Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
GTX660 2GB horizontalne linije
STRANA 2 OD 2
djokosrb Re:Re: Igram ga Misko 07.11.2012. 00:51 #452246

status: user
broj poruka: 6876
Poklonio sam ga drugaru jer sam igrao tenkove ko ludak,a bio je samo standard edition,osvojen na nagradnoj igri.

Ove expanzija(odnosno Premium sadrzaj)je 10 puta interesantniji od pocetne verzije.Jedva cekam Scavenger mod u sledecem DLC-u.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Re: Re:Re: Igram ga Misko 07.11.2012. 01:56 #452252

broj poruka: 4641
BF3 je najverovatnije vrh, ali na zalost igram WOT za klan, tako da sam zarobljen na neki nacin.
Da nisam vec bi kupio BF3.
Cena je vise nego pristupacna.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w

:: Poklonio sam ga drugaru jer sam igrao tenkove ko ludak,a bio je samo standard edition,osvojen na nagradnoj igri
::
:: Ove expanzija(odnosno Premium sadrzaj)je 10 puta interesantniji od pocetne verzije.Jedva cekam Scavenger mod u sledecem DLC-u
:: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
quna ... 07.11.2012. 07:33 #452256

broj poruka: 1653
Kad ste vec otisli u tom pravcu, gde je kod nas najbolji izbor igara?

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem ... 07.11.2012. 07:48 #452258

broj poruka: 3797
Zavisi sta ti treba, ko kaze da moras sve na jednom mestu da nadjes ?
Gledas gde je najpovoljnije, tu i uzimas.
Ja sam pre 3-4 meseca uzeo u games-u Hot Pursuit 2010 za 2 somica, a posle sam video da ima i za 1500 na nekim mestima.

Kad smo vec kod toga, neka se neko javi ako ima doticnu igricu da se malo trkamo sa Evropskim pederasima... :))

:: Kad ste vec otisli u tom pravcu, gde je kod nas najbolji izbor igara?
djodjo resenje 08.11.2012. 11:54 #452426

broj poruka: 658
Ko ima problema sa treperenjem ekrana sa novim ili starim drajverima a koristi AfterBurner, neka uradi sledece.
C:\Program Files (x86)\MSI Afterburner\MSIAfterburner.cfg (standardna lokacija fajla, moze da varira od korisnika do korisnika)

UnofficialOverclockingEULA = I
UnofficialOverclockingMode = 2 da se promeni umesto 1 u 2
AccessibilityCheckingPeriod = 0
UnifiedMemoryUsageMonitoring = 1

Ukoliko se postavi UnofficialOverclockingMode na 1 GPU klok padne kada se graficka malo koristi, i to upravo stvara prloblem sa treperenjem ekrana u igrama gde se nabija 200+ fps-a a gde je brzina cpu-a ogranicavajuci faktor za max fps a nv660 bi teoretski bacila i 600 fps-a u npr.cs go (to je stari engine iz 2004 god isti kao i na cs soursu koji je graficki totalno nezahtevan i iskljucivo zavisi od jacine cpu-a)

Ukoliko se postavi UnofficialOverclockingMode na 2 tada GPU klok ne pada , vec radi na zadatim podesavanjima sve vreme, cak i kada je u stanju mirovanja (IDLE)
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs