To su sve referentni modeli... U ovom slucaju oba modela, koja te zbunjuju. +1, za te pare nemas bolji izbor. Ovo je slicna ponuda kao pre dve-tri god. one MSI HD5850 TF za 13k!!
Narucio sam za druga ovakav model 6770, i u kucistu TT Element G, koje je ima 4 velika ventilatora, cuje se solidno kad se optereti(pokrene igra), na difolt je necujna. Meni licno ne smeta ventilator dok se igram :) +1 ::To su sve referentni modeli... U ovom slucaju oba modela, koja te zbunjuju. +1, za te pare nemas bolji izbor. Ovo je slicna ponuda kao pre dve-tri god. one MSI HD5850 TF za 13k!
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Fan stoji na auto, dake msi afterburner regulise po potrebi kako raste temp :: karta se ne cuje u odnosu na 3x Cooler Master green led 12cm ventilatora :: :: Da nema tih ventilatora mozda bi i bila bucna nekome. Bem li ga :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ja sam imao tu 6790 pa sam je prodao da bih uzeo 6870. Nadam se da je vredno truda.
@mixer Hvala, razresio si dilemu.
@gliga Hvala.
:: Ja kazem sta kazem, te cigle su referentne, ako gresim nek me neko ispravi :: :: a ti kupi ovu jer garant o njoj pricas http://goo.gl/YCV5 :: :: Drugar je uzeo isti taj model ali 6790, odlicno radi a isto tako je dobra sto se tice buke i temperature caki na ovim vrucinama. :: :: Verovatno ce i ta 6870 sa istim hladjenjem da radi ok :: :: Dunja moja ima slicnu samo msi http://goo.gl/P8W5P takodje radi ko zmaj :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
Kad bi malo bolje gledao strane forume a da nepricam za komentare za sajtove za kupovinu(nazlost po nas Srbe Americke,Nemacke itd) video bi sta se uzima kao kvalitet i odnos cena dobijeno. Asus ti je kao nasa zemlja srbija oce malo zapad oce istok ili ti prevedem da se ne pogubis oce i Ati i Nvidu da radi sto je NEMOGUCE.Nvidia je oduzela licencu XFX cim je cula da pocinje da pravi ATI karte neznam iz kog razloga al ajde. Ali posto je Asus giga kompanija kao i msi ostavili su ih da rade i dalje.. Gigabajt MSI i ASUS su tri firme za siroke narodne mase .Naravno tu su ostali ali ako oces ATI zna se Sapphire XFX Power cooler oces NVIDIA EVGA PALIT LEADTEK GALAXY itd To sto u srbiji niko nije cuo za pola ovih firmi jebiga sta da vam radim.. @ snoopy sine ti imas neki veliki komplex od pravopisa??? Bolje podgrej rucak na toj karti umesto sto se ovde proseravas... i
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
:: Ko te je to slagao da Sapphire pravi najbolje kartice :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: U potpunosti se slazem covek svaka ti je na mestu.Pa u srbiji nece da prihvate da Sappiher pravi najbolje ATI karte do duse tu od skora vuce i XFX ali realno Asus za klasu ispod., em ima iste performanse a kvari se samo tako jedino cime se busa u grudi su garancija od 3 godine ali sad mu MSI zagorcava zivot.Gigabajt je u Asusovom vlasnistvu ali po meni 100% bolji sto zbog reklamacija sto zbog ponud :: :: :: :: E da nemoj to ameri kanadjani i englezi to ti je na ovom forumu striktno zabranjeno ovde ti je EVGA slabija od Asusa a za brend Galaxy nisu ni cul :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: :: HD 6870 Sappiher :: :: LC Power Arkangel 850 W :: :: Samsung SyncMaster P247 :: :: LOGITECH G40 :: :: :: :: :: Ne slušaš domaće `mozak strogo mejd in Srbija, bratee` ograničene idiote, koji nalete na JEDAN loš primerak ili JEDNU lošu seriju neke kartice, pa onda čitavog života jedu g*vna za neki brend i omalovažavaju ga (na primer, mnogi ovde, kada govore o Gigabyte-u, koriste izraz `Gigash*t` - a ja sam, na primer, naleteo na daleko više loših primeraka grafičkih i matičnih od ASUS-a i ostalih `svetih, nedodirljivih` brendova - a osim toga i svakog dana vidim u oglasima tone i tone repariranih ASUS matičnih i grafičkih koje se valjaju i ovde po oglasima, verovatno zato što ASUS `nema loše serije ili primerke hardvera`) :: :: :: :: :: :: nego lepo nađeš tvoj konkretni model kartice na Newegg-u ili na nekom sličnom renomiranom sajtu, i proveriš šta su stranci (uglavnom Ameri, Kanađani i Englezi) imali da kažu o nekom konkretnom parčetu hardvera - jer su daleko objektivniji, i nisu takvi bednici kao mi da na svakom koraku, u svakom pogledu, MORAJU da demonstriraju svoju fanbojevsku ograničenost i debilnost, pa da ponižavaju neki brend, a da istovremeno u nebo vazdižu neki drugi brend: :: :: :: :: :: :: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E1681413137 :: :: :: :: :: :: Evo, ovaj model konkretno ima masu maximalno-pozitivnih ocena (ako je to tvoj model) - a sigurno ne bi imao toliko pozitivnih ocena da je loš brend ili model :: :: :: :: :: :: I koristi sopstveni zdrav razum: ni jedan proizvođač/brend nije toliko očajan ili lud da na tržište izbacuje loše primerke hardvera, i da posle bankrotira zbog miliona RMA zahteva - nego se to lepo testira u fabrikama, pre nego što ide u krajnju prodaju/izvoz :: :: :: :: :: :: Idioti koji govore da je `ovaj ili onaj brend generalno nestabilan` (a ako se radi o kom IOLE poznatijem/rasprostranjenijem brendu) - najčešće su klinački buzdovani i fanbojevi koji ne znaju baš mnogo o čemu pričaju.
odakle ti informacija da je nVidia oduzela licencu XFX-u `kad je cula` da pravi ATi kartice? Malo mi deluje banalno, zasto bi nVidia oduzela licencu XFX-u samo iz tog razloga, nemoguce..
Dejzane, drugo je BEST BUY kartica, a drugo NAJBOLJA, Sapphire i jeste best buy, ali nije najkvalitetnija, to bi bili ASUS i HIS recimo.
:: Kad bi malo bolje gledao strane forume a da nepricam za komentare za sajtove za kupovinu(nazlost po nas Srbe Americke,Nemacke itd) video bi sta se uzima kao kvalitet i odnos cena dobijeno :: Asus ti je kao nasa zemlja srbija oce malo zapad oce istok ili ti prevedem da se ne pogubis oce i Ati i Nvidu da radi sto je NEMOGUCE.Nvidia je oduzela licencu XFX cim je cula da pocinje da pravi ATI karte neznam iz kog razloga al ajde. Ali posto je Asus giga kompanija kao i msi ostavili su ih da rade i dalje. :: Gigabajt MSI i ASUS su tri firme za siroke narodne mase .Naravno tu su ostali ali ako oces ATI zna se Sapphire XFX Power cooler oces NVIDIA EVGA PALIT LEADTEK GALAXY it :: To sto u srbiji niko nije cuo za pola ovih firmi jebiga sta da vam radim. :: @ snoopy sine ti imas neki veliki komplex od pravopisa??? Bolje podgrej rucak na toj karti umesto sto se ovde proseravas... :: :: :: :: ::
Prvo, to nije problem sa pravopisom, nego si pogresno nazvao brand karte. To sto imas problema sa pravopisom je drugo, kao npr ovo `nepricam` umesto `ne (razmak) pricam`. Drugo, komplex si totalno pogresno upotrebio, i veci je problem to sto su ljudi ograniceni kao terasa, pa se naljute kad odlepis posle 300 uljudnih ponavljanja da se marka ne zove Sappiher nego Sapphire.
I trece, hvala sto brines za moj rucak, imam gde da zagrejem
Svako ima izbor na kom intelektualnom stupnju zeli da bude.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
: :: @ snoopy sine ti imas neki veliki komplex od pravopisa??? Bolje podgrej rucak na toj karti umesto sto se ovde proseravas... :: ::
Zar je moguce da se jos prica o kvalitetu kartica i proizvodjaca???
04.07.2012. 16:14
status: user broj poruka: 7285
A pre Hrista smo resili tu stvar.
Samo HIS kod ATI-ja i EVGA/BFG kod Nvidije imaju `bolje` kartice, svi ostali su isto sranje a drugo pakovanje, kao i kod napajanja, sasija vent i ratnicke boje se mogu razlikovati, a na kraju kod 80% slucajeva upravo je u tim bojama jedina razlika(naravni i garancija).
E sad ovaj Bajaga sa njegovim SaFierom pomenu Galaxy, pa druze ako ga vec nisi njakao sto ga onda potezes?, oni jedino glume ludilo sa hladjenjem, a komponente su OEM kao i kod svakog drugog iz te `2-ge` klase.
Ako sam pogresno naziv brend-a onda je to pravopisna greska a ne pogresno nazvao koliko znam nemozes da me cujes mozes samo da citas sta napisem... a i tu si corav po prilicno Drugo otiso si mnogo u off temu
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphier LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Ako sam pogresno naziv brend-a onda je to pravopisna greska a ne pogresno nazvao koliko znam nemozes da me cujes mozes samo da citas sta napisem... a i tu si corav po prilicn :: Drugo otiso si mnogo u off temu :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphier :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: LOGITECH G40 :: ::
Valjda 6870? Inace Alrad, ta slika sa Emmija je slika referentne PowerColor 6870, ostavljen je i link koji sam ti dao i koji mozes da vidis na sajtu PowerColor-a. Ja sam imao istu tu kartu samo 6850 i potpuno isto izgleda kao i 6870 samo sto ima jedan 6pin kablic, nasuprot 6870 koja ima dva. Karta je skroz ok, pitaj i toothless-a, sad je kod njega. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Ja kao da ispadnem pametan da te pitam koja je to karta 6780.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Decko treba ti posmatranje ... mislim dok jos nije kasno aj sto se vids kao ker desava se ali ovo ... bez teksta sam ali znas kako psu kazu good boy good boy
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphier LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 LOGITECH G400
:: http://oi47.tinypic.com/2zqgehe.jpg sta dalje ima da se kaze :: :: @alrad- vec si dobio odgovore na temu, tako da ti ovo nece mnogo smetati . :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: ::
Ima objektivnih razloga sto sam je prodao za toliko, vredi, ali ne bih sad ovde... U svakom slucaju mislim da si trebao vise da cenis tu tvoju. Pa 5770 bez garancije prodaju za vise. Trebao si da se strpis malo.
@Bobi Ja citam da je PC 6870 bolja nego PC 6850, kao mnogi se zale na ovu drugu. Al` to opet moze da bude rekla-kazala... Koju karticu sad imas?
:: :: Au,pa ti si super prošao...Ja danas poslao moju za 7200.Stara 13 meseci i još 11 u garanciji.. :: :: :: :: :: Eh, al` mi spamujete temu.. :: :: :: :: @dru :: :: 10 :: :: :: :: :: ::
Drugar je imao dve u CF i moju sam prodao toothlessu, nikakvih problema nije bilo, cak i super skaliraju u CF. Bez dizanja voltaze isla je 850/4400, max temp u furmarku je bila 71c, moze i toothless da ti potvrdi. Zaista problema nisam imao, kazem ti iz prve ruke. 6870 sigurno ne moze da bude losija od ove, jer je isto referentna, dok je PCS+ verzija klasa iznad. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Pa ja sam je platio 11000 i koristio malo više od godinu dana.Po meni je to realna cena,a i već sam je obećao liku za te pare. Problem je što kod nas se više cene polovne stvari nego nove.Ja sam u semtebru 2008 ili 2009(kad je izašla 4850) prodao Asus 2600XT za 2350 din bila stara malo od godinu dana sa garancijom... Danas je ta grafička skuplja nego pre 3-4 godine kad sam ja moju prodavao. A šta još reći za ovakve optimiste:
:: Ima objektivnih razloga sto sam je prodao za toliko, vredi, ali ne bih sad ovde.. :: U svakom slucaju mislim da si trebao vise da cenis tu tvoju :: Pa 5770 bez garancije prodaju za vise. Trebao si da se strpis malo ::
Ko se bre zali na 6870 ? ja znam slucajeve za drivere ali se to da srediti sve ostalo radi ko blesavo
:: Ima objektivnih razloga sto sam je prodao za toliko, vredi, ali ne bih sad ovde.. :: U svakom slucaju mislim da si trebao vise da cenis tu tvoju :: Pa 5770 bez garancije prodaju za vise. Trebao si da se strpis malo :: :: @Bob :: Ja citam da je PC 6870 bolja nego PC 6850, kao mnogi se zale na ovu drugu :: Al` to opet moze da bude rekla-kazala... :: Koju karticu sad imas :: :: :: :: :: Au,pa ti si super prošao...Ja danas poslao moju za 7200.Stara 13 meseci i još 11 u garanciji.. :: :: :: :: :: :: :: :: Eh, al` mi spamujete temu.. :: :: :: :: :: :: @dru :: :: :: 10 :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.