Slika ima par megabajta u originalu , mrzelo me da cekam 100 godina da se uploaduje na dodaj.rs zbog mog neta, inace zato je krsh kvalitet jer su resizovane obe slike, ne jer je los aparat :)
@repsi odgovorio
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: fasujes GTX770 (puj, puj!) :: :: Macka ti se proplepsala (bila bi jos lepsa da nije fotografisana kulpiksom - vec na 200 ISO daje groblje od detalja).. :: :: ::
Eto, mogao si kolegzi tortojedu da je das, samo da njegova vec nije ledena, ko vesticja sisa... LM, cestitam i nek` te ova superiorna posluzi dok je nekom ne uvalis...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: aj ako mozes na ovaj sadasnji mail (sad sam ga promenio) jer me onaj prethodni neshto hebe u zadnje vreme.. tj nisam nista dobio. :: pozz :: :: :: `If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` :: Mario Andrett :: ::
Obicno provere da li je fabricki kuler skidan, te pokusaju osporiti garanciju.
Ako to ne prodje, nude ti 6850, 560SE, jer je kartica u klasi (NV560,AMD 6870) skuplja po `njihovom cenovniku`.
Nakon mnogo natezanja, zatezanja, pritezanja, a povremeno i pominjanja oca , majke i kompletne familije, uspe se dobiti ista, ili eventualno kesh po sadasnjoj vrednosti (da ne ulazimo u pravnu polemiku, obicno ih bas briga, makar ih tuzio)...
Sve u svemu, ovo je jedna jako lepa vest, i , ono sto je u svetu normalno, desilo se i kod nas...Zaista lep gest firme i zelim ti da te karta lepo i uspesno sluzi :)
nisu imali sta da ospore jer je fabricki kuler bio fabricki skinut :P
:: U vecini firmi :: :: Obicno provere da li je fabricki kuler skidan, te pokusaju osporiti garanciju :: :: Ako to ne prodje, nude ti 6850, 560SE, jer je kartica u klasi (NV560,AMD 6870) skuplja po `njihovom cenovniku` :: :: Nakon mnogo natezanja, zatezanja, pritezanja, a povremeno i pominjanja oca , majke i kompletne familije, uspe se dobiti ista, ili eventualno kesh po sadasnjoj vrednosti (da ne ulazimo u pravnu polemiku, obicno ih bas briga, makar ih tuzio).. :: :: Sve u svemu, ovo je jedna jako lepa vest, i , ono sto je u svetu normalno, desilo se i kod nas...Zaista lep gest firme i zelim ti da te karta lepo i uspesno sluzi : :: :: A mogao bi i za neko vopi da se otvoris :) ::
nisu imali sta da ospore jer je fabricki kuler bio fabricki skinut :P
:: U vecini firmi :: :: Obicno provere da li je fabricki kuler skidan, te pokusaju osporiti garanciju :: :: Ako to ne prodje, nude ti 6850, 560SE, jer je kartica u klasi (NV560,AMD 6870) skuplja po `njihovom cenovniku` :: :: Nakon mnogo natezanja, zatezanja, pritezanja, a povremeno i pominjanja oca , majke i kompletne familije, uspe se dobiti ista, ili eventualno kesh po sadasnjoj vrednosti (da ne ulazimo u pravnu polemiku, obicno ih bas briga, makar ih tuzio).. :: :: Sve u svemu, ovo je jedna jako lepa vest, i , ono sto je u svetu normalno, desilo se i kod nas...Zaista lep gest firme i zelim ti da te karta lepo i uspesno sluzi : :: :: A mogao bi i za neko vopi da se otvoris :) ::
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Nisam sprzio kartu, nikad to nisam radio. Da su mi dali istu takvu 470 bio bi zadovoljan.
:: :: Opaaaa matori nisi ni ti naivan...spalis kartu kad vidis da vise nema na lageru pa moraju da ti daju ekvivalent novije serije, bole te kobas.. :: :: pozzzzz :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: ::
Sad sam u nekom gradicu relativno blizu Ålesund-a...
Dzabe dajes kuler, toliko je dzabe da bi ga uzeo samo da mi stoji jer nemam kartu za njega :D
Skyfire: ...frekfencija...
:: De si bre Norvezanine , odakle se javljas :: :: Nisam sprzio kartu, nikad to nisam radio. Da su mi dali istu takvu 470 bio bi zadovoljan :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: :: :: :: :: Opaaaa matori nisi ni ti naivan...spalis kartu kad vidis da vise nema na lageru pa moraju da ti daju ekvivalent novije serije, bole te kobas.. :: :: :: :: pozzzzz :: :: :: :: :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: :: :: ::
Svaka cast, ljudi iz TIM-a(inace moje prve komsije u pancevu) jes da su nekad spori jer ne idu svaki dan za bege po robu ali zato uvek ispadnu maksimalno korektni i okej. Oni su cak mogli da ti uvale neki krs kao zamenu a da sebi zadrze tu karticu sto bi ti mnogi pokvareni prodavci uradili, ali oni su ko sto rekoh korektni. meni su uvek izlazili u susret a i volontirao sam kod Zeljka 2-3 nedelje jos kad sam posao u srednju skolu i tu dosta naucio i sastavljanju i rastavljanju kompova :)
Inace ja sam iso imao srecu da nakon sto moj stari lenovo y560 nije mogao da bude popravljen (sarka je u pitanju) uz malo cimanja i poziva menadzerima PINa i posete servisu uspeo sam da dobijem nalog za isplatu i nakon godinu dana su mi uvazili istu vrednost tj svih 60, 000 koliko sam laptop platio godinu dana ranije :)
Kad je zviznulo napajanje dali su mi drugo ne tako jako naravno ali cisto da posluzi da imam komp za net posao i te stvari, a realno mogli su da kazu cekaj tvoje sa servisa i cao, isto su i sad uradili za grafiku za par dana dali mi neku 5450 cisto da imam komp u radu.
@uroshnet Odgovorio
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Jako lepo od njih, cestitam na novoj karti, realno prosao si k`o zmaj :: :: Nego, ako nije tajna, koliko si platio GTX 470 :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
470 sam uzeo od lika polovnu sa 2 godine i 8 meseci garancije :) za 20 000 kada je nova kostala u prodavnici oko 35 000 ako se dobro secam. Matorac neki za klinca kupuje, a mali izgustira komp pa ps3 pa xbox i onda prodaje nakon par meseci do pola godine za dz...
Prvo nudio za 30 000 pa smanjio na 25 000, ja mu lepo rekao karrta je na losem glasu ali on ne kapira samo kupuje najskuplje u tom trenutku, i na kraju sam mu ponudio 20 000 u keshu na ruke sve oma direkt i reseno bilo.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.