Ma i ja imam istu varijantu kao ti, osim jedne manje 12-ice koja izvlaci u ovom silverstonu. Ja sam probao sve varijante, i nista specijalno. Sporet je trazio otvorenu stranicu, pa to ti je...
Bem li ga. Kod mene pogotovo leti ima razlike. Oko 6/7c na sve komponente bez ijednog ventilatora. Nije malo jer se realno ne sabira temp ukupan jer svaka komponenta dodatno greje onu drugu pa se maltene mnozi temp, ako me kapiras.
Jedino ako ti je bas ludnica u sobi od vrucine pa je spolja maltene vruce kao i u kucistu.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
ne znam koliki je taj SilverStone, ali kada su u pitanju big tower kucista.. tu nema svrhe provetravanje sem ako nemas mlaz od aviona sa zadnje i sa prednje strane, jednom sam pomenuo da to nema svrhe i dobio sam packu od jednog profesora iz marketinga da sam piglu
:: Ma i ja imam istu varijantu kao ti, osim jedne manje 12-ice koja izvlaci u ovom silverstonu :: Ja sam probao sve varijante, i nista specijalno :: Sporet je trazio otvorenu stranicu, pa to ti je.. :: :: ::
Ali kao zamenu za polovnu hd 7870,gtx 660 ili hd 7850.Sve u svemu msm da jed 5k za hd 7850 do recimo 7-8k za gtx 660 ili tu sapphire twin cooler hd 7870 doplate,ok ponuda.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
ne bih u zivotu pozajmljivao za tako nesto pare, bolje neka proda dobro pa neka saceka neko vreme, moze valjda da se snadje privremeno sa nekom slabijom grafikom dok mu ne kapne za ono sto zeli.. 7850 ili sta vec
Nisam ja takav, ako nista drugo, uputio bih ga na bakutu da zaradi jedan GTX. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Jes da ti kaze :: pa da pokupujes sve karte da Djole posle nema :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
to je losa kombinacija, sem ako mu je taj lik neki drugar npr.
:: Rezervise kartu i liku da kaparu (pare koje je pozajmio 3k npr :: prodaje svoju kartu lagano i opusteno i cim proda liku da ostatak para :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Ljudi nestanu za 500 din, kamoli za vise, kaparu bih dao samo nekome koga licno i dugo znam, ako mu je to neki drugar, ok, ali ovako ako je neki prodavac, nikako pare unapred ili kapara. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Broj postavljenih tema: 60440. Broj poslatih odgovora: 647810. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.