Pa normalno da ce zena da se zali na monitor kada je prevod meksickih serija mnogo sitan, a na 32 incha se ipak lakse cita... pa jos lepo podesen...
:: LO :: A cak sta vise i moja majka gleda u njega kad surfuje i kad gleda online serije pa se do sada nije zalila da je boli glava ili nesto slicno, a recimo zalila se na monitor koji sam imao pre toga (placen 355e) da je boli glava od njega, o kvalitetu samog panela da ne govorim (SPVA Samsungov A panel) ::
Postujem svaciji predlog, ali to ne znaci da moram da se slozim sa istim.
Kakav god da je TV, to je ipak TV. Ne moze da se poredi sa monitorom, jednostavno to su dve razlicite tehnologije.
Fino je to da gledas serije na TV-u, ali kao sto rekoh, tome i sluzi. Odgledas film/seriju/animirani film, sednes lepo u fotelju i uzivas. Sve drugo je po meni neprakticno. Svaka cast stvarno onima koji mogu da pikaju igrice na TV-u, a da im pritom ne smeta gde ce da stave tastaturu i misa. Tj. samo zbog toga moraju da uzimaju wireless komplet, poseban stocic da bi mogli da stave tast. i misa i vrv mora da se menja raspored u sobi samo zbog toga.
U jednome se slazemo, a to je da su ukusi definitivno razliciti.
``They call me... Prophet``
:: LO :: Pa normalno da neces da kupujes bilo koji 32` TV za monitor, evo ja imam D550, lepo podesen, gledam sa metar razdaljine, nit` me boli glava, nit` bilo sta slicno :: A cak sta vise i moja majka gleda u njega kad surfuje i kad gleda online serije pa se do sada nije zalila da je boli glava ili nesto slicno, a recimo zalila se na monitor koji sam imao pre toga (placen 355e) da je boli glava od njega, o kvalitetu samog panela da ne govorim (SPVA Samsungov A panel) :: Sve preko 32` na metar razdaljine je preveliko i jako je bitno koji TV koristis kao monitor i kako je podesen, koliki je input lag, koji je panel itd :: Lako je pljunuti neciji predlog, tesko je informisati se a o ukusima ne treba raspravljati, tu smo svi da damo svoj predlog iz svog iskustva :: Ja samo znam da vise nikad ne bih presao na 22, 23, 24 inca monitor a opet kazem, ukusi su razliciti :: Poz :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: Moja preporuka ide za 3x Dell U2312HM. Bolje uzivanje neces dobiti od ovoga za te pare :: :: :: :: @ostali :: :: :: :: Jbt, ne mogu da verujem kako tako olako preporucujete televizore od 32``... Pa on kupuje monitor, u kojeg treba da gleda svaki dan po nekoliko sati, a ne da bulji u ogroman TV sa tako male razdaljine i da ga boli glava od istog :: :: :: :: Imam u sobi Dell U2412M i LCD TV 32`` povezan sa kompom. I zna se za sta je je monitor, a za sta TV. Na TV-u odgledam film, eventualno opikam fucu sa ortacima i to je to. Suludo mi je da igram igrice, a po najmanje da surfujem ili slicno na njemu. Jednostavno, nije mi to to. Nije predvidjeno za tako nesto :: :: :: :: Tako da nemojte da mesate babe i zabe. Ako hoce covek nesto veliko, neka uzme Dell 27``, mada smatram da je 24`` sasvim dovoljno za monitor i svakodnevno koriscenje :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
U2410 ti je bacanje para jer je profi monitor za fotografiju i štampu. Identičnu sliku daje U2412hm.
@miskonius, reče čovek da mu je mnogo za u2711, ali nije ni on sad ne znam kakav za gaming. Ja sam ga uzeo baš za rad i gaming i pekle su me oči koliko se greje, morao sam da ga vratim u radnju. Ipak je to monitor za rad, pa ko mora neka izvoli. Grafički prikaz u igrama nije ništa bolji barem meni. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.