Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
GTX 660 Ti Reviews Roundup
STRANA 2 OD 2
imarkovic Re: 7970 17.08.2012. 11:21 #436307

status: user
broj poruka: 19084
ko puca na visoko za njega nema cekanja :P

:: Ja ne cekam vise nista, od cekanja nema nista, tako da ce, nadam se, danas da padne jedna Asus DC2. .
::
:: https://sites.google.com/site/qualitymo
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Tristram Re: Re: Re: 17.08.2012. 11:41 #436308

broj poruka: 1872
Baš je to što nam je i razlog za negativnost. Da može nešto da se učini ne bi kukao na suvo već u kompletu s motikom.

:: u pravu si, ali mojne bas toliko negativno, jbg to nam je sto nam je, ja hteo 570, medjutim safet, nema sanse da je dobijem povoljno, ne isplati mi se nista iznad 560ti, previsoke su cen
:: :: Ma jebali ih mi, pre skoro dve godine izašla gtx580 i koštala 500$, lepo, sjajno i ok za top kartu. Danas dobijamo kartu istih performansi za... op... op... za svega 300$ bemtilebac, pa serem ti se ja na takav napredak trošila ona 100W manje ili ne. Ne, rekao sam sebi `nemoj konju više da se oduševljavaš budalaštinama`, kad padnu cene za nekih onako brat bratu 50% pa da pevamo i slavimo
:: ::
:: :: Tačno ono što sam gore stavio, cмутное время
imarkovic Re: Re: Re: Re: 17.08.2012. 11:44 #436309

broj poruka: 19084
tesko je jbg, zajebano je u pm, secam se kada smo pre jedno 4god. kukali kako nam je tesko i da ce biti valjda bolje.. a sada nisam nikog cuo da tako nesto barem samo kaze.. sto je mnogo lose..

:: Baš je to što nam je i razlog za negativnost. Da može nešto da se učini ne bi kukao na suvo već u kompletu s motikom
:: :: u pravu si, ali mojne bas toliko negativno, jbg to nam je sto nam je, ja hteo 570, medjutim safet, nema sanse da je dobijem povoljno, ne isplati mi se nista iznad 560ti, previsoke su cen
:: :: :: Ma jebali ih mi, pre skoro dve godine izašla gtx580 i koštala 500$, lepo, sjajno i ok za top kartu. Danas dobijamo kartu istih performansi za... op... op... za svega 300$ bemtilebac, pa serem ti se ja na takav napredak trošila ona 100W manje ili ne. Ne, rekao sam sebi `nemoj konju više da se oduševljavaš budalaštinama`, kad padnu cene za nekih onako brat bratu 50% pa da pevamo i slavimo
:: :: ::
:: :: :: Tačno ono što sam gore stavio, cмутное время
:: :: ::
Daum ... 17.08.2012. 13:51 #436332

broj poruka: 12805
Kad će bre 660Ti DC2 da izadje, oću da vidim koliko košta pa da odlučim da li nju ili 670... Novčanik me svrbi!

MaliAbner Re: ... 17.08.2012. 17:25 #436375

broj poruka: 7779
Ne moras da ga otvaras samo ga pocesi i vrati u dzep...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Kad će bre 660Ti DC2 da izadje, oću da vidim koliko košta pa da odlučim da li nju ili 670... Novčanik me svrbi
:: __________________
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs