Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Ewe comp, iskustva sa uvoznikom i reklamacijom
STRANA 2 OD 4  
ENVIDIA ... 02.09.2013. 10:13 #511811

status: user
broj poruka: 562
Ja imam kartu i idem na sud ako treba meni je to zanimljivo. Ja sam opusten za to. Ja mogu da cekam godinu dana da im kvarim ugled i da idem na sud. Moj komp radi. Ja nisam drugi ljudi.
Samo ce jednu sansu da dobiju da mi daju 580, 6970, 7970.
Posle toga povracaj novca po zakonu.

Eto sami kazete sta se ljudima dogadjalo. To se meni nece desiti ali zar je dobro placati ljude koji to rade drugima i njihova Lightening i SOC sranja ili uzeti EVGA.
Kupio sam je u Srbiji i saznao da imam dozivotnu garanciju.
Ali samo ja, kada bi je prodao morao bi da prebacujem garanciju.
To je osiguranje kao od kradja ili da se postupa sa hardwarom ljudski ne da se seta i daje kome stigne.
Posle pitaju zasto ne kupujem hardware u Srbiju, zato sto ovde je polovina sadista a polovina mazohista za svoje pare.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 @Wlada 02.09.2013. 10:22 #511813

broj poruka: 17098
Ti kupujes performanse, to i placas.
Dakle karta nova tek izasla kosta 400e
i pravi 50 frejmova u recimo krajsisu 3,
to si platio to si dobio.

Crkne ta karta nakon dve i kusur godine,
da imaju takvu istu, dobio bi nju i cutao bi,
il tako?
To si platio, to je crklo, to si i dobio.
Ne bi se bunio, il tako?

A ta karta pravi opet iste frejmove kao i ta sto je crkla,
i ta karta ako bi je bilo u prodaji ne bi kostala 400e sad kao kad si je ti kupio novu nego 150e bi joj bila sad cena.

Dakle dace ti kartu koja pravi isto 50 frejmova u krajsisu 3 i sad ne kosta 400e,
dakle opet to sto si platio to ces i dobiti. Ne mozes ti da zahtevas povracaj istog novca nakon skoro 3 godine, jer to ne vredi sad koliko si ti nekada platio.

Ne budi alav,
ostecen biti neces,
ako te usere dobices nesto jace od crknute karte.

Kupi npr. auto od 5 000e ili telefon od 500e
nakon 3 godine trazi povracaj tog istog novca ili ga sam prodaj za te pare ako je ispravan, da da, dobices te iste pare, sigurno...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 OC
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ENVIDIA ... 02.09.2013. 10:24 #511814

MA KOJE PERFORMANSE POVRACAJ NOVCA SA RACUNA UKOLIKO SE NE POSTIGNE DOGOVOR! BAS SU U ZAKONU STAVILI PERFORMANSE KAO VAZNU STAVKU.

Dexter013 @Wlada 02.09.2013. 10:26 #511815

Da ti daju istu kartu kad bi je imali il bi smeo da se bunis?
Nju si kupio, ona je crkla, nju si opet dobio.
Sta onda?

A koliko ona sada vredi?

To sto ti pricas se radi samo u prvih 6 meseci.

ENVIDIA ... 02.09.2013. 10:27 #511817

Ne nebi se bunio 5870 2GB 6 ulaza za monitor.
Novu da mi daju ne bi se bunio.

Dexter013 @Wlada 02.09.2013. 10:43 #511818

Ali bi se binio za neku drugu kartu koja radi apsolutno isto kao i 5870?!

ENVIDIA ... 02.09.2013. 11:00 #511819

Ista je 6970.
2% jaca.
Zato sto je 5870 sa 2GB dobra karta a one posle sto su izlazile pogotovu srednja klasa su gluposti. 5870 je jaca od 6870. Od 6950 je stabilnija i bolja...

Dexter013 ok 02.09.2013. 11:10 #511820

Dobices 6870 ili 6950, cuti i uzivaj...

ENVIDIA ... 02.09.2013. 11:16 #511822

Necu sigurno uzeti te dve karte. 6970 je bila prodajna cena 100e jeftinija od moje.
To je najmanje sto cu pristati na nju. I to da se raduju sa 6970. Jel ne bi trebao zato sto je karta losa i jeftinija od moje ali da kazemo naredne godine je bila najaca klasa pa samo zato sto ja pristajem na to inace ne moram.
Kao da pristanem iako znam sta je 6970 i da sam ja bio srecniji sa 5870 nego sa 6970.
Ali ajde kazem bila je najaca u seriji, to su jedine karte koje kupujem i koje me zanimaju, ima 2GB memorije a njima je jos bolje jel je Eyfinity bila 120e skuplja u prodaji nego 6970.

neXus2000 Re: ... 02.09.2013. 11:19 #511823

broj poruka: 3351
Istih ili slicnih performansi. `Adekvatna zamena`

:: MA KOJE PERFORMANSE POVRACAJ NOVCA SA RACUNA UKOLIKO SE NE POSTIGNE DOGOVOR! BAS SU U ZAKONU STAVILI PERFORMANSE KAO VAZNU STAVKU
::
Bobi4ever ??? 02.09.2013. 11:22 #511824

broj poruka: 4890
A sta ako ne budu imali 6970?
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

Dexter013 @Bobi 02.09.2013. 11:23 #511825

On rece 7970 u tom slucaju...

ENVIDIA ... 02.09.2013. 11:29 #511826

Ma poslacu ja nekog iz rodbine koji radi u pravosudju pa nek im izdiktira zakon i nekog ko ce da pozove kolege odmah ako se budu bunili i cao.
Ovo sto kazes za 6870, to je sa 5870 zestok korak nazad. Serija 6xxx je za seriju 5xxx sto i Haswell za Ivy Bridge, isto. Znaci nema razlike. Ja sam se majke mi bolje osecao sa 5870 nego sa 6970 ali bi pristao na 6970 jel kazem imaju isto memorije, slican skor, najaca karta u seriju, jos im je povoljno jel je 120e kazem jeftinija prodajna cena bila.
6870 sa manje memorije nego Fermi je djubre u odnosu na 5870.
Ma i 6970 ja sam imao utisak da su oni uradili update u 3D Mark 11 da bi dao 700 poena vise u Performanse testu. To je 200 u Xtreme. To su slicne performanse.
Znaci ukoliko se ne postigne dogovor imam pravo po zakonu na povracaj novca.
Ne trazim da mi daju skuplje nego sto sam platio. Nudim im znaci najbolju opciju na koju mogu da pristanem je karta koja je priblizne performanse kao moja a bila je 120e jeftinija u prodaji. Preko toga necu da im dozvolim jel me ne zanimaju interepretacije njihove.
Zbog takvih stvari 20% ovih ljudi kod nas je kupilo nesvesno pokvarenu stvar i dobilo u zamenu sto nikada ne bi kupili.
Meni je stvarno drago sto se takve stvari samnom vise nece desavati 25e posta je mala stvar za cimanje za hardware koji kosta 400-500-600e.
Jedan od razloga je i to kada me neko pita zasto Classified.
Ne zelim da uzmem nesto a da zavrsim sa drugim, a da ni ono prvo nisam zeleo.
Moze i GTX580 ona je cenovno isto kao moja bila.
Referentna, nereferentna koju hoce marku i 6970 isto koju hoce.
I 7970 isto koju hoce.
Da ne pristajem na 7950 i 570.
Cak ni na GTX770. Zato sto imam fobiju od obogaljenih karti.
Znaci bolje 6970 nego 7950.:)
Znam da je 7950 bolja i jaca mnogo ali jbg to je neki moj trip koji sledim da se samo karte iz single najace serije mogu kupiti. Ni duple ni profesionalne ne siromasan PCB, samo single normalna karta najaca u seriji. Bolje i starija nego nova slabija.

A mogu da kupe i 580 Classified sa EVGA Bstock veoma povoljno za polovinu para koliko je na racunu i za nju cu da im doplatim jos 100e. Iako bi mi bila druga 580.
ITnemanja I tata bi sine.. 02.09.2013. 11:55 #511832

broj poruka: 18
Kad bise tako resavale reklamacije kao sto ti zamisljas niko nikad od nas ne bi vise kupio novi auto, racunar ili bilo sta sto može da se pokvari jer bi smo posle 2-3 godine od prve kupovine dobijali noviji modle i tako stalno u krug. To sto imas neku familiju u pravosudju apsolutno ne znači da poznaju materiju. Za tvoj ``problem`` je nadležno udruženje za zastitu potršača (u tvom slučaju izdlega da ce morati da bude formirano udruženje za zaštitu uvoznika jer si se naoštrio na njih a sam ne znaš sta i kako treba) a tek ako se ne postigne dogovor uz pomoc udruzenja za zastitu potrosaca poziva se trzisna inspekcija. u tom slucaju sve zavisi od inspektora kome je dodeljen tvoj slucaj jer nas zakon je takav da ga mozemo opusteno tumaciti na 2-3 nacina (zavisi od situacije).

Član 34.
Potrošač ima pravo prigovora na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu,za koje se ne izdaje garantni list, zbog nedostataka koji su nastali u roku od šest meseci od dana kupovine, odnosno izvršene usluge . Uz prigovor iz stava 1. ovog člana podnosi se račun o kupljenom proizvodu, odnosno izvršenoj usluzi. Prigovor se podnosi u prodajnom objektu u kome je proizvod kupljen, odnosno usluga izvršena, a uz saglasnost potrošača i na drugom mestu koje je za to određeno, licu ovlašćenom za prijem prigovora koje mora biti prisutno na tom mestu tokom radnog vremena.
Ovlašćeno lice odlučuje o prigovoru istog dana kada je prigovor podnet, a najkasnije u roku od osam dana od dana podnošenja prigovora. Prodavac, odnosno davalac usluge je dužan da svojim aktom bliže utvrdi način i uslove rešavanja prigovora.
Član 35.
Ako je prigovor iz Člana 34. ovog zakona osnovan zbog nedostatka na
proizvodu, potrošač ima pravo na:
1) zamenu kupljenog proizvoda za nov proizvod, odnosno proizvod odgovarajuće marke (modela, tipa) ili
2) da mu se vrati iznos plaćen za taj proizvod u visini maloprodajne cene tog proizvoda na dan vraćanja ili
3) otklanjanje nedostatka na proizvodu.

Obrati paznju da nacin resavanja reklamacije imas pravo da biras u prvih 6 meseci jer zakom u tom slucaju smatra da je uredjaj došao sa fabričkom greškom kupcu tj DOA (dead on arrival), posle tog roka ovlasceni servis ili uvoznik moye da resi reklamaciju na nacin na koji to njima odgovara u skladu sa Članom 34. tačkom 1)
zamenu kupljenog proizvoda za nov proizvod, odnosno proizvod odgovarajuće marke (modela, tipa). U prevodu mogu da ti daju GTX650-TI ili GTX650-Ti Boost ili 7790-7850 i to je to a ti onda sudskim putem da dokazujes da li su te performanse slicne ili nisu. A u tom slucaju tesko da ces pobediti. Bolje budi korektan-realan i trazi da ti ako ti je eyefiniti bitan nabave prilikom nekog od sledecih uvoza neku 7850 ili 7790 koja ima mogucnost povezivanja 6 monitora nego da teras inat pravno bez veze jer u tome niko ne profitira a njih bas briga sto je tebi bitno 6 monitora oni gledaju okvirno rang perfomansi karte i daju priblizno slicne snage model i odose dalje.. malo strpljenja i razumevanja i daleko ces dogurati u odnosu sa ljudima umesto takvim ``nadrkanim`` stavom u startu. A oni ce ti sigurno izaci u susret kao i svi drugi distributeri u takvom specificnom slucaju. Inace kontam da imas 5870 eyefinity 6 sa 6x mDP (imam ih par licno) treba da znas da grafike koje ti njima zelis da trazis tipa gtx580/7970 itd.. nemaju iste konektore niti mogucnost 6 monitora (za koju kazes da ti je bitna). ovde si samo rekao da zelis prosto pretnjom da profitiras 2 generacije gore kako ne bi morao da placas upgrade u performansama pa ides na APP.. :) pozz i srecno u tome

cudan smo mi narod..

codeus Re: ... 02.09.2013. 11:58 #511833

broj poruka: 4054

jasno je vama kakvu zbruku je napravio taj hebeni usrani zakon !!!!

svo sranje je prebaceno na ledja prodavca a ne proizvodjaca opreme ..

samo ukoliko prodavac ima ugovor sa OEM-om mozete dobiti garanciju koju daje OEM .. kao ono sto su se neki klinci ovde busali kako proizvodjac daje 5g garancije a nasi samo 2g..

e pa ako hoces 5g idi u EU pa zivi .. u srbiji brale vaze drugi zakoni

meni i dalje nije jasno (jasno mi je) kao mozes da kupis jedan brend a u zamenu dobijes drugi brend !!!!

zato su i uveli tu klauzulu ` iste ili slicne preformanse/snage il sta vec`

da je nesto barem normalno u ovoj zemlji - kad doneses karticu na reklamaciju majstori kazu OK probacemo da je popravimo .. popravili smo evo ti je nazad , ili nemoze da se popravi - proizvodjac ove kartice daje tj nudi u zamenu sledece svoje modele .. model1, model2 i sl pa ako ti se svidja ti uzmes model1 i nastavlja ti se garancija do isteka ORIGINALNE kartice koju si uzeo .. ako ti se nesvidjaju ponudjeni modeli ti kazes `jebi se` daj pare .. prodavac kaze OK .. proslo je toliko vremena pa je odbitak npr 60% i tebi iskesira 40% sa fiskalnog i JEBI SE KLINAC IDI DRKAJ URAC ..

ali ne ... ovde je kao na marsu .. borba i fajt 24/7

ali to je samo kad su GRAFIKE u pitanju ... smesno

drugaru u radnji je neki matorac vratio laptop posle 14meseci , izgreban, slomljen ekran i trazio pare nazad ?! kao nesvidja mu se vise ... vrati pare .. alo bre matori ili popi lek ili dobijas saku u glavu

:: Ma poslacu ja nekog iz rodbine koji radi u pravosudju pa nek im izdiktira zakon i nekog ko ce da pozove kolege odmah ako se budu bunili i cao
:: Ovo sto kazes za 6870, to je sa 5870 zestok korak nazad. Serija 6xxx je za seriju 5xxx sto i Haswell za Ivy Bridge, isto. Znaci nema razlike. Ja sam se majke mi bolje osecao sa 5870 nego sa 6970 ali bi pristao na 6970 jel kazem imaju isto memorije, slican skor, najaca karta u seriju, jos im je povoljno jel je 120e kazem jeftinija prodajna cena bila
:: 6870 sa manje memorije nego Fermi je djubre u odnosu na 5870
:: Ma i 6970 ja sam imao utisak da su oni uradili update u 3D Mark 11 da bi dao 700 poena vise u Performanse testu. To je 200 u Xtreme. To su slicne performanse.
:: Znaci ukoliko se ne postigne dogovor imam pravo po zakonu na povracaj novca
:: Ne trazim da mi daju skuplje nego sto sam platio. Nudim im znaci najbolju opciju na koju mogu da pristanem je karta koja je priblizne performanse kao moja a bila je 120e jeftinija u prodaji. Preko toga necu da im dozvolim jel me ne zanimaju interepretacije njihove
:: Zbog takvih stvari 20% ovih ljudi kod nas je kupilo nesvesno pokvarenu stvar i dobilo u zamenu sto nikada ne bi kupili.
:: Meni je stvarno drago sto se takve stvari samnom vise nece desavati 25e posta je mala stvar za cimanje za hardware koji kosta 400-500-600e.
:: Jedan od razloga je i to kada me neko pita zasto Classified
:: Ne zelim da uzmem nesto a da zavrsim sa drugim, a da ni ono prvo nisam zeleo.
:: Moze i GTX580 ona je cenovno isto kao moja bila
:: Referentna, nereferentna koju hoce marku i 6970 isto koju hoce
:: I 7970 isto koju hoce.
:: Da ne pristajem na 7950 i 570
:: Cak ni na GTX770. Zato sto imam fobiju od obogaljenih karti
:: Znaci bolje 6970 nego 7950.:
:: Znam da je 7950 bolja i jaca mnogo ali jbg to je neki moj trip koji sledim da se samo karte iz single najace serije mogu kupiti. Ni duple ni profesionalne ne siromasan PCB, samo single normalna karta najaca u seriji. Bolje i starija nego nova slabija
:: A mogu da kupe i 580 Classified sa EVGA Bstock veoma povoljno za polovinu para koliko je na racunu i za nju cu da im doplatim jos 100e. Iako bi mi bila druga 580.
Dexter013 @Nemanja 02.09.2013. 12:00 #511834

Ako si upucen ko je Wlada011 shvatices da si sve ovo malo pre pisao u prazno,
On je hteo da baca bombe gde stigne, da se zali licno Tadicu zbog pokvarene asus karte i slicno...

neXus2000 Re: ... 02.09.2013. 12:26 #511838

broj poruka: 3351
Ja sam radio u pravosudju, tj. prekrsajnom sudu i ne da su sudije glupe, nego to je strasno. Oni blage veze nemaju sa zakonom. Niti ga poznaju. Tako da ti ta opcija otpada. Moras za njih da prelistas zakon i da im ukazes na neke stvari. Tako procitaj malo zakon, jer mozes da dobijes adekvatnu zamenu `UVEK`. AKo ne ovog, onda ces onog proizvodjaca.

:: Ma poslacu ja nekog iz rodbine koji radi u pravosudju pa nek im izdiktira zakon i nekog ko ce da pozove kolege odmah ako se budu bunili i cao
:: Ovo sto kazes za 6870, to je sa 5870 zestok korak nazad. Serija 6xxx je za seriju 5xxx sto i Haswell za Ivy Bridge, isto. Znaci nema razlike. Ja sam se majke mi bolje osecao sa 5870 nego sa 6970 ali bi pristao na 6970 jel kazem imaju isto memorije, slican skor, najaca karta u seriju, jos im je povoljno jel je 120e kazem jeftinija prodajna cena bila
:: 6870 sa manje memorije nego Fermi je djubre u odnosu na 5870
:: Ma i 6970 ja sam imao utisak da su oni uradili update u 3D Mark 11 da bi dao 700 poena vise u Performanse testu. To je 200 u Xtreme. To su slicne performanse.
:: Znaci ukoliko se ne postigne dogovor imam pravo po zakonu na povracaj novca
:: Ne trazim da mi daju skuplje nego sto sam platio. Nudim im znaci najbolju opciju na koju mogu da pristanem je karta koja je priblizne performanse kao moja a bila je 120e jeftinija u prodaji. Preko toga necu da im dozvolim jel me ne zanimaju interepretacije njihove
:: Zbog takvih stvari 20% ovih ljudi kod nas je kupilo nesvesno pokvarenu stvar i dobilo u zamenu sto nikada ne bi kupili.
:: Meni je stvarno drago sto se takve stvari samnom vise nece desavati 25e posta je mala stvar za cimanje za hardware koji kosta 400-500-600e.
:: Jedan od razloga je i to kada me neko pita zasto Classified
:: Ne zelim da uzmem nesto a da zavrsim sa drugim, a da ni ono prvo nisam zeleo.
:: Moze i GTX580 ona je cenovno isto kao moja bila
:: Referentna, nereferentna koju hoce marku i 6970 isto koju hoce
:: I 7970 isto koju hoce.
:: Da ne pristajem na 7950 i 570
:: Cak ni na GTX770. Zato sto imam fobiju od obogaljenih karti
:: Znaci bolje 6970 nego 7950.:
:: Znam da je 7950 bolja i jaca mnogo ali jbg to je neki moj trip koji sledim da se samo karte iz single najace serije mogu kupiti. Ni duple ni profesionalne ne siromasan PCB, samo single normalna karta najaca u seriji. Bolje i starija nego nova slabija
:: A mogu da kupe i 580 Classified sa EVGA Bstock veoma povoljno za polovinu para koliko je na racunu i za nju cu da im doplatim jos 100e. Iako bi mi bila druga 580.
MaminDebil ( o )( o )( o ) 02.09.2013. 14:28 #511877

broj poruka: 55
@ ENVIDIA
Opet nema ko da ti menja pelene .. ccc .. jadno dete ... zivis u civilizaciji a odrastas kao indijanac ..
f0rever SVE, ALI 02.09.2013. 14:42 #511882

broj poruka: 3821
Kad lik napisa da je za 5870 2GB adekvatna zamena GTX650TI... :D

Aj boost verzija jos i NEKAKO, ali nikako nisu te kartice u rangu i u klasi..

Evo kako je Dexter, lepo za 470 dobio 670.. Sta cemo sa time?

Za 5870 realno, lik zaista treba da dobije barem 7870 ili 6950/6970/7850 kao najgore resenje.

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

Dexter013 @forever 02.09.2013. 14:45 #511884

Mene je usralo, svestan sam,
ja sam ocekivao amd 6870 ili gtx 560 ti.
I ja bih bio bi zadovoljan sa tim kartama jer su tu negde sa pokojnom gtx 470.

Nisam realno trebao da dobijem gtx 670,
ali naravno nisam se ni bunio.

f0rever Re: @forever 02.09.2013. 14:51 #511885

broj poruka: 3821
Realno se slazem sa tobom, ali 560ti i 6870 su proizvodi koji su po specifikaciji i mogucnostima zaista i u rangu sa 470.

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

:: Mene je usralo, svestan sam
:: ja sam ocekivao amd 6870 ili gtx 560 ti.
:: I ja bih bio bi zadovoljan sa tim kartama jer su tu negde sa pokojnom gtx 470
:: Nisam realno trebao da dobijem gtx 670,
:: ali naravno nisam se ni bunio.
:: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
:: Cooler:TitanVanesa-
:: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O
:: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH
:: MBO:Asus M5A9
:: Case:CM Storm Enforce
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: Mouse:Mx 51
:: Screen: Dell
VMARC Keva na 6 monitora 02.09.2013. 14:56 #511886

broj poruka: 9438
LOL
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

Dexter013 @VMARC 02.09.2013. 14:59 #511887

A najbolje od svega je sto on ima samo jedan jedini monitor...
Cak i hvali neko kuciste, te ima ovo
te ima ono, a nikad od toga nece ni pola da ikada iskoristi...

Tragi komicno.

Blueberry Cast sretnim izuzecima, ali... 02.09.2013. 15:15 #511888

broj poruka: 1272
Posto se radi o Ewe-u, neka bude sretan ako uspe da iskuka 7850, uopste nece biti cudno ako mu ponude 6870 po njihovim prenabijenim maloprodajnim cenama,a cak je i moguce da ce mu uvaliti repariranu grafiku...

Bobi4ever Re: SVE, ALI 02.09.2013. 16:00 #511891

broj poruka: 4890
Kako sta cemo? Uzecemo pravdu u ruke I pravac kod njega kuci po kartu! I onako znamo gde zivi!
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: Kad lik napisa da je za 5870 2GB adekvatna zamena GTX650TI... :
:: Aj boost verzija jos i NEKAKO, ali nikako nisu te kartice u rangu i u klasi.
:: Evo kako je Dexter, lepo za 470 dobio 670.. Sta cemo sa time
:: Za 5870 realno, lik zaista treba da dobije barem 7870 ili 6950/6970/7850 kao najgore resenje
:: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
STRANA 2 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647718.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs