Evo ga dobri stari srbenda... Ako te to ispunjava, nastavi da trpas i seres po forumu, samo to i znas, slobodno nastavi... :) Otiso medjed da spava, nije mis... Kako volim takve placi*****preko tastature kao sto si ti... :)
:: Mis izasao iz rupe :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
+1 za GTX670. Po meni ubedljivo najbolja kupovina trenutno, znas ono ulozeno/dobijeno.
Evo ja imam Ati 7970, ali za ulozen novac ces najbolje da prodjes sa 670, tu nema greske. I jedna i druga ce da odrade posao. Ja kada sam kupovao kartu pre mesec dana, nigde nisam mogao da nadjem u tom trenutku GTX-a, pa sam zato i uzeo 7970. .)
shvatam na sta aludiras, ali promasio si poentu i to jeftino nVidia ima problema takodje sa drajverima, ne kazem, ali to je kratkorocan problem, ali AMD ima veciti problem, znam da vam je svima muka od tih prici, i meni je vise od tih problema, ali ima ih i to je cinjenica, a ti obrade ako nemas problema, tj. ako se ne susreces s tim drago mi je zbog tebe, ali to ne znaci da je to slucaj kod svih ostalih, budi malo objektivan bar oko jedne jedine stvari sto se tice AMD-a.
:: mislis isto kao za Nvidia drivere.Sta ces danas je svako administrator pa instalira drivere :: :: :: :: ko ima susreta sa novijim kartama zna da su price o drajverima za AMD karte jos uvek u modi :: :: :: ::
Najobjektivnije sto mogu, nemam problem ja ,a ni 3-4 ljudi kojima sam prodao Radeon karte.Inace ti ljudi imaju drivere koje sam im ja stavio i ne menjaju driver svaki mesec kada izadje nov driver.Pretpostavljam da isto pravilo vazi i za Nvida.Taj driver sa kojim ti radi sve kako treba ostavi i ne driaj nista.Ovo bih savetovao onima sa Radeon i sa Nvidia.
:: shvatam na sta aludiras, ali promasio si poentu i to jeftino :: nVidia ima problema takodje sa drajverima, ne kazem, ali to je kratkorocan problem, ali AMD ima veciti problem, znam da vam je svima muka od tih prici, i meni je vise od tih problema, ali ima ih i to je cinjenica, a ti obrade ako nemas problema, tj. ako se ne susreces s tim drago mi je zbog tebe, ali to ne znaci da je to slucaj kod svih ostalih, budi malo objektivan bar oko jedne jedine stvari sto se tice AMD-a :: :: :: :: mislis isto kao za Nvidia drivere.Sta ces danas je svako administrator pa instalira drivere :: :: :: :: :: :: :: ko ima susreta sa novijim kartama zna da su price o drajverima za AMD karte jos uvek u modi :: :: :: :: :: ::
Eto, ja na primer redovno apdejtujem drajvere. Čim se pojavi novi, stari leti. Samo jednom sam se vraćao na stari. Tako da problema praktično da nisam imao. Ali i dalje mi nije jasno kako to da najviše problema sa AMD-ovim drajverima imaju vlasnici nVidijinih karti? Ti drajveri su pravljeni za Radeone, ne za DžiForsove. Kad to skontate nećete pokušavati da ih instalirate za svoje zelene karte, pa nećete ni imati problema sa njima.
hehe ma ok imarkovic je nas drug.Ja kad vidim da sve radi ok ne treba mi druga verzija,jedino ako je bas novija karta onda moraju novije verzije drivera.Inace kod Nvidia kad pukne driver zbog pregrevanja poznato je da ode na 16 boja ,ali tu ne bih krivio Nvidia nego sistem hladjenja karte.
:: Eto, ja na primer redovno apdejtujem drajvere. Čim se pojavi novi, stari leti. Samo jednom sam se vraćao na stari. Tako da problema praktično da nisam imao :: Ali i dalje mi nije jasno kako to da najviše problema sa AMD-ovim drajverima imaju vlasnici nVidijinih karti? Ti drajveri su pravljeni za Radeone, ne za DžiForsove. Kad to skontate nećete pokušavati da ih instalirate za svoje zelene karte, pa nećete ni imati problema sa njima. :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jp :: :: :: ::
au bre sto ti volis da pricas napamet, pa jeste da imam nVidia-u, i uvek cu imati bolju kartu kod sebe u kucistu, ali imam svoje licne korisnike, masu njih koji vec imaju, kojima sam ugradjivao AMD karte i kojima cu ugradjivati karte i odrzavati sisteme i tako dalje, naokolo blize, dovoljno da znam da na windows7 jednostavno moras imati poslednji drajver ako je u pitanju novija igra da ne bi bilo problema, inace hoce da se jave problemi sa crnim ekranom ili pak nesto gore, ja sam se susretao itekako s tim i to samo na ATi kartama, nVidia ili radi ili ne radi jednostavno, mislim nemojte meni da verujete, pogledajte preplavnjeni internet sa informacijama, na forumima...
nemam nista protiv vas i AMD karti, naprotiv, i vi ste moji drugari, nego eto samo hocu da objasnim da ne pricam bas u prazno, realan sam bez obzira sto nemam kartu, nisam od onih koji izbegavaju probleme i nece sebi da priznaju, to nije dobro
:: Eto, ja na primer redovno apdejtujem drajvere. Čim se pojavi novi, stari leti. Samo jednom sam se vraćao na stari. Tako da problema praktično da nisam imao :: Ali i dalje mi nije jasno kako to da najviše problema sa AMD-ovim drajverima imaju vlasnici nVidijinih karti? Ti drajveri su pravljeni za Radeone, ne za DžiForsove. Kad to skontate nećete pokušavati da ih instalirate za svoje zelene karte, pa nećete ni imati problema sa njima. :: :: :: http://www.dodaj.rs/f/2E/KC/34gQPPV6/inside-my-computer.jp :: :: :: ::
I dalje se vidja u changelogovima novih AMD drivera da se ispravljaju problemi sa raznim igrama. Ako to nije dovoljan znak da i dalje nisu ispeglani ko Nvidia driveri onda ne znam šta dalje da pričam.
Još kad se setim 4890 nije hteo da instalira driver kad sam ga uboo posle GTX280, a 5870 nije hteo ni CCC ni driver da instalira dok mu nisam reinstalirao windows, pa me obrad prozivao kako ne znam driver da instaliram (mora da treba diploma za to) Nikad takav problem me nije zadesio na desetine mašina na kojima sam stavljao nVidia grafike.
Ali dobro, neko trpi i ćuti na takve stvari niti mu smetaju... __________________ Scourge of PCBerza
slazem se, apsolutno.. but still.. ima puno i pametnih pitanja.. mislim mene boli stvarno uvo, nije mi cilj da se prepucavam, u zadnje vreme me totalno ne interesuju teme ovog tipa, nema veze nek se igra ko hoce na cemu hoce i to je to.
:: imas tih debilnih pitanja po netu koliko hoces ,ne radi mi mis ,kriv driver ili driver mi ubio graficku kartu ,za sta sluzi DVD i slicno ....ebo to :: :: ::
Naravno neka kupi svako šta hoće, meni ni u džep ni iz džepa, ali ne mogu da preporučim nikome referentni 7970 za 420 kad za 380 ima Asus DC2 GTX670 __________________ Scourge of PCBerza
iako vise volim nVidia, moram da priznam da sa amd kartama i njihovim drajverima nikada nisam imao probleme. Par puta mi se desavalo sa nVidia da mi izbaci ono `driver stopped working bla bla bla` i da sam odradi recovery. Intel 2700K, Noctua NH D14, MSI Z68A GD80, 4gb ddr3 2133 CL7, Palit GTX460 768mb, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Thermaltake V9 BlacX.
znaci ako tebi nije `zabarakadiralo` znaci da nije nikom? Tu pricu sam potegao ja, tako da me pretpostavljam to cini fanboy-em? E djole djole, dokle bre da kuburim s tebe
:: I cista glupost,meni nijednom u toku gaminga bilo sa nvidia bilo sa amd kartom nije zablokirao driver :: :: Tu pricu provlace fan boys(uglavnom nvidia,konkretno kod nas torta i poljski mis Mixer) :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Poenta same price da je to izlizano iz proslosti,zaista imam nekoliko prijatelja sa kartama bilo amd bilo nvidia novije generacije i u nijednom slucaju problema sa drajverima nisu imali.
Naravno da se ono nije odnosilo na tebe.Nego na doticne trolove,prepoznace se oni vec.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.