Eto ti ga na, a ja lepo pričam, `Deco, ne flešujte iz windowsa ni Karleušin polni organ, jebo vas vaš Jaganjac`.
1. napraviti butabilni dos usb (ima na netu nekoliko načina, meni je zgodno pomoću HPusb format tool koji svi valjda imamo, štikliraš mu da napravi startup disk i pokažeš na ove fajlove http://www.mediafire.com/?msxb85nqrtzvyxy) 2. iskopirati na njega atiflash i bios 3. butovati s usb-a 4. pogledati šta ima po slotovima u slučaju da ih ima više kako ne bi uflešovali pogrešnu kartu komandom `atiflash -i`, pokazaće ispred karte broj, u opštem slučaju naša karta je na broju 0. 5. bekapovati stari bios komandom `atiflash -s 0 stari.bin` 6. uflešovati novi bios komandom `atiflash -p 0 novi.rom` ili novi.bin, kako god ti je došao, svejedno 7. držati palčeve da ne nestane struje ili ko zna šta 8. restartovati
:: Tristame, kako uopste da pokrenem dos iz biosa ili sta vec, posto atiflash nije kompatibilan sa x64 sistemom?!
Poz ljudi! Bio juce do Forever-a, uspeli da povratimo grafulju u zivot, thx again F. .)...e sad, dosao doma, ubacio je nazad, sve radi kako treba, instalirao 3DMark 06 i posle jednog testa isti simptomi kao i pre, crn ekran, ne reaguje ni na sta, samo gasenje! :O Btw, kod Forevera isti test prosla bez problema, tipujem da se nesto ne mirise sa maticnom...ima jos neko neki predlog sta ciniti ili sta moze da bude...? Idem sad do par ortaka, da kod njih provrtim test, pa se javljam kasnije sa rezultatima! .)
Mozda ono sto su ti kolege vec predlozile - napajanje?
:: Poz ljudi! Bio juce do Forever-a, uspeli da povratimo grafulju u zivot, thx again F. .)...e sad, dosao doma, ubacio je nazad, sve radi kako treba, instalirao 3DMark 06 i posle jednog testa isti simptomi kao i pre, crn ekran, ne reaguje ni na sta, samo gasenje! :O Btw, kod Forevera isti test prosla bez problema, tipujem da se nesto ne mirise sa maticnom...ima jos neko neki predlog sta ciniti ili sta moze da bude...? Idem sad do par ortaka, da kod njih provrtim test, pa se javljam kasnije sa rezultatima! .)
Ma nema na cemu, Darcilo. Bas mi je drago da sam ti pomogao! :)
Sto se tice tvog probema, sada barem znas da nije GPU related.
Haj` da pitam, nije na odmet.
1. Da li si probao sve to, ali da vratis na difolt sve? CPU/MB. 2. Opet, nisi mi bio bas jasan: koliko je staro napajanje? Da li je uzeto novo? 3. Da li ti PC prolazi Prime95/Linx test?
Ja isto tipujem na maticnu plocu,btw.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
Sve radi ok sem igrica ili testova...evo kod mene odradila 3DMark11 bez problema, ali 06 ne moze nikako, dok recimo kod ortaka prosla 06, a zabola u igrici kao i kod mene...stvarno vise ne znam sta moze da bude, definitivno je do kartice, jedino ako neko da mi posalje kopiju original bios-a, ko poseduje doticni model, pa da probamo! @Forever, napajanje kupljeno novo, Linx i Prime95 bez problema, nista nisam overklokovao i dirao! :)
Dzabe se trudis sa original BIOS-om, nema `leba od toga.
Kartica je sumnjivog porekla, i to je evidentno. Nije problem u BIOS-u, vec u kartici!
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Sve radi ok sem igrica ili testova...evo kod mene odradila 3DMark11 bez problema, ali 06 ne moze nikako, dok recimo kod ortaka prosla 06, a zabola u igrici kao i kod mene...stvarno vise ne znam sta moze da bude, definitivno je do kartice, jedino ako neko da mi posalje kopiju original bios-a, ko poseduje doticni model, pa da probamo :: @Forever, napajanje kupljeno novo, Linx i Prime95 bez problema, nista nisam overklokovao i dirao! :)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.