Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Gde ide ovaj svet i mi sa njima!!!!????
STRANA 2 OD 2
toothless Evo i dela teksta: 12.07.2012. 18:14 #430840

status: user
broj poruka: 3241
Nemojte, molim vas, da od naše tragedije pravite velike rasprave. Ne želim nikoga da optužujem, niti da dajem bilo kakve izjave. Pustite nas da tugujemo u miru - zamolio nas je otac nesrećnih devojčica.

Niko sa sigurnošću još uvek ne zna kako je došlo do tragedije, a devojčice su se poslednji put javile sa jezera oko tri sata po podne. Kako se za sada pretpostavlja, one su na jezero otišle sa društvom, ali su se u jednom trenutku odvojile i otišle na kupanje u deo za neplivače.

Tek predveče je primećeno da ih nema i da se ne javljaju na telefon, a roditelji su oko devet sati o nestanku obavestili policiju. Pošto su na obali jezera pronađene stvari devojčica, angažovani su ronioci koji su tela pronašli na dnu jezera oko ponoći.

- Obe su bile neplivači, čak su se malo i bojale vode. Mislim da nisu ni išle često na jezero, a kad bi im rekli da se ne kupaju, pitale bi: „Pa kako onda da naučimo da plivamo.“ Ne znam šta da kažem, uvek mislimo da se ništa nama neće desiti, a onda nas zatekne tragedija - rekao nam je u porodičnoj kući Šašića njihov bliski rođak.

PA JEBEM IM JA I MAJKU I OCA KAD ONI PUSTE DECU NEPLIVAČE SA DRUŠTVOM NA JEZERO I `TEK UVEČE PRIMETE` DA IH NEMA I DA SE NE JAVLjAJU NA TELEFONE!!!
OVI RODITELjI ZASLUŽUJU ZATVOR!

`Ne želi nikoga da optužuje?!` - JA BIH SE UBIO NA NjEGOVOM MESTU...

PAMET U GLAVU LjUDI, ŠTO KAŽE TRISTRAM, NE MOŽE DRUGI DA ČUVA VAŠE DETE AKO GA VI NE ČUVATE I NE UČITE DA SE ČUVA!

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Snoopy- Re: 12.07.2012. 18:45 #430842

broj poruka: 6083
A sta to da shvatim? Koliko vidim ti nisi shvatio sta sam ja hteo da kazem.. Koliko god godina imao, uvek ce neko stariji da dodje da ti kaze kako si mlad i kako tek treba da shvatis, a to nema veze s godinama. Nisam retardiran i sve razumem sta pricate, a jedino sto sam rekao je da se ne slazem sa onom codeusovom izjavom na sa pocetka teme, i to je to. Ovo drugo sto pricate nije nikakva filozofija i nema sta da se shvata, i sve se podrazumeva. Ja sam jedan od onih koji da su to videli bar bih se zapitao sta se desava, i ako ne stanu posle 20 sekundi, onda znaci da nesto nije u redu. Sve do sada zajebancije koje sam video, tipa `Davim se, upomoc` su upravo toliko trajale i deca su odmah nastavila sa normalnim kupanjem. Niko te ljude ne moze da krivi sto nisu videli (jer nisu ni duzni), al je cinjenica da su ljudi poceli da gube ono sto ih cini ljudima. Da se razumemo, ni o sebi ne vode dovoljno racuna, kako ce tek o drugima? (konkretno ovo za motor i voznju bez kacige i manijacenje)

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

::
:: Razumem ja i tebe, Snupi, ali nisi shvatio poentu priče.Nebitno je, mlad si, shvatićeš..
vladats Saucesce porodici... 12.07.2012. 18:46 #430843

broj poruka: 4537
Ja bih skocio da ih spasim sigurno.
Ako se deca zezaju nece da mi padne kruna sa glave....

ivanstojko @ toot & cod 12.07.2012. 19:04 #430850

broj poruka: 400
Ko je uopste pominjao ko je kriv za smrt devojcica!? Od vacarenja odosmo na to ko je kriv a ko prav, sta bi ko uradio da ima decu, ko se davio bla, bla, bla. Sala (ako se moze tako nazvati) je krajnje bolesna. Ruzno je da se osudjuju roditelji. Pitanje je je l su im deca uopste rekla gde idu. Na kraju krajeva kao sto rekoh apsolutno je nebitno ko je kriv. Njih vise nema, a bolesni komentari ostaju bolesni komentari
alrad 12.07.2012. 19:06 #430851

broj poruka: 4869

Ljudi, ne moze koliko god da se trudite.
Mene su cuvali pomno ali ona dva-tri sata sto sam imao za igranje mogao sam da radim sta hocu i da odem gde hocu i mogao sam da se udavim bezbroj puta.
Ali nisam jer sam imao oprez i svest o opasnosti.

Sta su te devojcice radile tamo iako ne znaju da plivaju ja ne znam.

Ne mozes dete da vodis na lancu kao psa ili da ga ne pustis iz kuce.
Nazalost, opasnost uvek postoji.

codeus Re: Re: 12.07.2012. 19:07 #430852

broj poruka: 4054

jao snupi hebote .. pa procitaj sta sam rekao !

`ja bi skocio u oba slucaja .. pa makar da ih malo izvacarim`

slucaj :

1: devojke se stvarno dave .. ja skocim ..spasim stvar .. padnu poljupci .. cvece .. pohvalnice .. izadjem na TV .. faca 1 dan

2:devojke laziraju `fejkuju` :) .. ja skacem na haubi ... skocim i kao pocnem da ih spasavam pri cemu ih malo izvatam za guzu i shubaru ! .. pri cemu je to njima bas neprijatno i propao im fazon .. veruj mi nece vise to raditi ..

comprende

:: A sta to da shvatim? Koliko vidim ti nisi shvatio sta sam ja hteo da kazem.. Koliko god godina imao, uvek ce neko stariji da dodje da ti kaze kako si mlad i kako tek treba da shvatis, a to nema veze s godinama. Nisam retardiran i sve razumem sta pricate, a jedino sto sam rekao je da se ne slazem sa onom codeusovom izjavom na sa pocetka teme, i to je to. Ovo drugo sto pricate nije nikakva filozofija i nema sta da se shvata, i sve se podrazumeva. Ja sam jedan od onih koji da su to videli bar bih se zapitao sta se desava, i ako ne stanu posle 20 sekundi, onda znaci da nesto nije u redu. Sve do sada zajebancije koje sam video, tipa `Davim se, upomoc` su upravo toliko trajale i deca su odmah nastavila sa normalnim kupanjem. Niko te ljude ne moze da krivi sto nisu videli (jer nisu ni duzni), al je cinjenica da su ljudi poceli da gube ono sto ih cini ljudima. Da se razumemo, ni o sebi ne vode dovoljno racuna, kako ce tek o drugima? (konkretno ovo za motor i voznju bez kacige i manijacenje
:: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
:: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll
:: ::
:: :: Razumem ja i tebe, Snupi, ali nisi shvatio poentu priče.Nebitno je, mlad si, shvatićeš..
toothless Savršeno znam šta je tebe iznerviralo...ali nisi razumeo... 12.07.2012. 19:07 #430853

Ponavljam, kada su neki ljudi u temama ovde otvoreno aludirali na sex sa decom od 12 godina - niko osim mene to nije komentarisao.
Codeus je govorio generalno o tome kad bi se našao u situaciji da vidi devojke koje zapomažu.Pročitaj ponovo njegov post u celosti...
Jel` me razumeš? Ako pažljivo pročitaš drugu rečenicu, videćeš da se poslednja rečenica (koja je tebi zasmetala) odnosi na drugu rečenicu tj. na situaciju davljenja...a ne konkretno na nesretne devojke koje su stradale.jel` kontaš sad?

Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: A sta to da shvatim? Koliko vidim ti nisi shvatio sta sam ja hteo da kazem.. Koliko god godina imao, uvek ce neko stariji da dodje da ti kaze kako si mlad i kako tek treba da shvatis, a to nema veze s godinama. Nisam retardiran i sve razumem sta pricate, a jedino sto sam rekao je da se ne slazem sa onom codeusovom izjavom na sa pocetka teme, i to je to. Ovo drugo sto pricate nije nikakva filozofija i nema sta da se shvata, i sve se podrazumeva. Ja sam jedan od onih koji da su to videli bar bih se zapitao sta se desava, i ako ne stanu posle 20 sekundi, onda znaci da nesto nije u redu. Sve do sada zajebancije koje sam video, tipa `Davim se, upomoc` su upravo toliko trajale i deca su odmah nastavila sa normalnim kupanjem. Niko te ljude ne moze da krivi sto nisu videli (jer nisu ni duzni), al je cinjenica da su ljudi poceli da gube ono sto ih cini ljudima. Da se razumemo, ni o sebi ne vode dovoljno racuna, kako ce tek o drugima? (konkretno ovo za motor i voznju bez kacige i manijacenje
:: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll
:: :: Razumem ja i tebe, Snupi, ali nisi shvatio poentu priče.Nebitno je, mlad si, shvatićeš..
toothless I ti nisi skontao... 12.07.2012. 19:11 #430854

i da, imam pravo da krivim roditelje, i boli me baš karijes da li je to nekome ružno jer istina boli.
Uostalom, Codeus je već objasnio.
Samo mi nije jasno gde ste vi bili kod bolesnih tema o kojima pričam?!
Ovde je reč o nesporazumu, a vidiš na pta ste vi prvi pomislili.Doduše, i ja sam na prvu loptu, zato svaki sumnjiv post pročitam dva puta.

Drugo je ovo što Alrad piše kad se iskradeš i niko ne zna.Sva rodbina i društvo javno kažu da znaju gde su išla deca.Nije to Njujork sa 1000000000000 stanovnika, pa da se ne znaju ljudi...Svi su znali `ali su mislili da se ništa baš njihovoj deci neće desiti...` E pa, misliti i srati nije isto... Tražili su đavola i dobili ga...

I na kraju da dodam da me zabole kurac za njihove roditelje jer je bolje da su se oni udavili nego deca.Onda bi deca bar naučila nešto od roditelja, kad ovako nisu.Uvek je bolje da dete sahrani roditelja nego obrnuto...jadne su one ostale sestre tih devojčica sa tim roditeljima...

:: Ko je uopste pominjao ko je kriv za smrt devojcica!? Od vacarenja odosmo na to ko je kriv a ko prav, sta bi ko uradio da ima decu, ko se davio bla, bla, bla. Sala (ako se moze tako nazvati) je krajnje bolesna. Ruzno je da se osudjuju roditelji. Pitanje je je l su im deca uopste rekla gde idu. Na kraju krajeva kao sto rekoh apsolutno je nebitno ko je kriv. Njih vise nema, a bolesni komentari ostaju bolesni komentari
codeus @tootles 12.07.2012. 19:22 #430857

ma pusti bre .. klasika .. ljudi samo pretce preko recenica bez razumevanja i uvek im jedna recenica zapadne za oko .. i onda se nakce na to kao zumzara na `sladoled`

Snoopy- Re: Re: Re: 12.07.2012. 19:24 #430858

Ovo menja stvari dosta x)
Iako sam se nasmejao posteno, bolje da ne pricamo o tome sad.

@Tut- kontam sve sto kazes, i ja sam prvi rekao da je bolesno to sto pominjes, ona tema za onu devojku sa snegom, i mislim jos neka isto da je bila gde se to poteglo, ona fora `Najsladje je piche kad mu dlaka niche` itd. Gnusno. Samo smo ja i ti odreagovali u toj temi. Ostalima je mozda bilo interesantno, a meni ni najmanje.

G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: jao snupi hebote .. pa procitaj sta sam rekao
:: `ja bi skocio u oba slucaja .. pa makar da ih malo izvacarim
:: slucaj
:: 1: devojke se stvarno dave .. ja skocim ..spasim stvar .. padnu poljupci .. cvece .. pohvalnice .. izadjem na TV .. faca 1 dan
:: 2:devojke laziraju `fejkuju` :) .. ja skacem na haubi ... skocim i kao pocnem da ih spasavam pri cemu ih malo izvatam za guzu i shubaru ! .. pri cemu je to njima bas neprijatno i propao im fazon .. veruj mi nece vise to raditi .
:: comprend
toothless Nema veze...ko zna zašto je to dobro... 12.07.2012. 19:28 #430860

Ovakve teme i treba da budu popularne jer će naterati ljude da počnu da razmišljaju ozbiljnije o svojoj deci.

Pustite sranja o pravima deteta i proseravanja o ljudskim pravima da `dete zna šta je njegovo pravo i šta je najbolje za njega`...

Svako ko ima decu će posle ove teme dva puta razmisliti pre nego što pusti dete samo negde.Zapamtite, bolje je da dete plače što ga ne puštate negde, nego da vi plačete što ste ga pustili.Nisam pristalica diktature nad decom ali da su današnji roditelji raspušteni i neodgovorni-stojim iza toga kao stena....Vidite šta se dešava, nemojte da vam jedan trenutak nepažnje upropasti život jer se krivica nosi do kraja života...

:: ma pusti bre .. klasika .. ljudi samo pretce preko recenica bez razumevanja i uvek im jedna recenica zapadne za oko .. i onda se nakce na to kao zumzara na `sladoled
toothless Drago mi je da smo se razumeli... 12.07.2012. 19:29 #430862

pozdrav za tebe i Ivana Stojka...
Ne želim da se svađam sa ljudima ovde, veruj mi da me užasno bole ovakve tragedije i da poludim kada čujem da neko napravi ovakvu grešku i izgubi oba deteta... ne dao Bog nikom tako nešto...

:: Ovo menja stvari dosta x)
:: Iako sam se nasmejao posteno, bolje da ne pricamo o tome sad
:: @Tut- kontam sve sto kazes, i ja sam prvi rekao da je bolesno to sto pominjes, ona tema za onu devojku sa snegom, i mislim jos neka isto da je bila gde se to poteglo, ona fora `Najsladje je piche kad mu dlaka niche` itd. Gnusno. Samo smo ja i ti odreagovali u toj temi. Ostalima je mozda bilo interesantno, a meni ni najmanje.
:: :: jao snupi hebote .. pa procitaj sta sam rekao
:: :: `ja bi skocio u oba slucaja .. pa makar da ih malo izvacarim
:: :: slucaj
:: :: 1: devojke se stvarno dave .. ja skocim ..spasim stvar .. padnu poljupci .. cvece .. pohvalnice .. izadjem na TV .. faca 1 dan
:: :: 2:devojke laziraju `fejkuju` :) .. ja skacem na haubi ... skocim i kao pocnem da ih spasavam pri cemu ih malo izvatam za guzu i shubaru ! .. pri cemu je to njima bas neprijatno i propao im fazon .. veruj mi nece vise to raditi .
:: :: comprend
Snoopy- - - 12.07.2012. 19:31 #430863

Evo tema za onu klinku od 15g sto su svi pricali kako bi je razvalili

http://pcberza.rs/forum/topic.php?pg=2&topid=43103&forid=20&katid=5

Prvi sam ja odreagovao da su malo zastranili, pa se prikljucio i dex, pa onda ti, Tooth.

A za decu, bolje i na lancu nego u kovcegu ko ovo dvoje sad. Lepo naucis dete dok je malo da pliva, ili kad vec nisi, sa njima pod ruku pa ih uci. Sad im dzabe sve.

ivanstojko @toth 12.07.2012. 20:05 #430865

broj poruka: 400
Niko se ovde nije svadjao. Zasmetalo mi je to sto je codeus napisao u postu i to je to. U svakom slucaju nezamisliva tragedija. To sto mi ovde kenjamo ko je u pravu, sta je ko rekao, ko je kako shvatio njih ne moze da vrati. Toliko od mene. Pozz
codeus Re: @toth 12.07.2012. 20:31 #430869

i od mene zadnje ..

stojkic jedini si ti omasio temu .. uhvatio si se za tragediju pa tragediju .. vidim da je u necijem selu smrt jos uvek tabu tema ..

temu nije pokrenula tragedija te dve nesrecne devojke .. vec VEST da 5000 ljudi nije reagovalo .. i naravno pljuvajne po `namima samima`

kada spojis duboku vodu i neplivace ne da nije nezamislivo vec naprotiv veoma izvesno da ces imati davljenika .. to imas svake godine na svakoj vodi u svakom gradu .. na planeti..od kad je vode i neplivaca ..

moji postovi su bili upuceni na moguci razlog zasto niko nije reagovao !

ovde se radi o elementarnom nepoznavanju psihologije davljenika i brzini davljenja ..

svaki nesrecni slucaj jeste tragedija .. ali ova tema nije in memoriam

:: Niko se ovde nije svadjao. Zasmetalo mi je to sto je codeus napisao u postu i to je to. U svakom slucaju nezamisliva tragedija. To sto mi ovde kenjamo ko je u pravu, sta je ko rekao, ko je kako shvatio njih ne moze da vrati. Toliko od mene. Pozz
gliga79 Gde ide ovaj svet i mi sa njima!!!!???? 12.07.2012. 20:32 #430871

broj poruka: 4641
Stalno se pominju Amerikanci i njihova glupost, a Srbi pametni?
Kad god pokusam da napravim razliku ono sto se desavalo ili se desava me demantuje.
Pa mi da smo pametni, ne bi bili na dno Evrope.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

philaemos ... 12.07.2012. 21:30 #430874

broj poruka: 2743
Neka im je laka zamlja.

Deca nisu u stanju da vode racuna o sebi, zato mora roditelj da misli umesto njih i da planira unapred.
Ali Boze moj, ne mozes uvek da ih zastitis, a sada je kasno da se prica.
Mene roditelji nisu mogli uvek da kontrolisu kako treba i gluposti su se desavale, ali mi nikada ne bi dozvolili da idem da se kupam a ne znam da plivam. Niti bi ja smeo da uradim tako nesto glupo bez njihovog znanja. Vaspitanje.

Tako da se u nekim izjavama slazem sa Codeusom i Toothlessom.

pasduh ... 12.07.2012. 21:49 #430878

broj poruka: 451
Žalosno za devojčice i njihovu porodicu, žalosno i za 5000 kipova.

@ivanstojko
+1
@Snoopy
+1

@codeus
?????????????????????????????????????????????????????????

one way or another

codeus Re: ... 12.07.2012. 22:12 #430880

kad naucis da citas .. shvatices

:: Žalosno za devojčice i njihovu porodicu, žalosno i za 5000 kipova
:: @ivanstojk
:: +
:: @Snoopy
:: +
:: @codeu
:: ????????????????????????????????????????????????????????
:: one way or another
philaemos ... 12.07.2012. 22:19 #430881

Mislim da ste malo pogresno shvatili Codeusa. Jes` malo morbidan, ali ima sustinu.
Sablaznjavate se, a sutra cete i zaboraviti na ceo ovaj dogadjaj.

Da se nadovezem na njegovu pricu:
U mom kraju ima gomila tinejdzera koji se non stop uvece dernjaju, svadjaju, napusavaju, vriste, psuju, prete, placu, piju, i ne znam ti sta jos. Zapomaganje uz urlike `silovanje` i `upomoc` je normalna pojava svake druge veceri.
Ranije se uvek iscimam izletim na terasu, i vidim posle 3 sekunde da se svi klinci cepaju od smeha.
Prestane covek da obraca paznju, a kada se bude desila tragedija, e onda jbg, niko nije hteo da pomogne...

gile23 ... 12.07.2012. 22:34 #430883

broj poruka: 9121
Zalosno, ali za ovo su krivi svi. Prvo pocevsi od roditelja koji ih nisu naucili da vode o sebi racuna, do spasilaca koji su trebali da budu tu u jezeru i obrate paznju da li se neko davi, oni su placeni za to, cak neko i da fake-uje oni treba da polete, ali cisto sumnjam da ce toliko odvazan klinac da se pojavi da fake-uje spasioca, i na kraju same devojke koje nisu umele same da se cuvaju, ali nazalost one su tu najmanje krive.

Takodje svako od tih 5000 ljudi treba na neki nacin da se stidi, ali opet oni nisu placeni da vrse tu duznost, a kamoli da rizikuju svoj zivot zarad tudjeg, hriscanski i moralno je zrtvovati se za nekog drugog, ali danas je takvo vreme da se niko za nikoga ne brine.

Ako hocete danasnje klince da vam opisem u par recenica posto sam njima blizi po godinama od svih vas koji ste se ovde javili. Ja kada sam bio klinac starijeg nisam smeo da pogledam, a kamoli da mu se usprotivim jer ce mi lupiti par samara i zavrsiti pricu. Danas klinac 3 do 4 razred osnovne skole psuje gadja nekoga 4 godina srednje skole, naravno nama to izgleda smesno. Ali kada je manja razlika prica postaje drugacija, ovaj matoriji ovog malog premlati (ko si ti da me izazivas bez ijednog razloga), sutradan mali dodje sa nekim nozem ili nekim drugim hladnim oruzjem, dzabe tebi sto si ti jaci ili stariji,... Ovakvo ponasanje mladjih generacija se prenosi i na taj nacin razlicitog zajebavanja (fake-ovanja). Naravno klinarija nije svesna svoje nesvesti, pa na kraju neke dobre devojke kojima to nikada nije palo na pamet ispastaju.

Koji je razlog ovome, kucno vaspitanje. Kucno vaspitanje je u zapadnom svetu, a i kod nas zapostavljeno jer roditelji jure za novcem i nacinom da prezive, ali tada prave ogromnu gresku zapostavljajuci svoje dete koje vaspita ulica.

A sto se tice mi vs USA, mi smo toliko beznacajni u ovom svetu da je mozda nekome ovde tesko da shvati, USA je barem 10 godina ispred nas u skoro svakom pogledu.

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
philaemos @gile23 12.07.2012. 22:44 #430887

Ti li si jedan od onih sto se uvece deru ispod mog prozora?
Salim se.

+ 1

pasduh Re: Re: ... 12.07.2012. 22:58 #430892

broj poruka: 451
@codeus
:: kad naucis da citas .. shvatice

Voleo bih da podelim jednu kratku priču sa tobom.

ZEN SVAKOGA TRENA

Učenici zena su sa svojim učiteljima najmanje deset godina
pre no što se usude da podučavaju druge.

Nan-ina poseti Teno koji je prošavši svoje učenje, postao
učitelj. Zadesi se da taj dan bude kišovit, pa Teno obu
klompe i ponese kišobran. Pošto ga je pozdravio, Nan-in
primeti: `Pretpostavljam da si svoje klompe ostavio u
predvorju. Hteo bih da znam da li ti kišobran stoji levo
ili desno od klompi.`
Teno, zbunjen, nemade brz odgovor. Shvatio je da nije sposoban
da svakog trena uz sebe ima zen. Posta Nan-inov učenik, učivši
još šest godina da bi dosegao prisustvo zena u svakom trenu.

one way or another

codeus Re: Re: Re: ... 13.07.2012. 13:15 #430944

:)

volim ZEN price ..

i razumem sta pokusavas i da mi kazes .. ali ZASTO ?

kad sam imao 10g zanimao sam se za zen, budizam i samuraje !
sad sa 30 samo za konkubine

:: @codeu
:: :: kad naucis da citas .. shvatice
:: Voleo bih da podelim jednu kratku priču sa tobom
:: ZEN SVAKOGA TRENA
:: Učenici zena su sa svojim učiteljima najmanje deset godin
:: pre no što se usude da podučavaju druge
:: Nan-ina poseti Teno koji je prošavši svoje učenje, posta
:: učitelj. Zadesi se da taj dan bude kišovit, pa Teno obu
:: klompe i ponese kišobran. Pošto ga je pozdravio, Nan-i
:: primeti: `Pretpostavljam da si svoje klompe ostavio u
:: predvorju. Hteo bih da znam da li ti kišobran stoji lev
:: ili desno od klompi.
:: Teno, zbunjen, nemade brz odgovor. Shvatio je da nije sposoba
:: da svakog trena uz sebe ima zen. Posta Nan-inov učenik, učivš
:: još šest godina da bi dosegao prisustvo zena u svakom trenu.
:: one way or another
groftrade why did you do it .. what made you stop and turn around .. 13.07.2012. 15:19 #430952

broj poruka: 73
http://www.youtube.com/watch?v=ZQKYjwk5HPA&feature=related

my lost soul was saved by a stranger
who saved my life
you saved my life
why did you do it
what made you stop and turn around
do you even know the reason
why you had to help me out
just when i knew it
it was my time to sink or swim
you came along and pulled me out
of all the trouble i was in
why did you do it
why did you risk your life for mine
who`d have done the same for you
who`d have saved you just in time......................................................

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs