Vidi prvo kako ti radi komp, pa posle menjaj procesor. I probaj prvo da kloknes taj tvoj, pa onda menjaj ako bas mora, a mozda nece morati.
:: Ok, ok, znaci GTX460Hawk+...`novi-jaci` procesor za svaku sigurnost :: Da ne otvaram novu temu u vezi procesora. :: Kako bi legao AMD Athlon II X4 651K 3.0GHz 4MB ako uopste moze na plocu Asus M4A77 :: :: ::
@2x nedelje imas ako narucis online da vratis i kazes sta god hoces , ne svidja mi se boja i moraju da ti vrate ceo iznos/novac. ili da naravno zamenis za 6850. Za licno preuzimanje u prodavnici, mislim da ne mozes.
Cisto da dodam da taj Athlon II x4 640 radi kod moje Dunje u kompu sa 6870 bez ikakvih problema...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Ma ko j... mater, ako bude trebalo da se menja menjacu ga i onako igre postaju zahtevnije po pitanju proesorske snage i broja jezgara. Uzimam GTX460 Hawk pa sta mi bog da.
Uzmi probaj i obavezno javi ovde u ovoj temi sta je bilo i kako se ponasa , da li grafika moze da izvuce 60 stabilnih frejmova u kombinaciji sa tim procesorom.
Naravno nemoj sve na ultra giga high detalje...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
:: Ma ko j... mater, ako bude trebalo da se menja menjacu ga i onako igre postaju zahtevnije po pitanju proesorske snage i broja jezgara. Uzimam GTX460 Hawk pa sta mi bog da :: :: ::
Upravo sam je rezervisao za sutra. Cim je pazarim imacu posla ceo dan da sve to isprepakujem kako sam planirao. Cim zavrsim javljam sta se desava. U zdravlje i hvala svima na vremenu koje ste posvetili ovoj temi. pozdrav
sad si miran i za zimu, mada za 19k si imao novu 7850 koja izuva i GTX460 i 6850 uzduz i popreko, al ajde, to je samo neko moje razmisljanje. Cestitam na kupovini, nek te dobro sluzi. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: sad si miran i za zimu, mada za 19k si imao novu 7850 koja izuva i GTX460 i 6850 uzduz i popreko, al ajde, to je samo neko moje razmisljanje :: Cestitam na kupovini, nek te dobro sluzi
Lepo napisah da je to neko moje razmisljanje, procitao sam da je dao 15k i nisam mu predlozio da kupi 7850 koja je skuplja za 4k. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
`sad si miran i za zimu, mada za 19k si imao novu 7850 koja izuva i GTX460 i 6850 uzduz i popreko, al ajde, to je samo neko moje razmisljanje. Cestitam na kupovini, nek te dobro sluzi.`
Gde sam napisao `dodaj jos 4k i kupi 7850` ??? Rekoh da za 19k ima dosta jaca karta, jaca karta povlaci i jacu cenu normalno, samo rekoh da je to neko moje razmisljanje, ja bih sacekao, skupio, dodao, whatever jos 4k i uzeo jacu kartu jer nije velika razlika u ceni, 4k i 10k svakako nije isto, nemoj reci da mi izvrces bez potrebe.
Verujte mi drugari, i tih 15100 RSD probija plafon. Prvo sam trazio MSI HD6850OC i to po ceni od 12500 RSD koliko je do skoro bila ali je vise nema. Prva sledeca cifra je 15100 RSD a isto toliko i u istoj radnji je i GTX460 Hawk tako da sam se za nju odlucio posle konsultacija sa drugarima na forumu berze. Sigurno da ima daleko boljih kartica koje su tek nesto `malo` skuplje ali kako bi one iskazale svoj pun potencijal kada i GTX460 mozda nece moci zbog procesora.
Zajebo si se sa tom karticom. Imaces problema zbog procesora. Lepo ti je predlozio djokosrb.
Vidim da je najbitnije da se samo kupi, nije vazno sta ???
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Verujte mi drugari, i tih 15100 RSD probija plafon. Prvo sam trazio MSI HD6850OC i to po ceni od 12500 RSD koliko je do skoro bila ali je vise nema. Prva sledeca cifra je 15100 RSD a isto toliko i u istoj radnji je i GTX460 Hawk tako da sam se za nju odlucio posle konsultacija sa drugarima na forumu berze :: Sigurno da ima daleko boljih kartica koje su tek nesto `malo` skuplje ali kako bi one iskazale svoj pun potencijal kada i GTX460 mozda nece moci zbog procesora :: :: ::
Cim je bulk pakovanje a kosta 15000 din tu meni nesto smrdi. ne bi je ja kupila verovatno je ili buchna ili ima neki drajverski problem. Ali izgleda privlachno. I ta firma Duocom od kad su oni....nepoznata mi firma totalno.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: :: Cim je bulk pakovanje a kosta 15000 din tu meni nesto smrdi. ne bi je ja kupila verovatno je ili buchna ili ima neki drajverski problem. Ali izgleda privlachno. I ta firma Duocom od kad su oni....nepoznata mi firma totalno :: ::
Ni ja nikad cuo za Duocom i za Emmi Garant si se zajebao, lepo ti kaze zena, a ti zapeo...
@Bobi Ti bi imao 4k da dodas i mozes da cekas, covek ih nema ali ne moze da ceka, stoji mu komp koji ne radi. Nisi pratio temu od pocetka. Razumeo sam sta si Teo da kazes, i ja sam uvek za to sacekaj, dodaj, uzmi jace, ali ovo je malo drugacija situacija.
:: :: Cim je bulk pakovanje a kosta 15000 din tu meni nesto smrdi. ne bi je ja kupila verovatno je ili buchna ili ima neki drajverski problem. Ali izgleda privlachno. I ta firma Duocom od kad su oni....nepoznata mi firma totalno :: ::
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647752. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.