Jeste, lupetao je pre nekog vremena kako je antivirus nepotreban i da sve to treba pobrisati. Takođe je nešto lupetao za 64-bitni sistem i nešto za defragmentaciju. Odavno je bilo pa se baš i ne sećam svega šta je lupao ali sećam se da nije bilo baš nešto naivno.
Uopšteno ne smeta meni to što on hoće da pomogne, meni smeta to što on odmaže i pravi veću štetu nego korist. Neko će stvarno nešto zeznuti vođen njegovim klipovima.
Takođe mi nije jasno otkud mu ideja da se kućište drži otvoreno zbog boljeg provetravanja.
:: Pa dobro, decko se ne razume u IT, i hoce da pomogne (valjda mu je to cilj), samo progresnim informacijama :: :: Zar ga neko nije vec prozivao na PC Berzi pre 1-2 godine... :: Nesto vezano za antivirus programe i zastitu na internetu... :: :: ::
Pre 10-tak godina dok sam jos ziveo u Milanu dode mi drug iz Srbije u posetu. Ja ga odvezem na pjacu gde se skupljaju trandze i kazem mu da otvori prozor od auta i da pita ` Kolio kosta` ......` Kad mu je jedan muskarac sa dubokim glasom odgovorio za cenu,brzinom svetlosti je podigao staklo na prozoru od auta,poceo da jauce da ga brzo odvezem odatle... Ja sam se smejao sta drugo da radim....
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.