Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ASUS ROG Matrix HD 7970
STRANA 2 OD 2
imarkovic Re: ... 06.06.2012. 10:07 #422765

status: user
broj poruka: 19084
konkretno sta ne radi isto? poeni? sta? dodji da vidis kako radi, mozemo i da uporedimo.. ne razumem o cemu pricas, daj da vidim na sta se to zali taj forum, zanima me? nemoj mi davati link jer me mrzi da scrollujem i da trazim nego mi lepo napisi STA NE VALJA KOD ASUSA sem sto je ruzan?

:: Rade djavola moj isto Dexter samo vama u Srbiji rade isto.
:: Ljudi beze od ASUSa eno ih na EVGA forumu kazu identicno smo to osetili kao ti samo jos davno. I od kada su sa EVGA ekstra im je.
:: Sta me briga sta vama koji ni nemate je isto. Ja sam probao i ovo mi se ne svidja
:: Znam lepo sta mi se svidja. To je kao da me neko ubedjuje da je HAF kao i Obsidian. Pa u cemu jeste, kada onaj bi prodao a ovaj sam srecan sto imam
::
:: Buduca je surova a ASUS je ruzan. Sta bi bilo ako uzmem polovan 5870 za 130e dodje neko i kaze evo ti na Maximus, x8 bato za 330e. Top klasa bez POSCAP kapacitora, 300% poboljsanje u socketu na strani EVGA. I onaj 24 pin sto sada ne gledam ovaj moj ja mislim da mi se gadi kada vidim onaj nakoseni na EVGA. Jedna najprakticnija stvar i ja volim takve firme koje se sete raznih zgoda za nas
:: Kako ce uz nju ici crno-sivi sleeve, bruka. Pokazite je OCZu da menja one plave aligatore
:: http://youtu.be/PzIN-O5GYC
:: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Classified ... 06.06.2012. 10:09 #422766

broj poruka: 728
Jel mogu da narucim Maximus 5 Formula zelim da je kupim???
Sada cete da vidite tu vrstu igre.
Hocu da narucim Maximus.
Sad cu da ih iscimam za medalju i da kazem da sam se predomislio i kupio EVGA kod nas ili preko kada je donesu.
Gledajte sada, gde treba da zovem da se naruci???
I burazera cu da nagovorim da uradi isto jel ih pominjete samo vi kao isto a entuzijasti u svetu su na strani EVGA vecinom.
Od sada samo tako Hahahaa super jao sto je dobra donesite je, Puf Amazon ja se predomislio, hahaha donesite kartu puf alternate.de ja se predomislio. A vama cu da kazem tek taj dan. Tipa uzimam danas ASUS iznenadjenje EVGA.
Pa ce da ih setaju 5 puta iz magaciona u radnje. To je resnje za Srbiju.
Posto ne moze kao u svetu imamo specijalne nacine onda da se zajebavam i ja malo.

http://youtu.be/PzIN-O5GYCc

HARDCORE EVGA - CORSAIR FAN

imarkovic Re: ... 06.06.2012. 10:14 #422771

nisi mi odgovorio, STA ne valja sa ASUS plocama sem sto su ruzne i imaju tanje capacitore? Ne pitam te za HR odnose u ASUS i eVGA kompaniji vec oko tehnickih stvari

:: Jel mogu da narucim Maximus 5 Formula zelim da je kupim??
:: Sada cete da vidite tu vrstu igre
:: Hocu da narucim Maximus
:: Sad cu da ih iscimam za medalju i da kazem da sam se predomislio i kupio EVGA kod nas ili preko kada je donesu
:: Gledajte sada, gde treba da zovem da se naruci??
:: I burazera cu da nagovorim da uradi isto jel ih pominjete samo vi kao isto a entuzijasti u svetu su na strani EVGA vecinom
:: Od sada samo tako Hahahaa super jao sto je dobra donesite je, Puf Amazon ja se predomislio, hahaha donesite kartu puf alternate.de ja se predomislio. A vama cu da kazem tek taj dan. Tipa uzimam danas ASUS iznenadjenje EVGA
Classified ZADNJI PUT PISEM 06.06.2012. 10:19 #422775

Ponovicu ti zadnji put svaka od ovih stavki pojedinacno utice da ne bude moj izbor.

RUZNE
MONOPOLISTICKI MARKETING
PRODALI MI POLOVNO
DVE POKVARENE ZA REDOM U SRBIJI GDE SE PRODA 20 TAKVIH
LOSIJI KAPACITORI
X8 CF i SLI
ODVRATAN 24 PIN KONEKOTOR A MNOGO SAM SE PRIMIO NA ONAJ EVGA KOJI MI JAKO PRIJA VIZUELNO A TO JE TRECINA ZASTO KUPUJEM
PONASANJE FIRME PREMA TRZISTU,
LOS SERVIS I TEHNICKA PODRSKA
NEPOSTOJI FORUM GDE ZAPOOSLENI RADE I POMAZU LJUDIMA

Sve od toga i svaka ta stavka je zasluzena da ne kupim.
Jos stavke koje su na strani EVGA a uticu.,

Elitni HW kga se pravi manje i koga svi cene i gledaju na specijalan nacin sem zamlji gde ih nema i gde mora da se proda sto ima
Firma sa najboljim servisom i podrskom na svetu, familijarna sa kupcima, najlepsa, hw mi je brand koji redovno drzi svetske rekorde na extreme Hardwaru.
Grancija na klokovanje, otvaranje i menjanje kulera i pasti.

uCINICETE IM VELIKU MAGAARCECU USLUGU JEL ME NE POOZNAJETE DOBRO I MISLITE DA POPUSTAM, VELIKU NE SANJATE KOLIKO CETE CIM I PROBLEM ZA NISTA NAPRAVITI.

philaemos Re: Re: ... 06.06.2012. 10:21 #422778

broj poruka: 2743
Pa zovu se Asus, a ne eVGA.
Kakvog li glupog pitanja...

:: nisi mi odgovorio, STA ne valja sa ASUS plocama sem sto su ruzne i imaju tanje capacitore? Ne pitam te za HR odnose u ASUS i eVGA kompaniji vec oko tehnickih stvar
:: :: Jel mogu da narucim Maximus 5 Formula zelim da je kupim??
:: :: Sada cete da vidite tu vrstu igre
:: :: Hocu da narucim Maximus
:: :: Sad cu da ih iscimam za medalju i da kazem da sam se predomislio i kupio EVGA kod nas ili preko kada je donesu
:: :: Gledajte sada, gde treba da zovem da se naruci??
:: :: I burazera cu da nagovorim da uradi isto jel ih pominjete samo vi kao isto a entuzijasti u svetu su na strani EVGA vecinom
:: :: Od sada samo tako Hahahaa super jao sto je dobra donesite je, Puf Amazon ja se predomislio, hahaha donesite kartu puf alternate.de ja se predomislio. A vama cu da kazem tek taj dan. Tipa uzimam danas ASUS iznenadjenje EVGA
:: ::
:: :: http://youtu.be/PzIN-O5GYC
:: :: HARDCORE EVGA - CORSAIR FA
Classified ... 06.06.2012. 10:24 #422780

OVO CU SADA NAPISATI I ZAPAMTITE DOBRO DA PREPRICAVATE I PONAVLJATE.
PRESTAJEM DA PRICAM LOSE O ASUSu KADA MI SE MENADZER POJAVI NA VRATIMA I KAZE IZVINITE STO SMO VAM PRODALI DRUGU POKVARENU ASUS KARTUI SA DEFEKTNIM CJIPOM KOJU SMO DOBILI KAO TERST SAMPLE IZVOLITE NA POKLON GTX580 CLASSIFIED. SAMO TO I NISTA VISE. ZAPAMTITE TO KAO DOBRO. AKO POSTOJI SANSA ZA TO ONDA POSTOJI SANSA POSLE TOGA DA JA NE KAZEM NISTA ZA ASUS I DA PREDLOZIM NEKOM. ETO SANSE SU ISTE. POSTO OVO NEMA SANSE DA SE DESI ONDA ZAMISLITE KAKO NEMA SANSE TEK DA JA KUPIM NESTO OD NJIH.
ZAPAMTITE OVO KADA POMISLITE DA IH POMENETE.

Classified ... 06.06.2012. 10:26 #422784

ZAPAMTITE DOBRO DA MI ASUS MENADZER DODJE SA KUTIJOM OD GTX580 CLASSIFIED NA VRATA I DA KAZE IZVINITE STO SMO VAM PRODALI STO NISMO SMELI I KAKO NISMO SMELI I IZVINITE STO NAS NESVESNI POMINJU VAMA.
NESVESNI UOPSTE STA SE SME A STA NE SME SAMO DAJ DAJ DAJ DAJ DAJ AJDE ASUS ASUS ASUS NEMA VEZE ISCEPANO OTVORENO DAJ DAJ DAJ.

Dexter013 @wlada aka classified 06.06.2012. 10:27 #422785

broj poruka: 17098
A kad ti slucajno crkne evga karta koju si kupio iz Amerike,
da li ces isto da zahtevas, to sa menadzerom na vrata?

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Classified ... 06.06.2012. 10:29 #422787

KARTA NIJE CRKLA DVE SU DEFEKTNE DOBIJENE I TAKVE VRACENE RADILE I KOD MENE I KADA SAM VRATIO. DOBIJENE OTPAKOVANE, EVGA MI NECE OTPAKOVANO PRODATI.

ZNACI ZAPAMTITE NE SME DA DONESE ASUS GTX680 NI ASUS GTX690, MORA DA BUDE GTX580 CLASSIFIED INACE KAO DA NISTA. ZAPAMTITE OVO DOBRO DA PRENESETE SVAKOME KO IH POMENE MENI. OVIM RECIMA JEL SU VECE SANSE DA SE PRVO TO DESI NEGO DA NEKO U MOJOJ PORODICI I OKOLINI I DRUSTVU IH KUPI A NE JA DOK SE TO NE DESI.
DA KAZE IZVINITE STO 5 MESECI NISMO BILI SPOSOBNI DA VAM DOSTAVIMO ISPRAVNU NOVU TOP SINGLE AMD ILI NVIDIA NEGO ONAKVE DA SU NASI SERVISERI REKLI DA SU NEISPRAVNE I POSLE MI NUDILI DA JOS TRECI PUT DOPLATIM NA GTX590. TO VAM JE ASUS.

Ishmerish Dobar je Asus 06.06.2012. 10:31 #422789

broj poruka: 7285
al mi se ogadio zbog onih lemuraa okupljenih oko Darth Vadera, pored njih Wladina moc sugestije dodje kao laku noc deco

Lala 4ever!
http://youtu.be/6sTfzzdemjA

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`

Classified ... 06.06.2012. 10:33 #422791

I MOLIM VAS AKO SU BOLJI NEGO EVGA TO CE VASA SRECA BITI VECA I IMACETE BOLJE NEGO JA. ZATO SE RADUJTE, JA CU IMATI ONO STO JE U SRVBIJI NJESRA A U SVETU ELITA. TAKAV SAM JBG NESTO MI GOVORI BOLJE NORMALAN ZA MILIJARDU A LUD ZA 5 MILIONA NEGO OBRNUTO.

Dexter013 @wlada aka classified 06.06.2012. 10:35 #422792

Aj za pocetak ugasi caps lock...

Dell 22

imarkovic Re: ... 06.06.2012. 10:41 #422795

wlado, da li ti je mozda palo na pamet da ti je firma preko koje si kupovao uvalila tu plocu, a ne ASUS? Zar je to nemoguce ili stvari kad kupujes mislis da ih kupujes direktno iz sveta?! druga stvar, ovo sto si nabrojao je malo neosnovano.. ja sam sigurno jedan od najludjih perfekcionista ovde, nije mi upao u oko 24-pin konektor na ploci, savrsen je, nista mu ne fali... ne znam na sta mislis konkretno, to je samo jedan obican 24-pin konektor, napravilo ga je ili Foxconn ili koja vec firma koja izradjuje isto na svim plocama.
Dve pokvarene ploce za redom.. ne znam sta si radio pa si to zaradio.. neljubazan si bio verovatno pa su ti namerno uvalili to kako ti kazes `SRBI`
- Losiji kapacitori - dobro, ajde da ti priznam bar jednu opciju i da kazem da su losiji, ne 1 promil, neka bude da su losiji za 2 promila.
- x8, ok to si u pravu, nije moja stvar sto imas i planiras samo 1 graficku, tako da neka bude da ti je bitno sto ASUS nema 8x, to je opet tehnicki detalj koji se i dalje vodi kao ispravan samo sa drugacijim mogucnostima.
- primio ise na eVGA 24-pin konektor.. pa dobro, razumem te, ja se primam na Q-konektor i led diodice koje ti svetle crveno kada nije lepo gurnuta memorija ili kad nije u redu graficka kod slota, i za sve ostale gluposti koje i debil moze da vidi.. crveno-zeleno, radi-ne radi
- ponasanje firme prema trzistu - koga to zabole?!
- los servis i tehnicka podrska - tehnicka podrska za ASUS ja iskreno ne verujem da je losa.. a los servis.. slao si nesto direktno u ASUS ili mislis na neki servis u Beogradu? Otkud znas da je to sve ok u eVGA?
- nepostoji forum gde zaposleni radU i pomazu ljudima... ne, nego se na ASUS zvanicni forum uclanjuju neki ljudi sa strane i pomazu ASUS korisnicima jer tako zele, jer ih to ispunjava, a zaposleni lade jaja uz kaficu...

:: KARTA NIJE CRKLA DVE SU DEFEKTNE DOBIJENE I TAKVE VRACENE RADILE I KOD MENE I KADA SAM VRATIO. DOBIJENE OTPAKOVANE, EVGA MI NECE OTPAKOVANO PRODATI.
:: ZNACI ZAPAMTITE NE SME DA DONESE ASUS GTX680 NI ASUS GTX690, MORA DA BUDE GTX580 CLASSIFIED INACE KAO DA NISTA. ZAPAMTITE OVO DOBRO DA PRENESETE SVAKOME KO IH POMENE MENI. OVIM RECIMA JEL SU VECE SANSE DA SE PRVO TO DESI NEGO DA NEKO U MOJOJ PORODICI I OKOLINI I DRUSTVU IH KUPI A NE JA DOK SE TO NE DESI
:: DA KAZE IZVINITE STO 5 MESECI NISMO BILI SPOSOBNI DA VAM DOSTAVIMO ISPRAVNU NOVU TOP SINGLE AMD ILI NVIDIA NEGO ONAKVE DA SU NASI SERVISERI REKLI DA SU NEISPRAVNE I POSLE MI NUDILI DA JOS TRECI PUT DOPLATIM NA GTX590. TO VAM JE ASUS
Bobi4ever Ma koja firma. 06.06.2012. 11:10 #422806

broj poruka: 4890
Graficku je kupio od lika koji ih dobija za test od Asusa, tamo su je silovali i njemu prodali i sad on krivi Asus u globalu, KRIVI BRATE TOG LIKA KOJI TE JE IZJEBAO K`O OVCU A NE FIRMU!
Inace, videces sta je EVGA podrska kad ti rikne nesto, ima da places samo...

Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu...

imarkovic Re: Ma koja firma. 06.06.2012. 11:21 #422809

to mu ja pokusavam objasniti sve vreme, ali on zapeo ASUS pa asus.. misli da ce sa eVGA da bude drugacije...isti Q drugo pakovanje(sa celofanom)

:: Graficku je kupio od lika koji ih dobija za test od Asusa, tamo su je silovali i njemu prodali i sad on krivi Asus u globalu, KRIVI BRATE TOG LIKA KOJI TE JE IZJEBAO K`O OVCU A NE FIRMU
:: Inace, videces sta je EVGA podrska kad ti rikne nesto, ima da places samo..
:: Devetogodisnja devojcica namazala se kremom iz Oriflame-a, koja podmladjuje 10 godina i vratila se u p***u materinu...
Classified ... 06.06.2012. 12:19 #422831

EVGA GTX580 Classified kada mi stize na gajbu pitajte ASUS.

Ne zelim vise da pricam o tome ali mogu vam reci da zacutite opet dok ne smislite nesto novo. Dobavljac nije imao te karte. Ja sam od firme trazio ili pare da mi vrativ za pokvarenu ili ako ima da doplatim za DCII. On je rekao ima jedna, ja nisam zeleo da pitam nista znam nema ih nigde. Sve zovem te karte nisu uvezene i to me nije zanimalo jel sam mislio dobicu novu. Medjutim dobijam kartu u iscepanoj kutiji, reko ajde da vidim da li radi karta nije ni radila lepo. Posto su mi odobrili novac DirectLink za prethodnu ja trazim da mi vrate ponovo ali on kaze da su tu kartu dobili iz ASUS kancelarije jel sam trazio iskljucivo DirectCU II ili pare. Oni kada su videli veli ajde da mu ne damo pare dacemo mu test sample. Medjutim posle su vratili kako ne znam niti me zanima samo mi je rekao covek da sam kupio iz momenta da ce mi vratiti pare.
Top je sve., Sa EVGA ovo ne bi doziveo u ludom besu.
I zato idem ja lepo tamo medju drustvance gde je ambijent pozitivan. To se ne prica to se ne nagovara to se oseca ili ne oseca, ja sam uvek osecao. Osecao sam kada sam video kuciste koje sada se smejem kada gledam svaki novi klip posle skoro godinu dana.
Osetio sam kada ce ono biti i da je to samo Obsidian, nagovarali su me Fortress ovo ono, nisu me nagovorili, nece ni na ovo, jel zelim da ponovim to uzivanje.
Ali to nije samo za HW ja od malena znam sve stvari da prepoznam, patike, jakne, majce koje cu voleti dugo vreme a koje mi se samo svide.
Ali ste vi ili toliko nedokazani ili ja ne znam. Razmisljam se da li da zamolim Space Mastera da vam kaze ako me nagovorite da kupim ASUS da dobija neko od vas plocu da bi gledao to valjanje predamnom i okretanje naopcacke i silne reviwew iskopane.Da se zezam cisto.

Classified ... 06.06.2012. 12:24 #422835

Vi ste ogrezli u toj nemastini ili ne samo nemastini nego je zemlja luida 70% i vi vise ne razlikujete proste stvari. A to se pogorsava i vi ne provaljujete da ste postali kupci refirbished HW koji posle ko zna koliko primete reparane hardove, lose ploce, otpakovani HW, vi vise ni ne znate sta tu fali i nedostaje i sta je lose. Ni ne kapirate da ljudi ako im nesto neradi podizu stanje uzbune na forumima da bi dobili zamenu a nekada ni ne dobiju. Ja se od toga odvajam.

Ja se distanciram od toga. Znate zasto, zato sto ja ne dobijam to na popustima, ja ne berem pare na drvetu i za moje pare ima da me ljube u bulju. Covek bre zna kada mu donosi EVGA kaze jao rekli su mi sutra u toliko sati a ja radim. Ali vi doprinosite da se to nikada ne desi ovde. A ja vam necu pomagati mojom kupovinom evo videcete. Evo dabogda pao mrtav sada da mi rikne sve sutra ako i da ne dodje nijedna Z77 FTW za Evropu videli bi za vreme Haswella sve Classified i Koolance i CORSAIR u kompu.
Da obustave sada da kazu nema vise, nema problema. Od dana danasnjeg postala bi zivotnma misija EVGA-CORSAIR Build i putovanje preko da proslavim novu i da kupim sta mi treba na miru.

Vi mislite ja cu nesto da se hvalim kao drugi Masina snova EVGA Classified HW, ne dobicete slike ako trazite, ako ne trazite i necete dodjite na EVGA FORUM pa cete da vidite. Tamo takav HW ne upada u oci i ne izaziva zavist i bes sto se neko nije ovajdio sa strane makar da pokusa da napravi dobar skor.
Posle toga nista pricamo o igricama, ASUSu CMu, Thermaltaku, kazacu sta je lepo sta je ruzno ali kada dodje kupoovina CORSAIR-EVGA.

Classified ... 06.06.2012. 12:30 #422837

Prvo za vas ako to ne osecate sto i ja i nije Classified. Da pretplacujete samo nesto sto ne cenite. Realno i iskreno vam kazem. To se oseca ili ne a ja ovde sve sto ste uspeli da izmamite je da se ja zapitam za neke ljude jel su oni cuvali ovce ili se bavili kompovima kada ne vide proste stvari ali onda kazem sebi znaju to je dioktirana prica i cao.
Samo to nikako da promenim misljenje o ASUSu pa suvise ljudi broji bruji o tome kako oni nisu nista u stvari. Prosek obican i sminka.

Isto tako ako neko kupi Classified a da mu je lepsi DirectCU II taj je po meni lud.
Koliko god da Classified donosi rekorde svake godine i da je jedna posebna grupa, drustvo malo ali odabrano ako vam se ne svidja ni u ludilu ne mislite o tome.
Ali ako cemo realno.... Ma nemam sta da vam pricam nemam reci da opisem tu razliku.

Vaskev re 06.06.2012. 12:35 #422838

broj poruka: 1673
Jbte koji monolog...

WOT Nick: Vaske

Classified ... 06.06.2012. 12:59 #422845

Od svega je najbolji trip bio kada sam ja rekao da je karta koriscena i kada su u prodavnici cutali jel su znali to ili nisu mogli da garantuju da nije najcrnje je bilo kada su rekli Pa jer si trazio samo taj model ili pare... Da sam trazio Classified mozda bi je od gipsa napravili pa stavili u kutiju.
To sto sam ja trazio i prodati ispravno su dva razlicita pojma.
I tako platih ja lepo 460e kartu, vratise mi 440e zbog ne znam cega i ja zavrsih svoje druzenja sa ASUSom za vek vekova dok mi ne donesu za dzabe GTX580 Classified.
Kada mi donesu za dzabe GTX580 Classified idem da kupim Maximus 5 Formulu a posle toga me sacekajte ovde da vam je jeftino prodam za 150e i da idem da kupim Z77FTW.

Dexter013 Ok 06.06.2012. 13:10 #422849

I krece opet...

Dell 22

imarkovic Re: ... 06.06.2012. 13:17 #422856

wlado, da li ti je mozda palo na pamet da ti je firma preko koje si kupovao uvalila tu plocu, a ne ASUS? Zar je to nemoguce ili stvari kad kupujes mislis da ih kupujes direktno iz sveta?! druga stvar, ovo sto si nabrojao je malo neosnovano.. ja sam sigurno jedan od najludjih perfekcionista ovde, nije mi upao u oko 24-pin konektor na ploci, savrsen je, nista mu ne fali... ne znam na sta mislis konkretno, to je samo jedan obican 24-pin konektor, napravilo ga je ili Foxconn ili koja vec firma koja izradjuje isto na svim plocama.
Dve pokvarene ploce za redom.. ne znam sta si radio pa si to zaradio.. neljubazan si bio verovatno pa su ti namerno uvalili to kako ti kazes `SRBI`
- Losiji kapacitori - dobro, ajde da ti priznam bar jednu opciju i da kazem da su losiji, ne 1 promil, neka bude da su losiji za 2 promila.
- x8, ok to si u pravu, nije moja stvar sto imas i planiras samo 1 graficku, tako da neka bude da ti je bitno sto ASUS nema 8x, to je opet tehnicki detalj koji se i dalje vodi kao ispravan samo sa drugacijim mogucnostima.
- primio ise na eVGA 24-pin konektor.. pa dobro, razumem te, ja se primam na Q-konektor i led diodice koje ti svetle crveno kada nije lepo gurnuta memorija ili kad nije u redu graficka kod slota, i za sve ostale gluposti koje i debil moze da vidi.. crveno-zeleno, radi-ne radi
- los servis i tehnicka podrska - tehnicka podrska za ASUS ja iskreno ne verujem da je losa.. a los servis.. slao si nesto direktno u ASUS ili mislis na neki servis u Beogradu? Otkud znas da je to sve ok u eVGA?
- nepostoji forum gde zaposleni radU i pomazu ljudima... ne, nego se na ASUS zvanicni forum uclanjuju neki ljudi sa strane i pomazu ASUS korisnicima jer tako zele, jer ih to ispunjava, a zaposleni lade jaja uz kaficu...

:: Od svega je najbolji trip bio kada sam ja rekao da je karta koriscena i kada su u prodavnici cutali jel su znali to ili nisu mogli da garantuju da nije najcrnje je bilo kada su rekli Pa jer si trazio samo taj model ili pare... Da sam trazio Classified mozda bi je od gipsa napravili pa stavili u kutiju
:: To sto sam ja trazio i prodati ispravno su dva razlicita pojma
:: I tako platih ja lepo 460e kartu, vratise mi 440e zbog ne znam cega i ja zavrsih svoje druzenja sa ASUSom za vek vekova dok mi ne donesu za dzabe GTX580 Classified
:: Kada mi donesu za dzabe GTX580 Classified idem da kupim Maximus 5 Formulu a posle toga me sacekajte ovde da vam je jeftino prodam za 150e i da idem da kupim Z77FTW
imarkovic Re: ... 06.06.2012. 13:17 #422857

:: Vi ste ogrezli u toj nemastini ili ne samo nemastini nego je zemlja luida 70% i vi vise ne razlikujete proste stvari. A to se pogorsava i vi ne provaljujete da ste postali kupci refirbished HW koji posle ko zna koliko primete reparane hardove, lose ploce, otpakovani HW, vi vise ni ne znate sta tu fali i nedostaje i sta je lose. Ni ne kapirate da ljudi ako im nesto neradi podizu stanje uzbune na forumima da bi dobili zamenu a nekada ni ne dobiju. Ja se od toga odvajam
:: Ja se distanciram od toga. Znate zasto, zato sto ja ne dobijam to na popustima, ja ne berem pare na drvetu i za moje pare ima da me ljube u bulju. Covek bre zna kada mu donosi EVGA kaze jao rekli su mi sutra u toliko sati a ja radim. Ali vi doprinosite da se to nikada ne desi ovde. A ja vam necu pomagati mojom kupovinom evo videcete. Evo dabogda pao mrtav sada da mi rikne sve sutra ako i da ne dodje nijedna Z77 FTW za Evropu videli bi za vreme Haswella sve Classified i Koolance i CORSAIR u kompu
:: Da obustave sada da kazu nema vise, nema problema. Od dana danasnjeg postala bi zivotnma misija EVGA-CORSAIR Build i putovanje preko da proslavim novu i da kupim sta mi treba na miru
:: Vi mislite ja cu nesto da se hvalim kao drugi Masina snova EVGA Classified HW, ne dobicete slike ako trazite, ako ne trazite i necete dodjite na EVGA FORUM pa cete da vidite. Tamo takav HW ne upada u oci i ne izaziva zavist i bes sto se neko nije ovajdio sa strane makar da pokusa da napravi dobar skor
:: Posle toga nista pricamo o igricama, ASUSu CMu, Thermaltaku, kazacu sta je lepo sta je ruzno ali kada dodje kupoovina CORSAIR-EVGA
imarkovic Re: malo spama nije na odmet 06.06.2012. 13:19 #422858

`Personality is the sum-total of all the biological innate dispositions, impulses, tendencies, appetites, and instincts of the individual, and the acquired dispositions and tendencies - acquired by experience` G. Allport.

:: Od svega je najbolji trip bio kada sam ja rekao da je karta koriscena i kada su u prodavnici cutali jel su znali to ili nisu mogli da garantuju da nije najcrnje je bilo kada su rekli Pa jer si trazio samo taj model ili pare... Da sam trazio Classified mozda bi je od gipsa napravili pa stavili u kutiju
:: To sto sam ja trazio i prodati ispravno su dva razlicita pojma
:: I tako platih ja lepo 460e kartu, vratise mi 440e zbog ne znam cega i ja zavrsih svoje druzenja sa ASUSom za vek vekova dok mi ne donesu za dzabe GTX580 Classified
:: Kada mi donesu za dzabe GTX580 Classified idem da kupim Maximus 5 Formulu a posle toga me sacekajte ovde da vam je jeftino prodam za 150e i da idem da kupim Z77FTW
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs