E ako mi verujes prvi koji sam otvorio, ali bukvalno :D. Jbg najjeftiniji :)
i5 2500k @ 3.3Ghz, MSI gtx460 twin frozer hawk 1gb, 2x2Gb Kingston hyperx blue DDR3 1333mhz, MSI H61 -e35 (B3) ploca, intel ssd 330 60gb, WD Caviar Black 640gb, CM Elite 430 kuciste + napajanje CM gx550w + Samsung led s22a350h monitor, logitech 520 wifi k
:: 2 :: 5 :: 8 ms :: :: to je sve ok, gde iskopa ovaj od 14?! :: :: Govorimo o normalnim obicnim monitorima, :: inace taj sto sam mu ja nudio je 8 odziv, ne 14 :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 ::
Lol, ne citas dobro, napisah najjeftiniji (u gigatronu :D ). Btw mogu da ti kazem da sam ja uzeo od njih najjeftiniji 2500k + gtx460 ikad :) (doduse polovno sa 2 god garanc.). 45 000 kompa iz opisa bez ssd-a :D sa sve monitorom .)
i5 2500k @ 3.3Ghz, MSI gtx460 twin frozer hawk 1gb, 2x2Gb Kingston hyperx blue DDR3 1333mhz, MSI H61 -e35 (B3) ploca, intel ssd 330 60gb, WD Caviar Black 640gb, CM Elite 430 kuciste + napajanje CM gx550w + Samsung led s22a350h monitor, logitech 520 wifi k
:: Gde bre u Gigatronu ima nesto jeftino? :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ljudi, sto se tice tog ghosting-a, verujte mi da i na tft monitorima od kao `2ms`, ako bas hocete mozete da ga primetite, evo ja recimo u nekim situacijama ga primecujem u fps igrama, a imam upravo tft mon. sa TN panelom na 2ms. Poenta je da ni jedan lcd ne moze da parira crt-u po tom pitanju, ako se bas zagledas primetices ga, u suprotnom ako se to prihvati kao nekakav efekat, npr. blur u igri onda djuskaj i vozi, pa makar i sa tih 14ms. Da budem iskren gledao sam po netu razne review-e ovog novog LG-a, ips237 ili ips277, oba su fabricki deklarisana na 14ms, ali ljudi kazu da ne primecuju nikakav ghosting, tako da.... Hm. Ipak je to mozda malo vise subjektivno.
odziv je drugaciji na IPS panelima u odnosu na TN, u smislu IPS ima svoj deklarisani odziv, TN ima svoj odziv(koji je vise marketinski)
:: Ljudi, sto se tice tog ghosting-a, verujte mi da i na tft monitorima od kao `2ms`, ako bas hocete mozete da ga primetite, evo ja recimo u nekim situacijama ga primecujem u fps igrama, a imam upravo tft mon. sa TN panelom na 2ms. Poenta je da ni jedan lcd ne moze da parira crt-u po tom pitanju, ako se bas zagledas primetices ga, u suprotnom ako se to prihvati kao nekakav efekat, npr. blur u igri onda djuskaj i vozi, pa makar i sa tih 14ms. Da budem iskren gledao sam po netu razne review-e ovog novog LG-a, ips237 ili ips277, oba su fabricki deklarisana na 14ms, ali ljudi kazu da ne primecuju nikakav ghosting, tako da.... Hm. Ipak je to mozda malo vise subjektivno :: :: :: https://sites.google.com/site/qualitymo :: ::
:: odziv je drugaciji na IPS panelima u odnosu na TN, u smislu IPS ima svoj deklarisani odziv, TN ima svoj odziv(koji je vise marketinski :: :: :: :: Ljudi, sto se tice tog ghosting-a, verujte mi da i na tft monitorima od kao `2ms`, ako bas hocete mozete da ga primetite, evo ja recimo u nekim situacijama ga primecujem u fps igrama, a imam upravo tft mon. sa TN panelom na 2ms. Poenta je da ni jedan lcd ne moze da parira crt-u po tom pitanju, ako se bas zagledas primetices ga, u suprotnom ako se to prihvati kao nekakav efekat, npr. blur u igri onda djuskaj i vozi, pa makar i sa tih 14ms. Da budem iskren gledao sam po netu razne review-e ovog novog LG-a, ips237 ili ips277, oba su fabricki deklarisana na 14ms, ali ljudi kazu da ne primecuju nikakav ghosting, tako da.... Hm. Ipak je to mozda malo vise subjektivno :: :: :: :: :: :: https://sites.google.com/site/qualitymo :: :: :: ::
@zeljalp da li si probao Dell U2312HM? Cini mi se da nisi, jer sve govoris iz perspektive da si cuo, citao, pricao, a nigde konkretnog iskustva. Ghosting nije vidljiv na ovom monitoru ni u brzim fps igrama sto ti mogu dokazati strani provereni review-ovi iskusnih ljudi. To sto ti kazes da si pre gledao IPS panele i da je bilo prisutnog ghostinga se apsolutno slazhem, jer je tako.. ali toga danas nema.. Vlasnik sam 3 ovakva monitora i ne bi bio lud da uzimam to sebi ako bi postojao bilo kakav ghosting jer mi je prvenstvena namena gaming. To sto ti pricas za TN panele je Gray To Gray 2ms sto je opet sve markertinski potez itd itd..
Uglavnom, Nevermind, uzimaj bilo koji od ta 2 della i bices odusevljen kupovinom.
Pozz
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
Naravno da nisam :). Tesko je probati sve monitore lolz... Ako ti kazes iz iskustva coveku da je dobar onda jos bolje za njega. Nemam ja zelju da se pravim pametan ili da mracim samo pokusavam da pomognem ... to je sve.
Moja preporuka Samsung LED s22a350h jer ja imam jedan takav :D
:: @zeljal :: da li si probao Dell U2312HM? Cini mi se da nisi, jer sve govoris iz perspektive da si cuo, citao, pricao, a nigde konkretnog iskustva. Ghosting nije vidljiv na ovom monitoru ni u brzim fps igrama sto ti mogu dokazati strani provereni review-ovi iskusnih ljudi. To sto ti kazes da si pre gledao IPS panele i da je bilo prisutnog ghostinga se apsolutno slazhem, jer je tako.. ali toga danas nema.. Vlasnik sam 3 ovakva monitora i ne bi bio lud da uzimam to sebi ako bi postojao bilo kakav ghosting jer mi je prvenstvena namena gaming. To sto ti pricas za TN panele je Gray To Gray 2ms sto je opet sve markertinski potez itd itd. :: :: Uglavnom, Nevermind, uzimaj bilo koji od ta 2 della i bices odusevljen kupovinom. :: :: Poz :: :: `If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` :: Mario Andrett :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.