Sta nije samo za ASUS, pa nije za sve brandove sem EVGA. EVGA daje to. EVGA bre odmah menadzeri bilo sta da izadje novi BIOS ili sta odmah na forumu pricaju sa ljudima, salju ljudima na mail beta BIOS ako treba nesto. Nema cekanja kao kod ASUS kad ce, jednog dana ce. Odmah se sve resava. Nema mozes da im trazis rezerve srafove ako treba. A ovde zbog ASUSa da ja jos kriv ako nisam dovoljno pazljiv i vican sram me bilo. Pa kako nisi znao da EVGA pravi HydroCopper i posebno blokove za njihove karte i tu si u garanciji ako menjas to.
EVGA-CORSAIR-Strictly ZBOG EVGA DETALJA LETI SE SA BENCHMARKSUS FORUMA
jbg, to mi samo jedno govori, tako su radili isto i iz Abit-a, trudili se ljudi, razvijali sve i svasta, isto pomagali ljudima.. i na kraju nisu opstali.. ne moz` se postigne sve to vlado, ne mozes raditi 5 poslova odjednom i da ocekujes kvalitet svih 5 poslova.. nije efektivno, nije efikasno.. ne ide
:: Sta nije samo za ASUS, pa nije za sve brandove sem EVGA. :: EVGA daje to. EVGA bre odmah menadzeri bilo sta da izadje novi BIOS ili sta odmah na forumu pricaju sa ljudima, salju ljudima na mail beta BIOS ako treba nesto. Nema cekanja kao kod ASUS kad ce, jednog dana ce. Odmah se sve resava :: Nema mozes da im trazis rezerve srafove ako treba :: A ovde zbog ASUSa da ja jos kriv ako nisam dovoljno pazljiv i vican sram me bilo :: Pa kako nisi znao da EVGA pravi HydroCopper i posebno blokove za njihove karte i tu si u garanciji ako menjas to :: :: :: EVGA-CORSAIR-Strictl :: ZBOG EVGA DETALJA LETI SE SA BENCHMARKSUS FORUM :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.