To mozda tamo negde, iza ugla, u nekoj prcvarnici...
Pored 7850, ta kartica nema sta vise da trazi. A tu je negde i GTX660..
Anyway, logicno da ne vredi 10e(pa cak ni u ovakvom stanju), i u vezi sa time, slazem se
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: A najjaci je ovaj baja. Kao nudim ti 10e za tu `krsinu` lol. Karta brije, kosta i dalje 180-200 :: :: i5-2500K, P8Z68 V-Pro/Gen3, Win7 Enterprise x64. :: Gigabyte GTX 560ti OC, 1920x1080 Dell 2312HM. :: WD Caviar Black 500GB, Kingston V+200 60GB SSD. :: :: :: @nikola98 :: :: :: :: :: :: 10 evra dobijas od mene za tu krsinu, imas broj pa se javi .)
:: :: probaj ziletom da odvojis gornji hladnjak sa GPU-a ... nezno da ne odrezes koji condenzator ... odvoji hladnjak i ocisti i zameni pastu izmednju samog chipa i primarnog hladnjaka ... ostalo standardno spoji .. ::
Probao sam predolog sto je predlozio codeus ali dzabe nista isto se desava.Cak sam stavio i coller na sam cip i isto se desava kao da se greje sa kontra strane.
Ne znam kakko da ti odgovorim, a da budale ne pomisle da je prepucavanje ati-nvidija. Taj čip je prosvirao, ima curenje struje, neispravan. Još nije kaput, gecrkt, ali će se i to uskoro desiti. Zašto je i kako izašao iz sistema garancije, ko to zna, ali se to desilo sa razlogom. Nakon nekoliko udaraca glavom o zid, trebalo bi najvećem zaluđeniku u `superiornu arhitekturu` nvidije ili bilo čega drugog - biti jasno da od ovoga, u kućnoj radinosti, nema ništa. Mrtvo. Postoji mogućnost da je čip ok, a kontrola napajanja brlja, ali će svejedno čip otići u lovišta od toga. P.S. Znaš kad bi ti radila? Na tečnom azotu....
Budale računaju na sreću.
:: Probao sam predolog sto je predlozio codeus ali dzabe nista isto se desava.Cak sam stavio i coller na sam cip i isto se desava kao da se greje sa kontra strane :: :: a probao sam i sa ovim coolerom ist :: :: http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/375/accelero-twin-turbo-ii.htm :: :: :: Asus M4A88T-V Evo/USB3 :: AMD Phenom 2 960T BE 4.0Ghz NH D14 :: MSI Hawk GTX460 1Gb :: Mushkin Black Line 2x2GB 1600Mhz CL7 :: Samsung F3 1Tb :: SilverStone 500w :: :: ::
f0rever 1. Odakle si? 2. gde si kupio karticu i kada? 4. Odakle je prodavac kartice? 5. Da li je kartica ikada radila normalno?(mislim na temperature) 6. Nema :) 1.bgd,2.nebitno,4.bgd,5.radila je do letos najnormalnije Asus Maximus Rampage Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz Thermalite ifc 14 Msi GTX560ti Arctic Accelero Twin 2x2Gb 1066 Black Dragon Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
Si ti dobro video cooler! Jesi li 100% siguran da cooler nalze na chip! Ja milism da nisi! Jer ako graficka radi ok bez ikavih problema ali kad uplais Becnh komp zakuca i pregreva se to je colera. Mozemo da pricamo sta hocemo jedini razlog zbgo cega je u IDE 30 stepani a u loadu je 105-110 je taj. Vrati ti stari ventilator lepo i probaj. Pa ce posle da pricamo o tome artic ventilatoru i dali on naleze kako treba na chip! Poterj isto neku zahtevniju igricu isto ce ti biti isti slucaj nije samo slucaj sa becnh!
to nije moj oglas .) ja da imam garanciju odmah bi je reklamirao Asus Maximus Rampage Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz Thermalite ifc 14 Msi GTX560ti Arctic Accelero Twin 2x2Gb 1066 Black Dragon Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
:: to nije moj oglas .) ja da imam garanciju odmah bi je reklamira :: Asus Maximus Rampag :: Intel Core 2 Quad 6600 3.6Gh :: Thermalite ifc 1 :: Msi GTX560ti Arctic Accelero Twin :: 2x2Gb 1066 Black Drago :: Samsung F3 1T :: SilverStone 500 :: ::
karta proradila,problem je bio u Arctic Accelero Twin kuleru uopste se nevrte ventilatori bas juce cim je stigla kod mene stavih moj kuler spire slimod 282 temperate su sasvim ok :)
Asus Maximus Rampage Intel Core 2 Quad 6600 3.6Ghz Thermalite ifc 14 Msi GTX560ti Arctic Accelero Twin 2x2Gb 1066 Black Dragon Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
radi ona ali kako na 100c,i i kod mene se su vrteli kuleri nema to veze sa tim.I da skines ventilatore da ih nema uopste da ostavis samo telo hladnjaka ne moze za 1-2 sec da skoci na 80c pa na 100c nikako
Asus M4A88T-V Evo/USB3 AMD Phenom 2 960T BE 4.0Ghz NH D14 MSI Hawk GTX460 1Gb Mushkin Black Line 2x2GB 1600Mhz CL7 Samsung F3 1Tb SilverStone 500w
staljinisticki metod .. imas problema sa grafickom karticom - nema kartice = nema problema ..
:: grafa je opet pocela da pravi abnormalne temperature i jutros je prodat :: :: Asus Maximus Rampag :: Intel Core 2 Quad 6600 3.6Gh :: Thermalite ifc 1 :: Msi GTX560ti Arctic Accelero Twin :: 2x2Gb 1066 Black Drago :: Samsung F3 1T :: SilverStone 500 :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.