Лепо ако је тако и за разумети је...ако ми кафана не дође главе жена једног дана сигурно хоће...а овде има свашта нешто што може да остави утисак на госте ...
:: Cim kaze da je pod utiskom mora da je tu bila prisutna neka zenska iz Indjije, nije ni gledao kako se kafana zove.. :: :: ::
da me ubijes ne znam kako se zove, tu je negde blizu opstine, dolazi se do nje unaokolo i parkinzi su obelezeni po zonama, kafanica opustena sa pultom na sredini unutra, reko mi lik da su tu najbolji cevapi i nije me zajebo:) @phil, bilo je zemski puna opstina matori :P
:: Решено, само се јавите... Знаш ли у којој си кафани заглавио :: :: :: :: evo ja sam ti sigurica, cim budem bio u prolazu, vala zadnji put kad sam bio tako sam se slatko ugozbio u jednoj kafanici, pod utiskom sam jos uvek: :: :: :: :: :: :: :: Ха! Још ако натрчиш викендом може да се деси поред опуштенције и пивца, наравно `ладног, и роштиљање горе на венцу на фрушкој гори... Па ти види па се немој јавити кад дођеш... Исто наравно важи за све остале форумаше.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: heh :: :: :: :: Hvala na pozivu. Kod Lala ja uvek opustencija i uz pivce :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
@philaemos=Vidim da Ish-Zema ne reaguje, pa moram ja: Lale
08.08.2012. 00:51
status: user broj poruka: 11012
su iskljucivo Banacani. Od svih Vojvodjana, samo oni. Indjija je u Sremu. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ali kada smo kod hladnog piva i cevapcica, zaboravljam sva regionalna obelezja
pozdrav ovo sto ti je Ish nasao je ok cena ja sam ga pre 4 meseca prodao za 235e i od tada ga niko vise nije na stanju imao a nema ni sada, zasto - nemam pojma....
iz istog smo mesta tj. sela - Indjija , samo ja sam iz spiletove konkurentske kuce....haha
@philaemos - nista ne propustas sto nisi cuo - dao bog da i ne cujes
@jumperjack - imarkovic je izgleda bio kod Soce , ranije sam ga u nekoj temi vec pitao i pricali smo o tome....
ako dolazite momci onda mene pokupite sa posla - indjijci znaju gde sam pa na pice idemo...
@адамадам: Где радиш, код Аркана? Код Соће је упечатљивије што је у подруму и нема пулт на средини мада не знам где још на самом центру имају добри ћевапи али ако се екипа скупи кафана Београд је решење, не знам да ли си био од кад се матори Соћа преселио тамо? @тортојед: код мене сва регионална подела се своди на добре и лоше ћевапе и добро `ладно или млако или не дај Боже топло пиво...
:: pozdra :: ovo sto ti je Ish nasao je ok cen :: ja sam ga pre 4 meseca prodao za 235e i od tada ga niko vise nije na stanju ima :: a nema ni sada, zasto - nemam pojma... :: :: iz istog smo mesta tj. sela - Indjija , samo ja sam iz spiletove konkurentske kuce....hah :: :: @philaemos - nista ne propustas sto nisi cuo - dao bog da i ne cuje :: :: @jumperjack - imarkovic je izgleda bio kod Soce , ranije sam ga u nekoj temi vec pitao i pricali smo o tome... :: :: ako dolazite momci onda mene pokupite sa posla - indjijci znaju gde sam pa na pice idemo.. :: :: :: :: http://is.gd/nLswB :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: http://youtu.be/6sTfzzdemj :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Ups, moja greska. Hvala na ispravci. Izvinjavam se.
Sto se tice cevapa nema veze ko ih pravi bitno da su ukusni. Mada moram priznati, najbolje cevape koje sam jeo su iz Novog Pazara, mislim da su pravljeni samo od teletine/govedine.
ja sam jeo isto u NP, Sarajevski, ali nema boljeg cevapa za mene od Banjaluckog :)
:: Ups, moja greska. Hvala na ispravci. :: Izvinjavam se :: :: Sto se tice cevapa nema veze ko ih pravi bitno da su ukusni :: Mada moram priznati, najbolje cevape koje sam jeo su iz Novog Pazara, mislim da su pravljeni samo od teletine/govedine ::
hehe Radim blizu Sarajevske ulice, moram sada da odem kod `Nislije` (imaju solidan rostilj) da kupim banjalucki cevap za dorucak. Poceo da mi krci stomak od silne price.
:: ja sam jeo isto u NP, Sarajevski, ali nema boljeg cevapa za mene od Banjaluckog : :: :: :: :: Ups, moja greska. Hvala na ispravci. :: :: Izvinjavam se :: :: :: :: Sto se tice cevapa nema veze ko ih pravi bitno da su ukusni :: :: Mada moram priznati, najbolje cevape koje sam jeo su iz Novog Pazara, mislim da su pravljeni samo od teletine/govedine :: ::
da kod njega radim....i ne pisi imena takva bas po forumu jbg
cuo sam da je matori uzeo kafanu Beograd...vidim da je odma puno...zna posao hhaaha
ja ne pijem .... uvek raspolozen da vozim.... tako da nije problem bilo koja kafana da se zalomi...ko odluci da dodje
:: @адамадам: Где радиш, код A.... :: Код Соће је упечатљивије што је у подруму и нема пулт на средини мада не знам где још на самом центру имају добри ћевапи али ако се екипа скупи кафана Београд је решење, не знам да ли си био од кад се матори Соћа преселио тамо :: @тортојед: код мене сва регионална подела се своди на добре и лоше ћевапе и добро `ладно или млако или не дај Боже топло пиво.. :: :: :: :: pozdra :: :: ovo sto ti je Ish nasao je ok cen :: :: ja sam ga pre 4 meseca prodao za 235e i od tada ga niko vise nije na stanju ima :: :: a nema ni sada, zasto - nemam pojma... :: :: :: :: iz istog smo mesta tj. sela - Indjija , samo ja sam iz spiletove konkurentske kuce....hah :: :: :: :: @philaemos - nista ne propustas sto nisi cuo - dao bog da i ne cuje :: :: :: :: @jumperjack - imarkovic je izgleda bio kod Soce , ranije sam ga u nekoj temi vec pitao i pricali smo o tome... :: :: :: :: ako dolazite momci onda mene pokupite sa posla - indjijci znaju gde sam pa na pice idemo.. :: :: :: :: :: :: :: http://is.gd/nLswB :: :: :: :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: :: http://youtu.be/6sTfzzdemj :: :: :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: ::
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost, doduse za prvu nisam siguran`
:: su iskljucivo Banacani. Od svih Vojvodjana, samo oni. Indjija je u Sremu :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Ali kada smo kod hladnog piva i cevapcica, zaboravljam sva regionalna obelezja :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.