Mora da gledas na drugaciji nacin i iz vise uglova, bez naocara
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Nemam ukusa? Pa dobro, ako je tebi cigla najobicnija sa 3 kulera i 3 zauzeta slota lepota bozja, onda ja nemam ukusa :: :: :: :: @imarkovi :: :: Nemas ukusa, sta da ti kazem : :: :: :: :: @ishmeris :: :: Znaci malo priroda i odmor. Svaka cast, ja krecem na stuku ovih dana :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: :: :: ja ne znam sta vas ovde toliko odusevljava, ovo je sampion ruznih grafickih karti, kopija MARSA koji je dovoljno vec ruzna cigletina...bitno da su nabudzili 8-pinske konektore. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: ja ne znam sta vas ovde toliko odusevljava, ovo je sampion ruznih grafickih karti, kopija MARSA koji je dovoljno vec ruzna cigletina...bitno da su nabudzili 8-pinske konektore. :: :: ::
Ne bi se bunio za zauzimanje ploce, samo da je imam. A imam i napajanje za nju kao stvoreno. Pevalo bi to kod mene a i ja bih bio u potpunosti zadovoljan. Ako bi smetala nekom ok, svaka mu cast.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: ma iz kog god oces ugla, zamisli jos ovu karticu na tvoju mATX ROG, pola ploce ti zauzima ova karta :: :: :: :: Mora da gledas na drugaciji nacin i iz vise uglova, bez naocara :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Da li je moguce da vi ne vidite kvalitet PCBa i stampe i svega ostalog na ovoj grafickoj karti. Ovo je II klase ispod GIGABYTE kome je II klase ispod ASUSa koji izgleda dosta losije od EVGA, ne po kvalitetu izgleda, ASUS je samo ruzan, skup i zao i posluje na los nacin, boli ga uvo za ljude i sta dobiju za to sto su platili. Tajvanski nacin i nista vise, ne pravi on loseg kvaliteta kada ti to uzmes u ruke i pogledas izbliza, samo je znaru za medalju i sija tajvan LOOK.
Vidite kako izgleda jedna dobro odradjena karta 580 Classified
gligo, znam da se ne bi bunio da ti bilo sta neko pokloni, nije u tome poenta, samo sam rekao da je ruzna
:: Ne bi se bunio za zauzimanje ploce, samo da je imam. A imam i napajanje za nju kao stvoreno :: Pevalo bi to kod mene a i ja bih bio u potpunosti zadovoljan :: Ako bi smetala nekom ok, svaka mu cast :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: ma iz kog god oces ugla, zamisli jos ovu karticu na tvoju mATX ROG, pola ploce ti zauzima ova karta :: :: :: :: :: :: :: Mora da gledas na drugaciji nacin i iz vise uglova, bez naocara :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Imamo i mi kartu koja jos nije izasla, samo polako jos je spremaju i bice ih malo jel idu binovani chipovi, Karta je slicna kao ASUS ARES II, Gemini2WIN 680 sa 2 chipa kao na EVGA GTX680 Classified i naponskom kakvu Powercolor ne moze da napravi da 5 godina samo to radi. Ta karta ima 4 slota i bice nesto sasvim novo. Mnogo jace i bolje nego GTX690 obicni
Isto 8+8+8 pin samo u EVGA izdanju a ne P O W E R C O L O R. Bar je lepsa od ovih nakaza i skroz zatvorena imace drugacije hladjenje znate posto smo mi uvek prvi u inovacijama i posto jedino na nase karte ne mora Accelero da se ne bi zapalile klokovane zatvorene, ipak EVGA tu ima vise iskustva, xexexe.
Znajuci kakav je prvi 2Win GTX460 sa dva GTX460 unutra ova ce da razbija, jos ljudi imaju tu kartu i ne treba im jace za gaming.
Da bravo kao da su je stampali bez ociju, takve su Intel ploce kada im pridjete, ne bas tako ali nisu mnogo kvalitetnija izrada. Zamisli das pare za Devil 13 a svestan si postojanja ove EVGA Gemini, xexe to je loseee.
i7-3770k-CORSAIRH100(stock) EVGA Z77 FTW(First on Balkan)5870 2GB- KHX1600 (GTX8 soon)- CORSAIR Force GT120 -Kingston V+64GB-WD500AAKS-CORSAIR Obsidian 650D, Logitech G510/G700/C310- EVGA NEX1500W Classified (First on Balkan)
To su ONI, firma, a ti korisnik njihovog proizvoda samo. :))) `Imamo i mi kartu koja nije jos izasla` >Imam i ja automobil koji ide brzinom svetlosti ali jos nije izasao. :)
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.