Imam ja gtx 660 msi twin frozr probao sam par igrica ali konstantno igram bf3 nemam upaljen fps da bih video koliko ide ali igrca leti naravno sve na full 1080p i da adaptive v sunc je odlicna stvar...Karta je tiha u full load i temperature su smesne,oc je fin bez nekog cackanja +50 gpu +350 memorija i mozes napon da menjas pre nije moglo sad moze...Sintetika me ne zanima!
Upalicu danas fps u bf3 bas da vidim koliko ide ali u principu me ne zanima meni je bitno da je meni super a koliko ima boli me k... A cackanje i drndanje za oc je trajalo otprilike 15 sec,verovatno moze da se iscedi jos malo iz karte ali me mrzi da se cimam za 1 fps ako ima i toliko dobitka sa dodatnim oc na ovo sad...Karte ne testiram u sintetici nego u igrama ka ih oc sato mi se desavlo da prodje sintetiku a padne i igri i obrnuto.Posto 3d mark ne igram onda testiram samo u igrama logicno.A inace moj savet svima kad kupuju bilo koju komponentu da pogledaju stvari iz vise uglova.. 1 duzinu garnicje 2 kvalitet izrade 3 preformanse 4 dodatna sranja npr physx kod grafike... 5 koliko para i koliko muzike Inace necu da komentarisem likove sa gtx 680 i 1080p rezolucijom....I nikao da predju taj 3d mark Aj vidimo se na bf3!
Sve to lepo kresnes na - On screen monitoring. Ne govorim da cedis kartu nego cisto da imas na uvid opterecenje grejanje i uvek znas koliko je sati :) Kome treba vise od 60 frejmova i ne zeli da igra na 60 treba da trazi pomoc...
I kazi lepo da ne umes da predjes 3d mark, nemas skill. Sale je garant presao win 95, win 98, win 2000, linx, 3d mark, HEVEN itd.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Matori ja kad peglam igrice gledam samo na to koliko imam hp-a koliko jos metkova i jel mi neka budala ide iza ledja : ) a to koja mi je temperatura grafe i jel 100 iskoriscena boli me uvce... Jedno pitanje kad si igrao quake 3 jel si gledao tmperaturu grafe :)
Physx na HIGH ... JEl ovako igras sa 6850... ? Naravno 6850 ne podrzava physx stoga ne mozes da osudjujes gtx 660...
Cak i na gtx 680 ljudi imaju problem sa physx na high...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
:: Zanimaju me iskreni utisci o karti jer vidim da se par ljudi zali a taman sam hteo da pazarim kartu :: BF3 i Borderlands 2 je malte ne neigriv koliko je nizak minimalni FPS. :: Da li je probao neko ove igre :: Cak se lik razmislja da vrati kartu :: Ne bih da se zaletim :: :: Predpostavljam da su drajveri u pitanju mada opet sam zabrinut ovom cinjenicom s obzirom da Borderlands 2 leti na mojoj 6850 :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Kad sam igrao quake nisam imao komp, tek malo kasnije. A tada tesko koji prosecan komp da je mogao da izvuce stabilnih 60 frejmova, kasnije se to naravno sredilo, bilo je to vreme g force 2 sa 32mb...
Inace u svakoj igri upalim monitoring pa podesavam detalje prvi put i kad podesim onda ugasim, fino mi da grafika radi na 90% ne preko, i gledam da izvucem koliko god mogu maximalne detalje u tih 90%.
To pada u vodu sa gtx 670 sada jer sve igre rade na max a grafika retko prelazi 60-70-80% opterecnosti.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Sta ja osudjujem? Procitaj teks ponovo. Nigde ne pominjem ukljucen fiziks, a i da je ukljucen pa sta ? Ako je neupotrebljiv kao i da ne postoji. Pitam za kartu koju planiram da kupim, a fiziks mi nije presudan kod kupovine vec skup nekih drugih stvari, naravno fiziks je +1.
Imao sam fiziks i na 460 pa je sluzio da popuni deklaraciju.
Nisam ni probao 660 da bi bilo sta osudjivao
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Physx na HIGH ... JEl ovako igras sa 6850... ? Naravno 6850 ne podrzava physx stoga ne mozes da osudjujes gtx 660.. :: :: Cak i na gtx 680 ljudi imaju problem sa physx na high.. :: :: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135 :: :: :: Zanimaju me iskreni utisci o karti jer vidim da se par ljudi zali a taman sam hteo da pazarim kartu :: :: BF3 i Borderlands 2 je malte ne neigriv koliko je nizak minimalni FPS. :: :: Da li je probao neko ove igre :: :: Cak se lik razmislja da vrati kartu :: :: Ne bih da se zaletim :: :: :: :: Predpostavljam da su drajveri u pitanju mada opet sam zabrinut ovom cinjenicom s obzirom da Borderlands 2 leti na mojoj 6850 :: :: :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
Nije mi jasno sto ti je trip da ti grafika bude zauzeta manje od 90% sto se mene tice neka bude i 101% naravno pricamo dok si imao gtx 470 posto gtx 670 nemas cime da iscimas.I da se razumemo nemam ja nista protiv da neko ima gtx 680 i 1080p monitor ali da je 120Hz
Pa gledam da je oko 90% jer sam imao poslednje dve karte/furune od nvidije gtx 260 i 470 sad sam usrao sa 670 :)
A tako i menjam karte na dve genaracije/godine i lakse se prodaju dok imaju godinu dana garancije.
Inace stvarno je razlika u greanju velika u tih 10% lufta koje ostane.
Inace 680 na solo monitoru je extra investicija, pogotovo ako ce da je neko menja cim izadje gtx 780 :)
@Ostali
A sad malo o fizici posto vidim da se i o njoj prica. Ja licno gotivim ali nekada smeta, dakle ako me iritira vise nego sto stvara vizuelni uzitak, ugasim je skroz.
Ako je ok stavim na LOW, jer je fizika uzasno lose optimizovana i ubija frejm rejt cak i na gtx 680 i 670 u koliko se stavi na medijum ili high.
Da bi to tecno radilo i da se ne oseti udar na preformanse treba jos jedna solidna solo karta samo za fiziku, a to nikoga ne zanima naravno, pogotovo nas bogate Srbe...
:: Pa gledam da je oko 90% jer sam imao poslednje dve karte/furune od nvidij :: gtx 260 i 470 sad sam usrao sa 670 : :: :: A tako i menjam karte na dve genaracije/godine i lakse se prodaju :: dok imaju godinu dana garancije :: :: Inace stvarno je razlika u greanju velika u tih 10% lufta koje ostane :: :: Inace 680 na solo monitoru je extra investicija, :: pogotovo ako ce da je neko menja cim izadje gtx 780 : :: :: @Ostal :: :: A sad malo o fizici posto vidim da se i o njoj prica :: Ja licno gotivim ali nekada smeta, :: dakle ako me iritira vise nego sto stvara vizuelni uzitak, ugasim je skroz :: :: Ako je ok stavim na LOW, jer je fizika uzasno lose optimizovana :: i ubija frejm rejt cak i na gtx 680 i 670 u koliko se stavi na medijum ili high :: :: Da bi to tecno radilo i da se ne oseti udar na preformanse treba jos jedna solidna solo karta samo za fiziku, a to nikoga ne zanima naravno, pogotovo nas bogate Srbe.. :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Opet imam drugacije misljenje po pitanju tog da smanjujes detalje da grafiku ne bi opteretio 100% koliko ja znam ta karta ti je bila u garanciji a time sto radi na 100% ne radis nista sto bi ti ponistilo uslove garancije cak moje misljenje je sledece ja moj hardver dok je ugarnciji ne stedeim nego ga maltretiram maksimalno ako treba da crkne nek crkne u garanciji.A sto se tice flermija ide on lagano na 90+ bez ikakvih problema tako je i predvidjeno jbg.U ostalom da ti nije crkla ne bi imao keleta! A za Gligu ponesi pivce i dodji jedno popodne pa maltretiraj ovu moju do mile volje :)
Ja smanjujem dok nemam 60 stabilnih frejmova to mi je primarno. A za 60 uglavnom sve grafike koje sam imao ne prelaze 90%, e sad skoci ponekad usage na 100% i to nije strasno ali ako je bas zakucana na 100% neprestano, onda hocu malo nesto da smanjim da bar ne bude neprestano tako na 100%.
Valjda su mi sve karte zato i trajale dok su bile kod mene ova 470 mi je prva koja je stvarno crkla.
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
Pa neprestano mu pada fps na oko 30 kad god fizika kick in-uje.
Inace presao sam igru uzduz i popreko odlicna je (fizika na low) i ti delovi koje on prikazuje jedna zastava ili jedno bure su smesni, neki delovi u igri su uzasni sto se tice fizike, tona svega i svacega odjednom.
Meni je 30 fps-a u krkljancu kad te napada gomila neprihvatljivo, nekome je mozda ok.
Nateraces me da snimim video zapis i da uploadujem ..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w i ostala cuda
Ma htedoh za temu BlackOps i ubacio tu.. Vratio sam sad pravi link..
Nego jesi ti siguran da ti u driverima stoji da je fizika podesena na auto ili na cpu ili na gpu? Kako ti je namesteno..Ako je na CPU onda je veoma moguce da imas dropove jer treba na def da stoji ili na auto ili najbezbednije na grafu..
I reci cu ti jos nesto ali bez ljutnje molim.. Mozda ovo i nije tako bitno za tebe obzirom da je ta grafika i ovako jaka i da ti imas fps koji zelis ali sa AMD-om ne izvlacis bas njen potencijal ..Ipak tu treba jedan Sandy/Ivy/Sandy-E itd.. + sto MINIMALNI fps mnogo zavisi od visine kloka CPU-a! Tako da u tom slucaju nebi imao te `probleme` koje navodis..
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.