Nije mozda to u pitanju a mozda i jeste. Jos se ne zna. Ali ako radi Nvidia a ne radi HD6850 onda se zna da grafika mora da se prodrma malo ako nije iz serije koja ne bi bila u prodaji da je u Srbiji EVGA rasprostranjena kao GIGABYTE. Nazalost trpimo svi. Najvise sto GIGABYTE nije povukao celu seriju i rekao koja je nego se ponasa onako kako ce i dalje i kako moze biti sutra prekosutra i sa novim najskupljim delovima. Od svega mogu da kazem da HD4670 i HD5870 su GIGABYTE i prva radi i dalje kod coveka u kompu promenila je 3 kompa a druga kod mene 2 godine radi. Ja sam posle prodao 4670 i uzeo ASUS 4870. Kada sam presao na 5870 ne bi u zivotu uradio to da nije imala duplo jace performanse I DX11 znaci duplo skor i da je ona bila slaba za neka podesavanja. Inace mislim da sada sa 4870 moze fino da se igra i dalje a kamoli sa 5870. EAH4870/HTDI/1G bio je i onaj Matrix tada koji je tada bio revolucija u AMD kartama a i dan danas su na tom konceptu. Jos je taj i bolji bio.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.