:: :: Pa stvar navike. Prvo mi je 19` bilo dovoljno pa sam navikao i postalo mi je malo. Kad sam uzeo 24` bilo je `u je sto je ovo veliko`, ali onda se naviknes pa ti i to postane malo. Znaci i navlaka u pitanju, ali ne mogu da kazem da se vise ne uzivim u ono sto je na vecem ekranu. A sad jbg, moze covek da koristi i 15` :: Neces pogresiti ni sa tim Dell-om, naravno. Jedino nemoj da se lozis na njega zbog usb ulaza i slicnih margina, to stvarno nije nesto sto bi trebalo gledati kod monitora :: :: taj fazon...ma ne gledam usb i ta sranja.. nije mi to binto.. Mislim da cu uzeti dell 2412m .)
:: :: :: :: Pa znam Abnere ali i ja radim, a sada na 28` mnogo bolje vidim sta radim nego sto sam video na 24`. Veca slova i radna povrsina. Mislim malo ti ne kapiram logiku po kojoj je manji monitor bolji za rad od veceg. Ajde da pricamo o nekom krsu s losom slikom, ali ovaj Sonic je daleko od toga. Nemoj mi reci da je slika na njemu ruzna zbog tri inca vise. Ako to mislis onda nisi ni video to o cemu govoris. :: :: :: Pa za filmove i igru imam 42`.. :: :: A ovaj od 24` je za rad.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: :: Ne znam, cenim ja vasa misljenja i znanja, ali meni 24` pored 27` izgleda kao igracka, pogotovo za film ili igru. Pogotovo sto mi je 16:9 prirodniji format. Trenutno imam 28` i ne bih mogao da se vratim na 24` nikako. Ali, kako god, stvar `ukusa`.. :: :: :: :: :: ::
tako je, radna povrsina se izrazava u pixelima, a velicina prikaza ima veze sa velicinom pixela tj dijagonalom monitora..
Ja ne znam sta bi uzeo da sam na tvom mestu... ako taj 27` nema IPS, onda bi 100% uzeo dell-a... ja imam 3x della u2312hm i kad sam prelazio sa dobrog tn panela na ovaj IPS sam se preporodio.. jedno vreme sam drzao stari TN panel u sredini a dva Della sa strane i to je strasno koliko bode ochi losa slika na TN panelu.. A ako je taj 27` IPS onda bi mozda probao i njega nakon pogledanih rezultata po netu..
Pozz!
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
- ako hoćes najdetaljniju sliku - (obrada fotki i sl..) - dell U2312HM. - ako hoćes najveću radnu povrsinu - dell U2412M. - ako hoćes najveću sliku, ali najlosijeg kvaliteta (non IPS) onda VS
:: tako je, radna povrsina se izrazava u pixelima, a velicina prikaza ima veze sa velicinom pixela tj dijagonalom monitora. :: :: Ja ne znam sta bi uzeo da sam na tvom mestu... ako taj 27` nema IPS, onda bi 100% uzeo dell-a... ja imam 3x della u2312hm i kad sam prelazio sa dobrog tn panela na ovaj IPS sam se preporodio.. jedno vreme sam drzao stari TN panel u sredini a dva Della sa strane i to je strasno koliko bode ochi losa slika na TN panelu.. A ako je taj 27` IPS onda bi mozda probao i njega nakon pogledanih rezultata po netu. :: :: Pozz :: :: :: `If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` :: Mario Andrett :: : Nema ovaj od ws 27` je LED LCD. Mislim da cu uzeti DELL 24` U2412M UltraSharp IPS LED monitor pa sta mi Bog da :D
Evo i ja trebam da uzmem neki monitor samo je meni budzet dosta manji oko 145 eur ,za sada su mi dva monitora zapala za oko http://www.lg.com/rs/it-proizvodi/monitor/LG-led-monitor-E2342T.jsp on je oko 14 800,i http://www.lg.com/rs/it-proizvodi/monitor/LG-led-monitor-IPS235V.jsp on je oko 17 500 ,meni iskljucivo monitor treba za gledanje filmova i surfovanje netom,i rad u officu,i tako neke svakodnevne aktivnosti,i povremeno neka igrica,e sad naleteo sam na ovaj Samsung S23A350H on je 14 200 ali negde pise da je LED,al na samsung web sajtu ne pise da mu je displej LED,molim za pomoc hvala!
:: :: :: :: :: tako je, radna povrsina se izrazava u pixelima, a velicina prikaza ima veze sa velicinom pixela tj dijagonalom monitora. :: :: :: :: Ja ne znam sta bi uzeo da sam na tvom mestu... ako taj 27` nema IPS, onda bi 100% uzeo dell-a... ja imam 3x della u2312hm i kad sam prelazio sa dobrog tn panela na ovaj IPS sam se preporodio.. jedno vreme sam drzao stari TN panel u sredini a dva Della sa strane i to je strasno koliko bode ochi losa slika na TN panelu.. A ako je taj 27` IPS onda bi mozda probao i njega nakon pogledanih rezultata po netu. :: :: :: :: Pozz :: :: :: :: :: :: `If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` :: :: Mario Andrett :: :: :: : :: Nema ovaj od ws 27` je LED LCD :: Mislim da cu uzeti DELL 24` U2412M UltraSharp IPS LED monitor pa sta mi Bog da :
ipak necu ovaj dell -.-
`ukoliko vam je monitor potreban za multimediju, igrice, internet, filmove, mozda je pametnije kupiti neki jeftiniji i jednostavniji LED TN jer ne zrtvujete mnogo a pun potencijal ovog monitora verovatno nikada necete imati priliku da iskoristite... - Kao i vecina ISP panela ima problema sa crnom bojom i pod crnom slikom se primecuju belicaste mrlje o cemu mozete procitati vise na netu ` ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.