Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
sta prihvatiti u zamenu za gts250?
STRANA 2 OD 2
Adzem +1 30.11.2012. 18:36 #458046

status: user
broj poruka: 3797
hahhaha, carski!! :)

:: Pazi, uvek postoji neki kreten koji odustane i u ovoj fazi, što zato što mu je zapelo da igra, što zato što ga zabole qitoyko za te pare, ili putuje negde ili... Pa da ne propuste tu mogućnost, da te recimo zgazi voditeljka RTS-a kolima van pešačkog ili te unakazi kolona u preticanju sve sa Predsednikom republic-e.. a njima djaba ostane šta ostane
:: Što reče Šojić: polako s to plaćanje
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nisque hehe miševi 30.11.2012. 21:07 #458088

broj poruka: 1060
ja kad aj da okrenem, čisto da vidim šta se tu zbiva
-dobro veče
-dobro veče
-šta se zbiva, kako napreduje niko me ne zove?
-karta je mrtva, ali u ponedeljak stiže zamena, pa smo čekali tad da vas zovemo
-al meni je rečeno da ako se ustanovi da je mrtva da ja dobijam potvrdu da je neispravna pa da idem tamo gde sam je kupio pa sa njima da vidim
-pa možete i tako, ali nismo hteli da vas cimamo da se šetate, nego smo čekali zamenu
-a jel se zna šta stiže u zamenu?
-ne, to čekamo pa ćemo vam javiti
-hvala lepo, doviđenja

i ja sad kao idem u ponedeljak da vidim.. i sad ne znam dal ja mogu ako mi se ne svidi to što oni dobave, da tražim tu potvrdu i da odem u prodavnicu da tu vidim da doplaćujem? ili tu sa uvoznikom da vidim da doplatim za nešto? nije glupo a? mislim, moje su pare dete mu... ili dal mogu da pozovem radnju da ih pitam šta bi mi oni dali u zamenu, ili u zamenu uz doplatu.. ne znam

I AM the God of war.. Nothing defies me!!

luja-88 Re: hehe miševi 30.11.2012. 23:21 #458117

broj poruka: 1670
Zovi radnju i pitaj... Ako u zamenu ne dobijas GTS250 (a to sigurno neces), mozes da trazis povracaj novca i kupis nesto drugo. Storniranje racuna se vrsi u prodavnici u kojoj si kupio kartu.

:: ja kad aj da okrenem, čisto da vidim šta se tu zbiv
:: -dobro več
:: -dobro več
:: -šta se zbiva, kako napreduje niko me ne zove
:: -karta je mrtva, ali u ponedeljak stiže zamena, pa smo čekali tad da vas zovem
:: -al meni je rečeno da ako se ustanovi da je mrtva da ja dobijam potvrdu da je neispravna pa da idem tamo gde sam je kupio pa sa njima da vidi
:: -pa možete i tako, ali nismo hteli da vas cimamo da se šetate, nego smo čekali zamen
:: -a jel se zna šta stiže u zamenu
:: -ne, to čekamo pa ćemo vam javit
:: -hvala lepo, doviđenj
::
:: i ja sad kao idem u ponedeljak da vidim.. i sad ne znam dal ja mogu ako mi se ne svidi to što oni dobave, da tražim tu potvrdu i da odem u prodavnicu da tu vidim da doplaćujem? ili tu sa uvoznikom da vidim da doplatim za nešto? nije glupo a? mislim, moje su pare dete mu... ili dal mogu da pozovem radnju da ih pitam šta bi mi oni dali u zamenu, ili u zamenu uz doplatu.. ne zna
:: I AM the God of war.. Nothing defies me!!
nisque kul likovi 03.12.2012. 20:09 #458789

da skratim... ja tamo oni u fazonu `daj račun da ti vratimo svih 12 000`... al dodao sam novčanica i uzeo palit gtx650ti.. jbg, to su imali u radnji, a mrzelo me da jurim sam da dodajem još malo za neku `feleričnu` 7850 pa opet da se nerviram

Miskonius Re: kul likovi 03.12.2012. 20:17 #458797

broj poruka: 4420
Dobro si prosao.
Samo da ti ne puca bf3...

:: da skratim... ja tamo oni u fazonu `daj račun da ti vratimo svih 12 000`... al dodao sam novčanica i uzeo palit gtx650ti.. jbg, to su imali u radnji, a mrzelo me da jurim sam da dodajem još malo za neku `feleričnu` 7850 pa opet da se nervira
:: I AM the God of war.. Nothing defies me!!
nisque re:re 03.12.2012. 20:55 #458812

što da puca? sad ću da poteram MoH, pošto je isti engine, pa ću vidim

edit: MoHW 1680x1050, na ultra, bez MSAA, ne pada ispod 50

Dexter013 @nisque 04.12.2012. 10:33 #458925

broj poruka: 17098
Dakle ti zadovoljan, oni zadovoljni?

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs