Iskulirase te i nastavise prepirku. Evo ja cu ti reci posto imam 460 i igram u zadnje vreme samo bf3,zavisi ti dosta i od mape kao i od procesora jer je bf3 dosta i procesorski zahtevan i moras imati minimum 4giga rama. Kod mene na msi 460twin froz. oc 850/1000 radi prilicno dobro na midium podesavanjima izvlacim oko 60fps opet zavisno od mape al ajde da kazemo nek bude neki prosek 50fps.Mada mi ponekad kad ima 50-60igraca i svi pripucaju opada fps i to podosta,ali to je vec problem do procesora jer imam athlon x4 na 3.3ghz ali bez l3 kesa.Kod mog druga koji ima i5 760 3.6ghz i gtx560ti twin froz. u istim uslovima ne varira tako fps kao kod mene. Zanimljivo mi je to da ja sa ovako klokovanom grafikom na istom mestu i delu mape sa istim podesavanjima i rezolucijom kao kod njega izvlacim samo 2-3fps manje od njega,premda on nije klokovao graficku,ali opet skoro troduplo skuplja platforma za sugavih 2-3fps razlike,ali kad se pripuca na mapi INTEL se ne predaje ko AMDeka:)
:: Mene me zanima da mi ti reknes koliko ti imas fps-a na tom bf trenutno sa tom konfiguracijom i tom 460ticom :: Neki prosek i neki minimum koji izvlacis.. :: :: ::
Karta izgleda kvalitetno do jaja tera bf3 samo puca!Ako nekog interesuje gtx 460 neka se javi pozz! Inace gtx 460 tera sve na high i nesto na ultra bez aa ssao hbao vema stabilan fps....
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647738. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.