da nemakud vise da se pegla, jebo podrsku, radi i sa ovim driverim :: ::Pritom se jos meda oglasio,a kako ces ti u temi o AMD-u da se poredis sa medom.. :: medjede oplodi ga :)) :: ::Meda je lizao sladoled snesk :: ne, meda je lizao me :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
hahaha u sad me gadno zajeba...nego nemoj vise da lajes da te ne bi naguzio ko svoju kucku :P
CIrkuzanti su medju nama
:: Ma sta mi naprica :: Idi sad lepo u kucicu i lanac oko vrata pod obavezno :: Ne mesaj se u nesto u sta se ne razumes : :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: lik ce da se igra u 1080p tako da 1gb memorije kod 5750 ce znaciti koliko toliko u odnosu na 512mb kod 4870 ...inace 4870 je stara karta koja se dosta i greje i trosi sto znaci da moze ubrzo i da rikne,a ako je referentni model poprilicno se i cuje..dok tih problema neces imati sa 5750 pa o bilo kojoj da je rec...inace bolje se i klokne ova 5750,a tek je i garancija tu...pa ja ne znam cemu uopste pitanje koju da izaberes...inace za dx11 necu da komentarisem jer nije umesno,to samo nubare gledaju : :: :: :: :: :: :: :: :: CIrkuzanti su medju nama :: :: :: ::
Lepo je to sto branis ortaka i to cenim, medjutim ako hoces tako, tvoj ortak je prvi poceo da vredja. Samo `nubare` gledaju DX11 ? Ja licno gledam DX11. Moj odgovor je bio vise figurativan i u svojstvu humora na osnovu njegovog zakljucka o DX11. Cak je na kraju stavljen i smajli. To sto si ti zakljucio da je bezobrazan i pokvaren nacin je tvoja stvar. Vidim ti si se potrudio da ne vredjas ? I prosli put se tvoj ortak ubacio u temu protiv mene sa ironijom(nije mi jasno zasto).
Ovo samo pokazuje nivo licnosti : :: hahaha u sad me gadno zajeba...nego nemoj vise da lajes da te ne bi naguzio ko svoju kucku :
Odgovor: Samo ti nastavi sa tvojom kuckom ako vam je lepo :) Vidim da si pustio jezik po celom forumu, plasim se da ne dohvatis metak, ovaj moj kozni a mozda jos neciji !
Sto se tice kartice da prokomentarisem po prvi put :) Tesko ce nesto jace odigrati sa 5750.na 1080p. Sa druge strane nije dobro sto ova nema garanciju, a brza je karta. Ako ces sigurnost idi na 5750, pa i ako crkne moze da ispadne dobro (dobijes novu i bolju). Ako zelis da rizikujes godinu dana i da se igras u vecem fps-u idi na ovu drugu. Izbor je na tebi micacica .) Ako ne igras neke zahtevne igre idi na 5750.
:: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
zasto si se ti u tome pronasao ja ne znam,iskreno da ti kazem ebe se meni da udaram neku ironiju tebi,pogotovo ovde na `forumu`..a sto se tice vredjanja koje si uputio meni ahaah mislim necu sad da se vracam na to i komentarisem jer me iskreno i zabole a inace `oces da se `ebes a ti ne ulazi pa si brzo smislio da je jedini nacin za tako nesto `internet` :D
Ma ok, zaboravi na ovo. Ne volim da se zameram sa ljudima koje ne poznajem. Glupo je i debilno, mozda bi bili dobri drugari da se znamo licno, ko zna :) Ne zameram ti nista, jer mislim da si u sustini ok .) Dodje ovde kad kad do nesuglasica, kao pre neki dan Mix i Phat, ali nepotrebno je to i glupo. Idemo dalje i bez te ponovne ironije, da ne probudis zver :D
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: zasto si se ti u tome pronasao ja ne znam,iskreno da ti kazem ebe se meni da udaram neku ironiju tebi,pogotovo ovde na `forumu`..a sto se tice vredjanja koje si uputio meni ahaah mislim necu sad da se vracam na to i komentarisem jer me iskreno i zabole a inace `oces da se `ebes a ti ne ulazi pa si brzo smislio da je jedini nacin za tako nesto `internet` : :: :: :: :: CIrkuzanti su medju nama :: ::
Najgore je sto ljudi uvek misle da je neko drugi poceo prvi :D ali dobro..najbitnije da je sve ok,`ne valja zver da se budi jer progutace pola foruma .) ` Inace sad te se secam iz jedne teme o gtx460 i low gpu usage sa bencha? Jel taj gliga u pitanju?
CIrkuzanti su medju nama
:: Ma ok, zaboravi na ovo :: Ne volim da se zameram sa ljudima koje ne poznajem. Glupo je i debilno, mozda bi bili dobri drugari da se znamo licno, ko zna : :: Ne zameram ti nista, jer mislim da si u sustini ok . :: Dodje ovde kad kad do nesuglasica, kao pre neki dan Mix i Phat, ali nepotrebno je to i glupo :: Idemo dalje i bez te ponovne ironije, da ne probudis zver : :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: zasto si se ti u tome pronasao ja ne znam,iskreno da ti kazem ebe se meni da udaram neku ironiju tebi,pogotovo ovde na `forumu`..a sto se tice vredjanja koje si uputio meni ahaah mislim necu sad da se vracam na to i komentarisem jer me iskreno i zabole a inace `oces da se `ebes a ti ne ulazi pa si brzo smislio da je jedini nacin za tako nesto `internet` : :: :: :: :: :: :: :: :: CIrkuzanti su medju nama :: :: :: ::
Taj sam, kad sam imao problem oko LGU sa gigabyte 460 i Intelom q6600. Zezalo nas je samo tako, da sam sve zivo izmaltretirao od komponenti, ubrzo posle toga i ploca izdahnula.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Najgore je sto ljudi uvek misle da je neko drugi poceo prvi :D ali dobro..najbitnije da je sve ok,`ne valja zver da se budi jer progutace pola foruma .) :: Inace sad te se secam iz jedne teme o gtx460 i low gpu usage sa bencha? Jel taj gliga u pitanju? :: :: :: CIrkuzanti su medju nama :: :: :: Ma ok, zaboravi na ovo :: :: Ne volim da se zameram sa ljudima koje ne poznajem. Glupo je i debilno, mozda bi bili dobri drugari da se znamo licno, ko zna : :: :: Ne zameram ti nista, jer mislim da si u sustini ok . :: :: Dodje ovde kad kad do nesuglasica, kao pre neki dan Mix i Phat, ali nepotrebno je to i glupo :: :: Idemo dalje i bez te ponovne ironije, da ne probudis zver : :: :: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: zasto si se ti u tome pronasao ja ne znam,iskreno da ti kazem ebe se meni da udaram neku ironiju tebi,pogotovo ovde na `forumu`..a sto se tice vredjanja koje si uputio meni ahaah mislim necu sad da se vracam na to i komentarisem jer me iskreno i zabole a inace `oces da se `ebes a ti ne ulazi pa si brzo smislio da je jedini nacin za tako nesto `internet` : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: CIrkuzanti su medju nama :: :: :: :: :: ::
E da to je bilo malo cudno secam se,uglavnom su problema imali ljudi sa dual core procima u koje ubrajam i sebe,tada imadoh e5300 koji klokovan na 4ghz nije mogo da isprati gtx...ali kasnije vec recimo sa pehnom II 955 je islo kao po loju
CIrkuzanti su medju nama
:: Taj sam, kad sam imao problem oko LGU sa gigabyte 460 i Intelom q6600 :: Zezalo nas je samo tako, da sam sve zivo izmaltretirao od komponenti, ubrzo posle toga i ploca izdahnula :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: Najgore je sto ljudi uvek misle da je neko drugi poceo prvi :D ali dobro..najbitnije da je sve ok,`ne valja zver da se budi jer progutace pola foruma .) :: :: Inace sad te se secam iz jedne teme o gtx460 i low gpu usage sa bencha? Jel taj gliga u pitanju? :: :: :: :: :: :: CIrkuzanti su medju nama :: :: :: :: :: Ma ok, zaboravi na ovo :: :: :: Ne volim da se zameram sa ljudima koje ne poznajem. Glupo je i debilno, mozda bi bili dobri drugari da se znamo licno, ko zna : :: :: :: Ne zameram ti nista, jer mislim da si u sustini ok . :: :: :: Dodje ovde kad kad do nesuglasica, kao pre neki dan Mix i Phat, ali nepotrebno je to i glupo :: :: :: Idemo dalje i bez te ponovne ironije, da ne probudis zver : :: :: :: :: :: :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: :: :: zasto si se ti u tome pronasao ja ne znam,iskreno da ti kazem ebe se meni da udaram neku ironiju tebi,pogotovo ovde na `forumu`..a sto se tice vredjanja koje si uputio meni ahaah mislim necu sad da se vracam na to i komentarisem jer me iskreno i zabole a inace `oces da se `ebes a ti ne ulazi pa si brzo smislio da je jedini nacin za tako nesto `internet` : :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: CIrkuzanti su medju nama :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.